Hyosung/S&T Kanuni GV 650 Aquila Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Haziran 2010, 14:30
KARANIM adlı üyeden alıntı
ARKADAŞLAR SELAM.BENİM MOTOR ARZASI KESİNLİKLE AKÜ KAYNAKLI DEĞİL.şarj ettim ama tık yok.
ersin kardeşim akün şarjlı ise çalışmıyorsa bir kaç sebebi var ayaklık devresi debriyaz müşiri kontrol edilmeli onlar uygunsa hala marş basmıyorsa en güzeli kontagı aç 3 cü vites le yokuş aşagı debriiyajı bırakarak vurdur çalıştır gel diger yerlerde arızayı bulur gideririz her tarafınıda kontrol ederiz
Reklamlar
-
16 Haziran 2010, 15:12
Dostum tanıştığımıza ben de çok memnun oldum.
Bence korumalar en çok şehir içi lazım. Uzun yolda muhattabın dümdüz yolda normal şöförlerken şehir içinde zırt pırt duran dolmuş ve taksiler, aralardan fırlayan, dibinden geçen ergenlik çağını hala tamamlayamış modifiye arabalı çocuklar, nereye döneceği hiç belli olmayan kadın şöförlerle muhattap oluyorsun.
Gel motorla bakalım, bak bi tane gv650 görünce buluştuğumuz gruptaki elemanlar nasıl heyecanlandı görüyorsun, 2 olunca iyice koparlar
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
-
17 Haziran 2010, 12:20
-
17 Haziran 2010, 19:54
arkadaşlar herkezin kandili mubarek olsun saglık ve mutlulukla nice kandillere ve uzay senin işin hallolmuş sevindim baytekini babalarını tanırım düzgün insanlardır sözün filan yok
dert değil ben merakımdan bakıyım demiştim sen sipariş verdinmi manifolt filan görüşürüz
-
17 Haziran 2010, 20:35
kayar2 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar herkezin kandili mubarek olsun saglık ve mutlulukla nice kandillere ve uzay senin işin hallolmuş sevindim baytekini babalarını tanırım düzgün insanlardır sözün filan yok
dert değil ben merakımdan bakıyım demiştim sen sipariş verdinmi manifolt filan görüşürüz
Kandiliniz mübarek olsun kardeşlerim, ağabeylerim.
Henüz sipariş vermedim. Serden abiyi bekliyorum onay vermesi için. Belki 100 gr.lık birşey daha ister. Kargo parası değişmiyor
[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]
-
17 Haziran 2010, 23:15
uzay, siparişi verebilirsin benden yana sıkıntı yok. İstersen pazartesi banka hesap numaranı verirsen bana düşen miktarı geçeyim yada getirince hiç farketmez. 100 gramlık işime yarayacak birşeyler bulamadım. Bu alışverişten tokat yemezsek gidon almak isterim daha sonra.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
17 Haziran 2010, 23:44
-
17 Haziran 2010, 23:45
nerden veıyon olum sıparısı ???
-
18 Haziran 2010, 00:55
aidikurt adlı üyeden alıntı
nerden veıyon olum sıparısı ???
HyosungSource
-
18 Haziran 2010, 01:08
kayar2 adlı üyeden alıntı
ersin kardeşim akün şarjlı ise çalışmıyorsa bir kaç sebebi var ayaklık devresi debriyaz müşiri kontrol edilmeli onlar uygunsa hala marş basmıyorsa en güzeli kontagı aç 3 cü vites le yokuş aşagı debriiyajı bırakarak vurdur çalıştır gel diger yerlerde arızayı bulur gideririz her tarafınıda kontrol ederiz
kaya abi sağol.herkesin kandili mübarek olsun.motorun problemini kardeşim çözmüş.arkadaşı motorcu getir bakalım demiş,marş motorunun kömürü bitmiş.değişti problem kalmadı şimdilik.
-
18 Haziran 2010, 02:04
Siparişi verdim ve ödemeyi yaptım. Ülkeler arası döviz kuru oynaması yüzünden küçük bir farkla işlem tamamdır.
Manifold : 32.19 x 4 : 128.76 TL
Sticker : 18.02 TL
Kargo : 39.52 TL
TOPLAM : 186.30 TL
Şimdi adamların sitesinde yazan ödemem gereken tutar 186.30 TL çıktı.
Ödemek için paypal hesabımı açtım ve bana paypalın döviz kuru bunu çıkarttı :
Kredi/Banka Kartı : MasterCard XXXX-XXXX-XXXX-0013
191,47 TRY
18.Haz.2010 itibariyle PayPal'ın Döviz Kuru:1 Türk Lirası = 0,622982 ABD Doları
$119,28 USD Ödemeniz tamamlanmıştır.
