arkadaşlar xt125x ya da r modelinin kullanım kılavuzunu nereden bulabiliriz ya da nasıl indirebiliriz baktim bulamadim.
arkadaşlar xt125x ya da r modelinin kullanım kılavuzunu nereden bulabiliriz ya da nasıl indirebiliriz baktim bulamadim.
Bu başlıktaki geçmiş sayfalara doğru git . Bir arkadaş paylaşmış linki oradan indirebilirsin.
çok uğraştım ama indiremedim "rapid shade" diye bir şey yazıyordu sanırım. Kendim yapamayınca cafe sahibine söyledim anlar belki diye o da ugrasti indiremedi üyelik istiyor filan diyordu.
özelden msj at mailini bana yollarım sana ozaman
çok sağol hocam gerçekten çok makbule geçti. Faceden de istek gönderdim size
Tamamdır kardeşim yolladım mailine bi bak . ;)
çok teşekkür ederim kardeşim süpersin =)
arkadaşlar motorun farinin aydınlatması yeterli olmuyor ayrıca üzerindeki ampulde pek iyi bir şey değil, o nedenle far soketini degistirip araba fari gibi olan parmak ampul taktırmayi düşünüyorum sürekli kisa ya da uzun far patlıyor. Soketi değiştiren, ya da daha iyi bir önerisi olan var mi?
araba farları genelde 55w dır motorlar ise 35W,
eger sizin motorda 35W ise 55 takdıgınızda akuye cok yuk bindirir sürekli akü biter
birde 55W ampuller 35W den cok ısındıgı ıcın far iç tasını eritme ihtimali olabilir
sürekli ampül patlatma normal değildir. genelde regulatör arızasında böle olur
kardeş bilgiler için çok teşekkür ederim öyleyse ben hiç değiştirmeyim soketi filan.
kaliteli bir ampül al, adi ampüllerde sorun cıkartıyor
merhaba arkadaslar ben mercek baglamayı dusunuyorum en kısa zamanda yapıcaz randıman alırsak yapılısını malıyetını yazarım burdan
Arkadaşlar ben iki adet 20w led sis aldım taktım . Sisler mükemmel aydınlatıyor. Ama beyaz led. Gün ışığı ile değiştiricem . TAvsiye ederim. Geniş aydınlatma ve görünürlük için harikalar. Uzak pek verimli değil gerçi uzak kadarda aydınlatıyor ama dağattığı için çok verimli değil. Mercekleri değiştirilerek uzak görevinide yerine getirebilirler.
hocam 2adet sis farini nasıl taktiniz soket 1tane ama. Aydınlatırsaniz memnun olurum. Aydınlatma sorunu gerçekten sıkıntılı. Benim ampul patlıyor bide nedense anlamadım. Burada motosikletten anlayan motorcularda yok öyle mecbur sizlerden aldığım bilgilerle kendim yapıyorum.
Hocam fara takmıyosun zaten bunları kontak altındaki ekten kablo çektim anahtara bağladım farlarla birlikte ister yakıyorum ister yakmıyorum . Far duruyor yani . resim çekince yollayacağım.
çok teşekkür ederim hocam değerli bilgiler için. Bu xt nin ışığı motor çalıştığı sürece sürekli yanıyor değil mi yani illa ya uzunda ya da kisada sürekli yanıyor kapatma durumu yok sanırım.
Yok hocam motor çalıştımı oda çalışır .
Arkadaşlar debriyajı çekiyorum teker azda olsa dönmeye devam ediyor . Kavrama noktamda baya yukarılara taşındı. Bunu neden yapar baskı plaka mı ayırmıyor debriyaj bittiği içinmi yapar ?
bende de aynı sorun var. Debriyaji çektiğim halde teker biraz biraz dönmeye devam ediyor.
Motor soğukken normalmiş o hocam. Sıkıntı yokmuş yani.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)