Uzun yol yapılırmı sorusu zaman zaman soruluyor.Oturuş pozisyonu gereği 300km üzeri mesafede her chooper ve ya cruser gibi bel ağrısı yapıyor ama gücüyle artçılı olsanızda hiç bir yol şartında performans kaybı yaşatmıyor. Yaptığım en uzun mesafe Mersin-olympos olmuştu toplamda 1200 km
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...l-resimli.html
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
ben rahatlığını önceki motorumla kıyaslarsam (regal raptor) bu mersedes sayılır.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
tebrikler görüntüler büyüleyici gerçekten.Sizin motorunuz satılık galiba.Bende ciddi alıcıyım ama sizin GV650 nin fiyatı biraz beni aştı şimdilik.
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Satış sebebini bilmiyorum ama motosiklet mükemmel.
Bu tadı 1100 cc bile olsa hiçbir chooper da alamazsın.Artçı rahatlığı tek neden ise diğerlerinde durum farklı değil.Suzuki dl 650 artçı için en rahat motosiklettir.Ama ,tarz tamamen değişiyor motor kısmı aynı olsada.
ne kadar iddialı bir cümle..
tarih 21.11.2008 cuma saat 16.00
kartal merkezde ışıklarda bir gv 650 yanıma gelir.
- abi mükemmel yaa hiç mi suya çamura girmezsin
- neden senin makinede çok güzel..
- bir de bana sor ah abi ah şunun üzerine koymadık alırken bir iki bir şey daha..bir şey zannettik bunu..
cevap veremeden ışık yeşile döner..
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
evet arkadaşlar 220 $ a satılan koruma demirini ürettim ve yarın motoruma takacağım inşallah ve bana sadece sanayiye gidip gelme masrafınıda katıyorum 45 ytl ye maloldu. üstelik çelik çekme olduğundan daha dayanıklı ve orjinal koruma demiri şaseye kesinlikle monte değil sadece tutturuluyor. ben direk şaseye monte ettim.
Haluk hocam keşke 2 tane yaptıraydın, inşallah bana da lazım olacak.
sen karar verdinmi veyis hocam.
Bu sayfaların eskiye nazaran hareketlenmesi çok güzel. Katılımcılara teşekkürler. Yazın olympos gezisi yaptığımız komşumun 2006 model m800 intruder'ını 11.000 ytl den galeride 3 ay yatırdıktan sonra satabildik. Satma sebebi ise frenlerinin iyi olmamasıydı sadece.Motosiklet DURMUYOR! Bu elbette bizim deneyimlerimizin bileşkesiydi. Bir önceki sırad 750 150 kg,150 hp olunca böyle bir gücü durdurmak için elbette başarılı bir fren sistemi gerekliydi ama m800 arkada kampana önde tek disk ve balon modeli lastikleriyle maalesef yol tutuş ve frenajda başarısızdı.Bizden sonra satın alan kişi de 3 haftalık kullanımdan sonra aynı şikayetle çıktı geldi.Kafamız rahat çünkü satarken artı ve eksileri başta söylemiştik.Ağırlığı fazla olan motosikletleri hareket ettirmenin yolu torku yüksek tutmaktır ama beygir düşük kalınca bu motosiklet hiç bir dragda gv 650 yi yakalayamadı.
Ledonun söyledikleri kesinlikle doğru.Hangi model, hangi marka sizin beklentilerinize cevap veriyorsa onu seçmek en doğrusudur.Şahsen üstün teknoloji ve uygun fiyat nedeniyle gv 650 aldım,rahatlığı düşününce yanına birde dl650 ekledim.
Tüm katılımcılara teşekkürler.
Haluk hocam,koruma demiri güzel olmuş.Allah kaza bela vermesin.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)