119,28 'i 191,47'ye böldüm ve hakikaten de 0,622 çıkıyor, eyvallah dedim Demek ki HyosungSource sitesi daha düşük bir kurdan hesaplıyor, sanırım kendi ülkelerindeki TR-USD kuru. Oldu bizim hesap 191.47 TL
Ödemeniz tamamlanmıştır diyince Garanti Banka'sından sanal kartıma bi baktım
18.06.2010 00:38:21 PAYPAL *INFO 4 ******** 195,90
Toplam tutar : 195,90
Sonuç olarak işlemi tamamlayana kadar 9 TL 60 Kuruş geçirdiler sağolsunlar
Bu eBay'den alışveriş yaparken de başıma gelmişti ve böyle birşey olacağını tahmin ediyordum. Adamlarla 3-4 kez mailleştik, anca açıkladılar bana. Sizin de aklınızda bulunsun bilmeyen varsa. Adam diyor ben bu kadar çektim kayıtlarda var. eBay'e mail attım, adam bu kadar çekmiş kayıtlarda var dedi. Paypal'a mail attım, eBay bu kadar çekmiş kayıtlarda var dedi. En son Garanti'ye mail atacaktım tamam lan dedim Allah belanızı vermesin anladık dedim herkes kendi kafasına göre kur koyuyor tamam ...... dedim
Biz aramızda hesabımızı yaparız Serden Abi
Sonuç olarak
Tek kişi alsaydı bir manifold 48 TL'ye geliyor demiştim
2 kişi alırsa bir manifold 41.75 TL'ye geliyor demiştim ama 44.17'ye gelmiş oldu yanlış hesaplamadıysam (44 işte)
Şimdi sıra gümrükçü emmide
-
18 Haziran 2010, 19:08
Mallar eline geçer geçmez payıma düşeni hesabına geçer sana adresi verip,kargoya vermeni rica ederim. Şimdiden iyi niyetinden ötürü teşekkür ederim.
-
18 Haziran 2010, 19:57
-
18 Haziran 2010, 20:11
Uzay,
Serden'i boşver , ben sana 50 veririm
-
18 Haziran 2010, 20:18
Otoburkaplan adlı üyeden alıntı
Uzay,
Serden'i boşver
, ben sana 50 veririm
Eğer bu alımımız başarılı olursa ben senin için 50'ye getirticem merak etme İstersen 60'a da olur
-
19 Haziran 2010, 01:06
sa
KARANIM adlı üyeden alıntı
kaya abi sağol.herkesin kandili mübarek olsun.motorun problemini kardeşim çözmüş.arkadaşı motorcu getir bakalım demiş,marş motorunun kömürü bitmiş.değişti problem kalmadı şimdilik.
iyi basit miş halletmişiniz sevindim marş basmayınca genelde aküden şübhelenilir ama korna canlı çalıyorsa farlar canlı yanıyorsa aküden değildir basit testi öyledir aslında vurdursan çalışırdı neyse bunla kalsın görüşürüz
-
19 Haziran 2010, 08:38
uzay,lastiklerin siparişi ikisi ön-ikisi arka silindir şeklinde oldu değilmi? Orjinalinde boyutlarda ve fiyatta küçük farklılıklar var ön ve arka malifold lastiklerinde.
4 lastikte arka veya ön şeklinde yanlış gelirse fazlalıkları serdar'a 60 tl den veririz gönüllü müşteri.
-
19 Haziran 2010, 10:42
vıceroy adlı üyeden alıntı
uzay,lastiklerin siparişi ikisi ön-ikisi arka silindir şeklinde oldu değilmi? Orjinalinde boyutlarda ve fiyatta küçük farklılıklar var ön ve arka malifold lastiklerinde.
4 lastikte arka veya ön şeklinde yanlış gelirse fazlalıkları serdar'a 60 tl den veririz gönüllü müşteri.
Evet abi iki ön, iki arka manifold.
-
19 Haziran 2010, 19:30
tüh, yazık oldu
-
20 Haziran 2010, 14:53
Bizimkiler Ankara'ya geldi. Babam arkada beraber Kızılay'a gidiyoruz. Bilenler için Talatpaşa bulvarındayız. Şehiriçi çift yönlü 3 şeritli yol. En sağ şerit full park etmiş arabalarla dolu. Her yer mağaza ve insan. Karşıdan karşıya geçenler, parktan yola çıkan arabalar.. Babam da benimle olduğundan full dikkatliyim ve şehir içi hız prensibimi koruyorum ve 40-50 civarı hızları aşmadan orta şeritten gidiyorum. Sık sık aynaları kontrol ediyorum, arkam boş. Sonra 20m önümdeki arabanın kırmızı ışıklarını farkediyorum. Hemen sol aynaya bakıp araba olmadığını görüp sinyalimi veriyorum. Sol geçip orta şeritte duran arabayı geçerken arkadan acı bir fren sesi geliyor. Hızım 40, insan trafiği de olan gayet yoğun bir caddeyiz. Arkada bize çarpmamış kayarak durmuş siyah bir şahin var. Adam sövüyor. Arabanın farları kare...İçindeki adam da.. Bize çarpmadan duruyor. Aklıma babam geliyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)
Bu Konudaki Etiketler