Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Haziran 2010, 23:15
vıceroy adlı üyeden alıntı
serdar balatanın bitmesine gerek yok,benim yedeklemek istediğim parçalardan birisidir balata. 250 tl gözden çıkaracağız.
uzayım,hata yaptığımız konu belkide dolar EFT yapmamaktı,sonra bunu dikkate alalım. Gidon 100 tl gümrüğe takılmaz.Birini sana birini bana diye getiririz senin adrese sorun çıkmaz. Balata biraz riskli ondada fatura bedelini takılmayacak şekilde karşı tarafa kestirebilirsek ki yapıyorlar bunu o riskte kalkar ortadan. Saplama gidon bizimkilerden sağlam.Ölçü tutuyor. Globalin son parti getirdiği iki adet turuncu-siyah ve s&t den gelenlerin hepsi saplama gidon hyosungsource resmindeki gibi.Yani taşgibi sağlam,yani gidonun 200km/h hızla giderken gevşeyip elinde kalma riski yok
Abi 250 TL gözden çıkaracağız derken ne demek istedin? Serdar'ın gönderdiği 3 linkten biri normal balata TL28.62, biri daha sık işlenmiş balata TL36.43
Bu ikisi bu sayfada şu an http://www.hyosungsource.com/parts/g...ort=20a&page=3 Fakat TL36.43 olana tıklandığında da TL28.62 olan açılıyor. Sitede küçük bir hata var sanırım. Serdar'ın gönderdiği diğer bir link ise Clutch Drive Plate SET TL208.14. Sen bunun için mi yaklaşık 250 TL dedin? Bence bu içinde 10 tane olan bir set. Yoksa sırf balata değil, balata takımı mı bu? Yanlışlık varsa düzelteyim, yoksa siz beni düzeltin Çünkü bana göre balatamız bittiğinde sık dokunmuş olandan alırsak 36.43 TL verip kurtuluyoruz.
Abi adamlar sadece paypal ile ödeme kabul ediyor. Paypal da eft ile falan değil, sadece kredi kartı ile işlem yapıyor. Yine yanlışım varsa düzeltmenizi isterim.
Bence biz bu işi kıvırırız. Serdar'ın balataları da getirtirim ben eğer 36 TL'ye alabilirsek sorun olmaz bence.
Blackvolky, parçaların %90'ı kanunide var. Manifoldlar yoktu, onları aldık. Yani genel olarak pahalı olduğu için dışardan getirtiyoruz ;)
[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]
Reklamlar
-
26 Haziran 2010, 23:20
EFT derken benim sana Halkbanktan gönderdiğim Tl'yi kastetmiştim.
Debriyaj balatası beşli set şeklinde orjinali. Burada Yamaha DG 400-500 arası ederken bizimki 250 yi bulsa çok değil.Serdar açıklar bir yanlışlık varsa.
Gidonun gümrüğe takılma ihtimali yok buarada gümrük memuru alıpta arabasına takmazsa
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
26 Haziran 2010, 23:28
-
26 Haziran 2010, 23:31
_Uzay_ adlı üyeden alıntı
Blackvolky, parçaların %90'ı kanunide var. Manifoldlar yoktu, onları aldık. Yani genel olarak pahalı olduğu için dışardan getirtiyoruz ;)
Evet sadece bu parça yok çünkü S&T enjeksiyonlu ithal ediyor. Diğerlerini 1/3 fiyatına almak varken...başka bir sıkıntı yok.
Seviyorum bu gv650yi bugünde doyamadım,mıknatıs gibi çekiyor ilgiyi üzerine maaşallahh.
-
26 Haziran 2010, 23:38
-
27 Haziran 2010, 09:10
arkadaşlar uzay ve serden bu gidişle siteyi her ay buraya taşıyacak
-
27 Haziran 2010, 12:21
abi taşınmayacak gibi değil. bi gezeyim dedim siteyi, alışveriş sepetine 15 parça ekledim cidden çok ucuz.
-
27 Haziran 2010, 12:24
kayar2 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar uzay ve serden bu gidişle siteyi her ay buraya taşıyacak
Abi sadece uzun süreçte mağdur olmamak adına olmazsa olmazları yedekleme niyetindeyiz. Hemde ucuza iş bitiyor. Motoru salonuma süs eşyası olacak döneme kadar kullanma arzusundayım.
-
27 Haziran 2010, 12:53
başta Serden hocam olmak üzere GV650 başlığındaki tüm herkese merhabalar. Sezonla beraber paylaşımdan çok sürüş kısmına vakit ayırıyorum bende.Ama tabiki eski topiğimim takipcisiyim.Geçen hafta Gümüldür CCC chopper festivali ve haftaya Gölcük yaylası EMOK Motosiklet festivalinde olacağım. Bulunduğum şehirde cruiser motorlar adına 7 kurucuyla beraber Türk Chopper MK-Kütahya ili temsilciliğini aldık artık deri yeleklerimiz Türk Chopper Armalı =). Klübümüze uygun bir mekan belirlenip orada toplantılar yapacağız ve yerimiz yurdumuz belli olacak.Eğer yolunuz düşerse.Sizleri ağırlamaktan şeref duyarız.Herkese iyi sürüşler dilerim.Saygılar...
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
27 Haziran 2010, 17:39
Sana da merhaba mrock.
Biri bana bu debriyaj balatası olayını açıklayabilir mi? O halkalardan kaç tane var bizim motorda. Bir tane ise 36 TL'ye debriyaj balatası alabiliyoruz. O set halinde olanın ne işe yaradığını anlayamadım. Aynı halkadan bir sürü gönderip sürüm mü yapmak istemişler? Yoksa resim mi yanlış (Set dediklerinden bahsediyorum)
Kaya abi, motorun radyatörüne arkadan baktığımda alt tarafındaki çukur kısımda su görüyorum ikidir. Biz ona fazla su koyduğumuz için fazlasını mı atıyor? Yoksa delinmiş midir? Mesela regale hem radyatörden, hem de iç taraftaki küçük depodan su koyduğunda fazlasını günbegün atıyordu. Böyle bir ihtimal var mı?
-
27 Haziran 2010, 21:44
_Uzay_ adlı üyeden alıntı
Sana da merhaba mrock.
Biri bana bu debriyaj balatası olayını açıklayabilir mi?
Islak tip debriyajlarda çoklu plakalar kullanılır. Bunlar ardarda dizilmiş disklerdir. Ve sen debriyajı sıkana kadar kavrama yayıyla birbirlerine devamlı basılı halde dururlar. Normalde çelikten yapılmış dişli bir kavrama plakası ve kavrama esnasında bu çelik plakaların aşınmasını önleyen kompozit plakalar arka arkaya cheeseburger misali dizilmişlerdir Bizdeki yapıda ise Bu çelik plakanın üzerine direkt kompoziti yapıştırmışlar. Neyse mantık aynı, metal metale direkt sürtmeyecek. Toplam 6 adet (fiyatı 28 TL olan) ve 1 adet (fiyatı 36 TL olan) disk balatamız var. Zaten setin fiyatını küçük bi hesapla 208 olarak bulursun. Adamlar da zaten sete o kdar fiyat vermişler.
Kullanma klavuzunda "herhangi bir" 28 TL'lik balatanın kalınlığı 2.62 mm'ye indiğinde hepsini değiştirin diyor. 36 Tl'lik plaka için min. kalınlık ise 3.12 mm.
Özetle seti sipariş vermek daha mantıklı. Bi anormallik yoksa hepsinin eşit aşınması beklenir...
Umarım yardımım olmuştur, sana bi de tatlı ısmalayacağım
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
-
27 Haziran 2010, 21:53
Otoburkaplan adlı üyeden alıntı
Islak tip debriyajlarda çoklu plakalar kullanılır. Bunlar ardarda dizilmiş disklerdir. Ve sen debriyajı sıkana kadar kavrama yayıyla birbirlerine devamlı basılı halde dururlar. Normalde çelikten yapılmış dişli bir kavrama plakası ve kavrama esnasında bu çelik plakaların aşınmasını önleyen kompozit plakalar arka arkaya cheeseburger misali dizilmişlerdir
Bizdeki yapıda ise Bu çelik plakanın üzerine direkt kompoziti yapıştırmışlar. Neyse mantık aynı, metal metale direkt sürtmeyecek. Toplam 6 adet (fiyatı 28 TL olan) ve 1 adet (fiyatı 36 TL olan) disk balatamız var. Zaten setin fiyatını küçük bi hesapla 208 olarak bulursun. Adamlar da zaten sete o kdar fiyat vermişler.
Kullanma klavuzunda "herhangi bir" 28 TL'lik balatanın kalınlığı 2.62 mm'ye indiğinde hepsini değiştirin diyor. 36 Tl'lik plaka için min. kalınlık ise 3.12 mm.
Özetle seti sipariş vermek daha mantıklı. Bi anormallik yoksa hepsinin eşit aşınması beklenir...
Umarım yardımım olmuştur, sana bi de tatlı ısmalayacağım
Tüh be. Ben de ne güzel 36 TL'ye hallederiz sanmıştım
Bu bilgi ile tatlı borcunu ödedin
Teşekkürler
-
28 Haziran 2010, 07:51
Emrah,kendini özletme Shadow topiğinde hareket olmayınca birşey yazamıyorum.
Deri yelekler promosyonmu,satılıkmı,güzelmi?
Uzay sırada balata var Ağustosu bekleyelim. Bu arada Türkiyede aynısını daha ucuza bulursak bu olasılığıda değerlendirebiliriz,takipteyim.
-
28 Haziran 2010, 09:38
-
28 Haziran 2010, 10:15
Oh oh oh maşallah. Çok sevindim kardeşim
Haklısın Serden abi evet, önce bi buralara bakalım. Çok fark yoksa buradan temin edelim. Umarım kanuni her parçada insafsızlık yapmıyordur kayış gibi...
-
28 Haziran 2010, 10:52
Çok sağol dostum, çok mutluyum. İnsanın motorunun problemsiz çalışması gibisi yok
Evet arkadaşlar, debriyaj balatası için en düşük fiyat araması başlamıştır. Herkes aldığı en düşük fiyatı buraya yazsın. Mesela ben yazıyorum
1. Hyosungsource : 208 TL + 32 TL (Kargo) = 240 TL
En ucuz bende, gel gel
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
-
28 Haziran 2010, 12:36
Otoburkaplan adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşlar, debriyaj balatası için en düşük fiyat araması başlamıştır. Herkes aldığı en düşük fiyatı buraya yazsın. Mesela ben yazıyorum
1. Hyosungsource : 208 TL + 32 TL (Kargo) = 240 TL
Hyosungsource'u geçeceksin bir kere. Öyle yağma yok
-
28 Haziran 2010, 14:58
-
28 Haziran 2010, 15:09
Debriyaj saçı yok mu balata setinde? Benim bildiğim tüm motorlarda bir saç, bir balata takılır
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
28 Haziran 2010, 15:16
Selam millet,
Ben bugün Serdar Usta ile konuştum. Elinde bizim balatalardan yokmuş ama her türlü orjinalini uygun fiyata bulurum merak etme dedi. Şimki motosiklet festivaline gidecek, haftaya bakarız dedi.
Bu koreden yapılacak siparişlerde ben herkes için toplu sipariş vermek isterim. Oradaki Mr. Lee ile de yazıştım, faturaya yazılacak ücret konusunda güzellik yapacak. Gümrükten normal şartlarda sorun çıkmaz. Ama aynı anda 3-4 tane sipariş verdiğimiz zaman gümrüğe takılmasından ve herkesin ek olarak gümrük parası ödemesinden korkuyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler