Bana bir akıl verin lütfen
-
Reklamlar
-
Arkadasım karbüratör benzin kacırıyor olabilir bir baktır istersen.
-
çok aragazmı veriyorsun?
kalkışlarda gazı yavaş verip sonradan arttırırsan
benzin tüketimi baya azalıo
bide yavaş gtmek lazım
-
karbüratör ayarı yapılmadan verilmiş demekki
-
arkadasim bence karburatorun hava ve benzin karistirma orani yapilmamisir,yani karburatorlere gereginden az hava girerse motor benzini iyi yakamaz ve yakamdigi benzinide egzozdan disari atar.eyer bi yerden sizinti yoksa karburator ayarlarini kontrol ettir derim sana
-
motor çalışırken egzosttan çıkan gazı hafiften kokla benzin kokusu geliyosa karburatör ayarsız demektir.
-
murat_34 adlı üyeden alıntı
motor çalışırken egzosttan çıkan gazı hafiften kokla benzin kokusu geliyosa karburatör ayarsız demektir.
ayrıca hava filtresinden ve bujidende kaynaklanabilir bu çig atma olayı
-
sen en iyisi daha sağlam bir tamirciye uğra,
buradan ne denirse densin ,boş,
sana biraz daha uzak mesafede olsun,
ama motorunu bir sefer bakım yaptırmış olursun...
oda tam istediğin gibi olur.
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
sana göre biraz uzak olucak fakat onun üstüne tanımam ustalıkta şuanda mondial ve honda activalara bakıyor...daha önceden hyo ve honda servisindede çalışmışlığı var çok iyi bir usta işinin piiri....
Avcılar insa lisesinin hemen arkasındaki bilge motora götürmeni tavisye ederim sorununu çözüceğinden eminim beni gri hyo su olan görkem yolladı dersen fazla bir ücrette almaz senden.. ;) bence oraya bir göster derim senin için biraz uzak ama işini iyi yapan bir usta.. benim hyoyuda ben ona götürüyorum.. hatta çok büyük makinanında ona uğradığına şahit oldum..
ismi hayri usta sana yardımcı olucaktır .. ;)
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
-
07 Aralık 2009, 03:10
eğer ümraniyedeysen tavsiyem adem yavuzdaki imam hatip lisesinin karşısında altay motor var.hemen 1 sokak arkasında kendi servisleri var ahmet usta işinin piri dir ;)
hav ar yuuuuuu:bounce: 34 VS 5537 :cat:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler