Arkadaşlar Benim Motorum Markası Suzuki , Modeli RGR 150 Eğer Varsa Böyle Bi Motora Sahip Biri Veya Bilgisi Olan Biri Bilgi Paylaşımı Yapmak İsterim.
Eğer Yanlış Yere Açtıysam Konuyu Yönlendirirseniz Sevinirim .
Arkadaşlar Benim Motorum Markası Suzuki , Modeli RGR 150 Eğer Varsa Böyle Bi Motora Sahip Biri Veya Bilgisi Olan Biri Bilgi Paylaşımı Yapmak İsterim.
Eğer Yanlış Yere Açtıysam Konuyu Yönlendirirseniz Sevinirim .
Motor Özellikleri Çok Hoş Aslında Super Syndic System Olarak Geçiyor Yani Seri Kalkış
Hatta Zor Zor buldum Biyerde
RG 150 1998
Overall length: 1 996 mm (78.6 in)
Overall width: 664 mm (26.1 in)
Overall height: 1 148 mm (45.2 in)
Seat height: 780 mm (30.7 in)
Wheel base: 1 333 mm (52.5 in)
Ground clearance: 133 mm (5.2 in)
Dry mass: 128 kg (282 lbs)
Engine type: Oil-cooled 147 cc single cylinder, DOHC, TSCC, 4 valves. 36 hp (26,8 kW)/ 12,500 rpm.
Bu arada Parça Sıkıntısı Yok Var Parçası. Tek Sorunu Çok Benzin Yiyor. Sizden Ricam Özelliklerini Biraz Değerlendirirmisiniz. Bilindik Bi Motorla Kıyaslarmısınız ...
İllaki vardırda çok azdır.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
iki zamanlı galiba. 36 beygir diyor 154 cc için.
36 hp mi? 650 cc dragstar la aynı nerdeyse hatta güç-ağırlık dengesi açısından daha bile güçlü sayılır.
Kalbi olan tek kız Kupa kızıdır
sanki daha önce biyerlerde duymuş görmüş gibiyim yanılıyorda olabilirim ama 2 zamanlı ise sende benim gibi benzinlikten çıkmıyorsun demekki
36 Hp mi? Vaş! Daha büyük resmi var mı acaba?
= = = Be Aprilia racer! = = =
125 cc'lik iki zamanlı motorlar 30 beygir üretebildiğine göre 150 cc'lik iki zamanlı bir motor 36 beygir üretebilir. Merak ettim bende nasıl bir oyuncakmış
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Oyuncak Güzel, Arkadaşlar Fotoların Büyüğünü Elbet Eklerimde Şuan Motor Uzağımda Hafta Sonu Alıcam . Ama Bir Tane Var Resmi ..
Romeo nun Dediği Gibi Benzinlikten Çıkmıyorum . Seri Motor Güzel . Ama Ona Ben Benzin Yetiremem ...
http://img524.imageshack.us/img524/8483/deliolan.jpg
böyle motorlar görünce, hemen grenajları sökesim gelir hep
motorunu uzak tut benden 13era
Think Metal, Move Punk!!
Live Metal, Die Punk!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)