Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Haziran 2010, 17:18
arkadaşlar ciger gerçekten lezizidi ilk defa yedim birde rahmetli anam sulusunu yapardı maydonozlu onun tadı başka .
serdar telde de deiğim giiibi hayatta 57 dolar o musluga verilmez diyaframı gevşemiştir vakummla tam açamıyor belkide görülmeyen bir delik var
çare ne scooter musluklarından uyanını bulup takmak veya diyaframını uydurmak bir kaç scootorcuya göster diyaframı halledersin olmazsa en son çare elektirikli selonoid vana en ufagından akımı az çekeninden
serden ben regalin ayaklıklarından aldım çıkma ikisi 75 geldi ufak rötuşlarla taktım memnunum istediğim açıda kullanıyorum uzun yolda daha rahat fotograf daha sonra yükleyebilirim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:53 ----------
kayar2 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ciger gerçekten lezizidi ilk defa yedim birde rahmetli anam sulusunu yapardı maydonozlu onun tadı başka .
serdar telde de deiğim giiibi hayatta 57 dolar o musluga verilmez diyaframı gevşemiştir vakummla tam açamıyor belkide görülmeyen bir delik var
çare ne scooter musluklarından uyanını bulup takmak veya diyaframını uydurmak bir kaç scootorcuya göster diyaframı halledersin olmazsa en son çare elektirikli selonoid vana en ufagından akımı az çekeninden
serden ben regalin ayaklıklarından aldım çıkma ikisi 75 geldi ufak rötuşlarla taktım memnunum istediğim açıda kullanıyorum uzun yolda daha rahat fotograf daha sonra yükleyebilirim.
bu arada vites geçişleri ne baktınmı dediğim parçaya düzeldimi
Reklamlar
-
30 Haziran 2010, 00:19
Vites geçişlerinde müzmin bir sorun yok zaten,zaman zaman geçmediği oluyor. Bu hafta kullandım hiç sorun yok.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
30 Haziran 2010, 10:36
Otobur tiger
Lee'den sana cevap var :
Please check the link below from our website. We think this may be the part that you may be looking for.
http://www.hyosungsource.com/index.p...rd=44300HP9501
Please compare the part carefully before you should decide to purchase it. Thank you for your time.
Sanırım adam sağ taraftaki advanced search'ten aramış ve bulmuş parça numarasını yazarak
Fiyatı TL37.70
Bak şimdi alınabilir bir hale geldi işte
[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]
-
30 Haziran 2010, 12:35
sa
_Uzay_ adlı üyeden alıntı
Otobur tiger
Lee'den sana cevap var :
Please check the link below from our website. We think this may be the part that you may be looking for.
Please compare the part carefully before you should decide to purchase it. Thank you for your time.
Sanırım adam sağ taraftaki advanced search'ten aramış ve bulmuş parça numarasını yazarak
Fiyatı TL37.70
uzay bankokta 5 cariye li (miss liden daha güzel)bol masajlı bir saç tarşının 25 dolar oldugunu yazmışmıydım
-
30 Haziran 2010, 12:56
Otobur tiger
Lee'den sana cevap var :
Fiyatı TL37.70
Dostum süpersin walla. Kimler yedeklemek istiyor? İçindeki diyafram çok uzun ömürlü değil, bilginiz olsun...5 adede kadar sıkıntı çıkmaz gümrükte...
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
-
30 Haziran 2010, 13:00
sa
Otobur tiger
Lee'den sana cevap var :
Fiyatı TL37.70
uzay bankokta 5 cariye li (miss liden daha güzel)bol masajlı bir saç tarşının 25 dolar oldugunu yazmışmıydım
-
30 Haziran 2010, 13:05
1 Adet getirirsek kargo 32 TL filan tutuyor. Nerdeyse 70 TL'ye mal oluyor.
Ama 5 adet getirirsek kargo da 40 TL filan tutuyor. Yani kişi başı : 37+8 = 45 TL
-
30 Haziran 2010, 15:06
kayar2 adlı üyeden alıntı
Saç traşı mı? Ben kelim abi
Otoburkaplan adlı üyeden alıntı
1 Adet getirirsek kargo 32 TL filan tutuyor. Nerdeyse 70 TL'ye mal oluyor.
Ama 5 adet getirirsek kargo da 40 TL filan tutuyor. Yani kişi başı : 37+8 = 45 TL
İğne bile sipariş etsek en az 30'dan başlıyor kargo fiyatı. Gerçekten de toplu alım yapmak lazım. Ben Lee ile konuştum. Faturaya istediğimizi yazacak Sadece gümrükçünün çakmayacağı mallar olması lazım. Boyutu küçük, aynen bunun gibi.
