cok güzel olmus elinize saglık
keske gidon yukseltme olayınada resim cekseydiniz
nasıl yaptıgınız hakkında bilgi verirdi.
Valla okadar hevesliydim ki hiç takarken resim çekmek aklıma gelmedi ama şimdi hemen üzerinde çekip koyuyorum buraya. Kendimiz yaptık dost işi :D piyasada satılanlar gibi .
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:52 ----------
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Gidon yükseltmeleri. 4 cm
onlarda cok güzel olmus elinize saglık
hocam biraz alakasız olacak ama sendeki gidona resmen hasta oldum ya nereden aldıniz o gidonu =) bende alsam hemen. Çok begendim.
Moose marka sahibinden komda var yıldırım motosikletti sanırım.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...4963840/detay/
buradan ulaşabilirsin ama şu anki fiyatı 120 tl sanırım . Birde ramzey gidonuda alabilirsin :D 25 tl mi ne :D
He birde ben siyah sipariş vermiştim ama ellerinde bir tek bu renk kalmış aradılar olurmu diye dedim yolla boyarız ama sonra boyamadan bıraktım öle :D yakışıyorda herhalde ne bilim :D
bence siyaha turuncu yakismis kardeşim. Benim motor mavi olduğu için bu renk siritir . 25 tl lik istemiyorum ya kalite kendini belli ediyor bundan varsa bende sipariş vereyim. Bilgi için çok teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
gönderdiğin linkteki gidon 80 tl yazıyor sendeki ile aynı mi? Bide o peşinde üzerinde gidonpad var oda üzerinde oluyo mu =) bu 80tl lik sendekinin aynisi ise alayim =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------
peşinde yazmışım "resimde" olacaktı o pardon =D
KArdeşim bendede gidon süngeri var ama takmadım . Orda 80 yazdına bakma günellenmemiş fiyatlar ama sen arayıp böyle gördüm ben ona göre sipariş verdim aradım dersen sıkıntı olmaz herhald e:D ben direk arayıp şu varmı dememiştim sepete eklemiştim alacaktım kredi kartında limit çıkmadı sipariş sepette kaldı bende bida arayıp sormadım erteledim onlar aradı abi sepette siparişin var ama ödme yapmamışsınız diye . dedim kartta sıkıntı var kapıda ödeme varsa yolla alayım dedim 80 tl deme dedim onlar eski fiyat güncellenmedi sayfalar daha ama o fiyattan gördüysen öyle satacaz sana dedi :D
eyvallah kardeşim çok teşekkür ederim son mohikan gibiyiz bizden başka xt ci yok sorduğun şeylere cevap alabilmek gerçekten çok kıymetli bir şey. Her şey için çok teşekkür ediyorum bikmadan sorularıma cevap verdiğin için. Şu an motorum çok güzel bir bakımda baharin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:01 ----------
şu an için ayaklığin altına bir şeyler yapmayı düşünüyorum motoru park edince çok yatık duruyor. Biraz daha dik duruşu olsa motor daha büyük görünüyor karizmasi artiyor gibime geldi.
Bilgiler paylaşıldıkça çoğalır kardeşim böyle böyle yol alıyoruz bizde motorculuğun içinde olan bişey sanmırım bu :D Yardımlaşma . Eyvallah.
Ayaklığı yükselticem iri dursun diye uraşırken diğer tarafa kolayca yatabilecek bir açıya getirmede arazide bol bol başına iş alırsın sonra :D bence hiç kurcalama. Ama ayağın ucuna geniş bir daire kaynatabilirsin toprağa gömülmesin diye
Yok Hasan henüz bi sonuç yok verdim bir arkadaşın ustaya parçaların yenine başka şeyler deniyor yedirirse olacak yoksa çöp . Çokta ihtiyacım yok gerçi ama işte satarken sıkıntı :D
ercan senin km saatinde ne sorun var?
valla elektirikle alakalı bi sorun oldu içinde direnç ile datasheet denilen bişi yandı neyden kaynaklandı bilmiyorum sanıorım ffazla akım geldi yaktıgöstergeyi
keyfi olarak grenaj parça değiştirmek isteyipte bir türlü muhatap bulamadığım için artık motorun kıymetini daha iyi bilmeye çalışıyorum. Xt yedek parça konusunda kolay kolay sorun çıkarmayan ancak sorun oluncada kolay kolay parçası tedarik edilemeyen bir motor sanırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
ayrıca grenaj parça fiyatı nedense çok pahalı xt nin. Satacaktim bir ara ancak motorla aramizda bir bağ olusmus tekrar vazgeçtim vermekten motoru. Kullanma kılavuzunda 10A sigorta tavsiye ediliyor. Daha yüksek Amper sigorta takmak sorun çıkarabilir belki
akü sökükken çalıştırılıp yüksek devire gelince voltaj yükseliyor ondan yapıyor ercan iki diyot vardı arkasında o kadar dataşit mit hatırlamıyorum zaten diyotlarda yüksek voltaj da yanıeriyor hemen.
akü yokken vurdururak çalıştırma akü boş bile olsa çalıştırmadan önce mutlaka takılı olmasına dikkat et, bu motorlara öyle geniş kapsamlı bi bakım gerektirmez
eyvallah kardeş çok sağol. Motorumdan çok memnunum bilinçsizlikten dolayı sorun çıksın istemiyorum. Bu motorda amortisör bakimi nasıl yapiliyor bilgin var mi? Hangi motosikletciye götürdüysem bunun amortisör yağı değişmez gayet iyi dediler. Sızıntı filan yok ama güzel bir temizleyip yağıni yenilemek can vermek istiyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)