güzel paylaş manzaraları
güzel paylaş manzaraları
Aküyü aldım, statöre dokundurtmadım. Birkaç gün bak bakalım dedi tekrardan akü gücünde azalma olacak mı diye. Olursa bakarız çaresine dedi. O zamana kadar deneme sürecindeyim ;)
12Ah ile 9Ah arasında hiç mi fark yok marşa basıldığındaki durum için? İlk çalıştırma sırasında daha çok akıma ihtiyacı yok mu? (Bilgi edinme amaçlı bir sorudur )
Statörümden olmak istemiyorum, yardım edin bana 150 TL civarına ADAM gibi saracak usta yok mu İstanbul'da ?
[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]
aküyü kaç amper aldın eski sahibi eski motorunun aküsünü takmış regal aküsü 9 amper 12 amper oluşu daha iyidir ne aküsü aldın kaç tl
startör için sen beni bir ziyaret etmeni tavsiye ederim taaa ankaradan geliyor millet sen maslaktan gelemiyorsun yani şu anda şarj zı ölçmüssünüz o zaman korkacak bir durum yok gibi kontrol et şarj etmediği zaman çalıştırmamamn lazım makinayı
Hayır hiçbir fark yok.. Sadece birisinde arka arkaya atıyorum 12 kez marş basabilirken diğerinde 9 kez basabilirsin. Ama her bir marşta her iki aküde marş motoru için aynı akımı üretir (Ah= Amper x hour)
Sadece ne kadar büyük akü kullanırsan o kadar fazla elektrik stoğun olur. Ve ani güç çekişlerinde gerilim düşmesi yaşamazsın. Ama bizim elektrik sistemini 9Ah kaldırıyor. Benim aküm de 9Ah...
Başka yol fotoları ;
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:52 ----------
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
Ben bunun eski sahibini bir dahaki buluşmada harcarım abi
Aküm VLM 12V 12Ah 135 TL Bana daha iyi bir akü de önerdi ama Viceroy'un sözü aklıma geldi, istemedim Ama VLM'den bir kişi bile şikayete gelmedi dedi. Ayrıca bir yıl garantisi var dedi.
Allah izin verirse seni ziyaret edeceğim abicim. Hatta çıraklık da yapıcam
Bu arada zoraki gittiğim usta da bana göre iyi bir usta çıktı. Gitmişken fren balatalarımın bittiğini söyledi. Birini çıkarttık ve incecik kaldığını gördük. Elinde CBR125'in balataları vardı. Onları taktık. 60 TL hepsi.
Evren Motor - Eyüp (0536 717 82 88) Hayabusa gördüm orda bi tane offff
[Bu alan reklam için kiralıktır. İletişim: 444 UZAY]
Bu arada zoraki gittiğim usta da bana göre iyi bir usta çıktı. Gitmişken fren balatalarımın bittiğini söyledi. Birini çıkarttık ve incecik kaldığını gördük. Elinde CBR125'in balataları vardı. Onları taktık. 60 TL hepsi.
Evren Motor - Eyüp (0536 717 82 88) Hayabusa gördüm orda bi tane offff
uzay orjinalinden iyi italyan balata buldum fiatlarıda uygun serdara bir takım verdim sizler içinde yedek aldım başka balata takmayın derim
karanım uzay startörleri yakmadan gelin sizi bekliyorum çayı demledim
sağolasın abim. iyi pazarlık ediyormuşsun, bunu da öğrendik kısmetse temmuzun başında yanına uğrayacağım. gerçi biliyorsun, benimki satılık ama yine de gv650 hastalığı her zaman aklımda olacak. bir v-rod alacak param olmayacağı için, mardin dönüşü muhtemelen yine gv650 alacağım gerçi honda vf 750 c magna da aklımın bir köşesinde. nihayetinde efsane cruiserlardan biridir... dış görünüş haricinde bizim gv650'den aşağı kalır yanı yok. tek sorun 2000 modelden sonra türkiye'ye gelmemiş olması. buradakilerin de temizliğinden şüphe ediyorum.
ilker kardeşim ne zaman müsait olursan tel aç gel misafir edelim kısmet olursa edirneye bizim damada haber gönderdim kırpınar finallerine yerimi ayırtır diye oraya gelirsende tanışırız hemde güreşleri seyrederiz.senin motoru almak isteyen bir kaç kişiye tavsiye ettim ancak biri adanadan çukurovo motorda 2010 13500 anlaşıyoruz dedi burda istanbul motordada 11500 bir tane var bunlar bu fiat olunca biz zor satarız gibime geliyor hayırlısı olsun ben geri vites yapıp binecem istediğim fiat olmazsa vermem sen de bin veya sakla motorunu
hayırlısı olsun saydıgın motorların adı var fena motorlar değil ancak bundan sonra biraz yavan gelir ben sadece daha hafif abs li modellerle ilğileniyorum hakkımızda hayırlısı olsun
bu gün fazlaca sakin kimsecikler yok bu kadar sakinligi sevmiyorum
Burdayız, Halidun abi merak etme
Maturin hoşgeldin Ankara'ya !! Merkezde misin? Tam olarak yerin neresi?
Halidun abi motorumdan uzak olduğum için motorla ilgili yazacak pek hikayem olmuyor, ama merak etme ben de hep buradayım
Maturin hoşgelmişsin, maalesef Ankara dışındayım şu an, ama en az bir serdar bırakıyoruz nöbetçi olarak
İlker, numaram var sende...
Merkeze geldiğinde ara buluşalım
buluşun kaynaşın serdar 2 motosuzmu giitin oralara epede kalacak gibisin nasıl olacak motor ankarada sen orada
merhaba arkadaşlar ben gv 650 almayı düşünüyorum fakat kafamda 1 tane soru işareti var. gv650 den chooper sesi cıkıyomu. yanı harley gıbı sılındırlerın sesını alabılıyomusunuz. ben youtube da baktım sankı race motor gıbı ses cıkıyo. imkanınız varsa bir tane video yukleyebilirmisiniz.iyi günler dilerim
YOLLAR GİDİŞİME KIZLAR DURUŞUMA HASTA
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)