Bir de gümrükçünün çakmaması için sayının fazla olmaması da lazım. Yani 5 tane alırsak adam ticari amaçla aldığımızı düşünüp vergi ekleyebilir. Bunlar herhangibir kaynağa göre yazdığım cümleler değil. Tamamen BENCE ile başlaması gereken cümleler
Bilmiyorum. Mesela başka mallarla birlikte de sipariş edilebilir. İlla herkesin bundan almasına gerek yok.
Lee olmasa biz napardık
-
30 Haziran 2010, 15:21
50 tane alsan adam kıllanır ama 5 taneden bişeycik olmaz merak etme Ben yurtdışından çok şey getirttim...
Başka birşey isteyen varsa hemen söylesin. Şu işi bitirelim, bakın havalar da açtı
-
01 Temmuz 2010, 00:48
Her ne getiriyorsanız beni unutmayın yazın listeye. Debrijaj balata setini ucuz fatura ettirelim uzay. Mr Lee de bize benzedi sonunda.
-
01 Temmuz 2010, 14:17
Arkadaşlar Selam,
Saat 13:08. Saat 17:00 da yola çıkmayı planlıyordum. Çanta tamam, izin tamam, motor tamam DEĞİL!!!
Dün yola çıkmadan önce geçici yaptığımız benzin musluğu contası, doğru düzgün birşey ile değiştirdik. Koltuğu taktık, kontağa bastım. Marş motoru şöyle yarım tur dönüp tak dedi durdu. Arka arkaya bayağı denedik. Bir türlü marj motorunu döndüremedik. Aküden şüphelendik, başka aküyle denedik olmadı. Yokuş aşağı 1 km boyunca vurdurarak çalıştırmayı denedik olmadı. Sonra yokuş yukarı geri ittik
Debriyaj svicinden şüphelendik, onu da kısa devre yaptık yine olmadı. Marş motorunun kömüründe şüphelendik, çıkardık baktık bişey yok. Usta dilinde marş taş...ğı diye geçen marj rölesinde birşey olabilir. Veya motorda bir yerlerde sıkışıklık var, marş motoru çeviremiyor.. Bilmiyorum. Bu arıza yüzünden dün gece eve saat 23:30 da geldim. Saat 2'ye kadar çanta hazırladım. Ama bugün çıkabilir miyim, bilmiyorum
Artık sıkılmaya başladım....
-
01 Temmuz 2010, 14:21
Selam gv 650 ciler..
Epeycedir motor arayışı içindeyim..Enduro vs. baktıktan sonra gv 650 de bana feci halde göz kırpıyor..
İkinci el düşündüğüm için özellikle bakmam gereken, kontrol etmem gereken yerleri nelerdir acaba?
Bir de eğer varsa satmak isteyen görüşebiliriz..
Renk kesinlikle siyah olacak..
Yardımcı olacaklar için şimdiden teşekkürler..
-
01 Temmuz 2010, 14:39
Arkadaşlar Selam,
Saat 13:08. Saat 17:00 da yola çıkmayı planlıyordum. Çanta tamam, izin tamam, motor tamam DEĞİL!!!
Dün yola çıkmadan önce geçici yaptığımız benzin musluğu contası, doğru düzgün birşey ile değiştirdik. Koltuğu taktık, kontağa bastım. Marş motoru şöyle yarım tur dönüp tak dedi durdu. Arka arkaya bayağı denedik. Bir türlü marj motorunu döndüremedik. Aküden şüphelendik, başka aküyle denedik olmadı. Yokuş aşağı 1 km boyunca vurdurarak çalıştırmayı denedik olmadı. Sonra yokuş yukarı geri ittik
Debriyaj svicinden şüphelendik, onu da kısa devre yaptık yine olmadı. Marş motorunun kömüründe şüphelendik, çıkardık baktık bişey yok. Usta dilinde marş taş...ğı diye geçen marj rölesinde birşey olabilir. Veya motorda bir yerlerde sıkışıklık var, marş motoru çeviremiyor.. Bilmiyorum. Bu arıza yüzünden dün gece eve saat 23:30 da geldim. Saat 2'ye kadar çanta hazırladım. Ama bugün çıkabilir miyim, bilmiyorum
Sabret kardeşim. Üstüste gelmiş herşey. Bezmen normal. Ama daha fazla sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. İnşallah hallolur kolay bir şekilde
Ben de geçen radyatörü delmişim Kanallardan biri çatlamış. Onu yaptırttım.
Osbourne adlı üyeden alıntı
Selam gv 650 ciler..
Epeycedir motor arayışı içindeyim..Enduro vs. baktıktan sonra gv 650 de bana feci halde göz kırpıyor..
İkinci el düşündüğüm için özellikle bakmam gereken, kontrol etmem gereken yerleri nelerdir acaba?
Bir de eğer varsa satmak isteyen görüşebiliriz..
Renk kesinlikle siyah olacak..
Yardımcı olacaklar için şimdiden teşekkürler..
Ustalar cevap verene kadar en iyi cevap bu :
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun
-
01 Temmuz 2010, 16:06
vıceroy adlı üyeden alıntı
GV650 Üzerine özetin özeti açıklama yaparsak;
1. Tork ve beygir gücü ilişkisine bakarsak fazer tadında karakteri var.1100cc ye kadar en güçlüsü.
2.Görüntüsüne bakarsanız tam bir melez tadında.Bu klasikçilere aykırıdır.
3.S&T harici olanlarda bulmakta sıkıntı çekebileceğiniz tek parça manifold lastikleridir ki biz bunu hyosungsource adresinden temin ettik olası sıkıntıda tedbir adına.
4.Race karakterine uygun motor yanında yine o performansa uygun fren sistemine sahiptir.
5. 100 km de ortalama 5 litre tüketimi var.
6. Race özelliğindeki motosikletin ikinci elini aynı titizlikle incelemek lazım.Yıpranma yüzdesi yüksek,kullanıcı ve düzenli bakım çok önemli.Bilmediğiniz motosikleti ucuz diye alıp arkasını toplamakla uğraşmayın.
-
01 Temmuz 2010, 19:21
sa
Arkadaşlar Selam,
sabah ola hayrola demişler inşallah bulmuşsunuzdur arızayı bence ateşleme yok veya aküler zayıf senin motoru tanıdıgım kadarı ile başka bakım yaparken bir kablo vs yerine oturmamıştır.
-
01 Temmuz 2010, 23:19
Ah be adaş sendeki de şanssızlık işte.
Un var, yağ var, şeker var, helva yok.
Şimdi, marş motoruna elektirk gelmiyor anlaşılan, vurdurarak da çalışmadığına göre sviç, ya da sigota işi gibi. Nihayetinde elektrik problemi gibi duruyor, çok sıkıntı çıkarmaz umarım.
-
02 Temmuz 2010, 02:36
GV650 Üzerine özetin özeti açıklama yaparsak;
1. Tork ve beygir gücü ilişkisine bakarsak fazer tadında karakteri var.1100cc ye kadar en güçlüsü.
2.Görüntüsüne bakarsanız tam bir melez tadında.Bu klasikçilere aykırıdır.
3.S&T harici olanlarda bulmakta sıkıntı çekebileceğiniz tek parça manifold lastikleridir ki biz bunu hyosungsource adresinden temin ettik olası sıkıntıda tedbir adına.
4.Race karakterine uygun motor yanında yine o performansa uygun fren sistemine sahiptir.
5. 100 km de ortalama 5 litre tüketimi var.
6.
Race özelliğindeki motosikletin ikinci elini aynı titizlikle incelemek lazım.Yıpranma yüzdesi yüksek,kullanıcı ve düzenli bakım çok önemli.Bilmediğiniz motosikleti ucuz diye alıp arkasını toplamakla uğraşmayın.
Mükemmel bir paylaşım olmuş..
Tam olarak istediğim cevaplar..
Zaten kısmet olur da satın alırsam en azından bir süre sizin çok başınızı ağrıtacağım kesin
İşte tek ve en büyük meselem, racing sınıfında sayılabileceği için önceki sahibinin moturu gebertip gebertmediğini anlayabilmem(yağsız susuz kullanmak, sürekli redline vs..)..
Bunun için de bir tanıdıktan (motosiklet.net) veya bir tanıdıkla motora bakmaya gitmek gerekir diye düşünüyorum..
Tekrarlamak istiyorum şiddetle tanıdıktan gv 650 aramaktayım..
Önereceklerinize açığım..
Bir de eli yüzü düzgün bir gv 650 nin ederi nedir? Kabaca ne olur?
-
02 Temmuz 2010, 09:38
-
02 Temmuz 2010, 10:59
-
02 Temmuz 2010, 14:17
Uzay boya badana uğruna vatandaşın bulupta alamadığı eksozu iptal etme olay trafik polisi,muayene veya artçı rahatsızlığı ise eksozun çıkış çapına göre benim yaptığım gibi icad deneyebilirsin.Resimlerle hatırlatmakta yarar var.
Bu sayfa 116 sayfanın özeti niteliğini kazandı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler