Nedemek dostum Özelden kapalımı bilmiyorum ama pek kurcalamadım profil ayarlarımı . Bakarım bi ara . Benim yaklaşık 5 hafta oldu sanırım alalı. İlk motorum aldığımdan beri her hafta sonu bi gezi son iki haftadırda arazi sürüşleri yapıyorum. Bugünde sana yazdığımdan sonra çıktım bi Uludağ yolu yaptım sağnak yamurda donuma kadar ıslanıp döndüm Sonra kurtlar kayanamaya devam edince oldukça sert bir araziye girdim orman yolları. Dik rampalar erezyon kayalar dere yatakları falan derken imanım gevreyip iki kere yatırdıktan sonra motoru yine sırılsıklam döndüm eve.
Motorumdan oldukça memnunum şimdilik. Fazla dik rampalara ve gevşek zeminlere vurmadıkça işimi görüyor. Tam hesaplayamasamda 10 lt benzin ile ortalama 340-360 km falan yapıyorum. Belki fazlası var eksiği yok. Selesi 150 km den sonra rahatsız edici olabiliyor. Uzun bi geziden sonra indiğinizde yeni gelin gibi yürüyorsunuz Süspansiyonlar harika Tabi tüm bu özellikler X modelinde farklıdır lakin ben iyi ki xt 125 r ile başlamışım sürmeye diyorum. Umarım sende memnun kalırsın. Şehir içinde oldukça kıvrak ama uzun yolda sert rüzgarlar karşısında çok dikkatli olmalısın . 60 -70 km den sonra seni istediği yere savurabilir Birde bugün şunu öğrendim bot pantolon eldiven mont ve kask olmazsa olmaz abi. Yoksa zatüreden ölebilirsin yağmurlu havalarda Kullandıkça bilgilerimi burda yazmaya devam ederim şimdilik bu kadar . He birde unutmadan farları çok ama çok yetersizz :(
artık parçaları bulunabiliyor mu xtlerin? nedir son durum? aylarca fren maneti bulamayan arkadaşlar vardı?
Karadeniz - Giresun.
arkadaşlar turuncu xt 125 X almayı düşünüyorum. sahibiyle motor ile ilgili bilgiler şöyle:
2009 model 10000 km.de beyni ve elektrik tesisatı değişmiş. grenajlardaki vernikler dökülmüş(bu sorun hemen hepsinde var galiba)
motor 2. el, ben 3. sahibi olacagım. 3-5 defa yatmış ama ciddi bir problem yokmuş. fren diskleri sürtüyor yağlanması gerekiyormuş ama bana değiştirilmesi gerekiyormuş gibi geldi.
fiyat olarak 5000 tl istiyor. motoru almak üzreyim arkadaşlar. değerlendirip alıp almamam konusunda ne dersiniz ?
Bodrum Bodrum...
bende vardı şubat ayında sattım mavisi 2006 model 8550 km deydi granajlarda hiç bir soyulma veya başka birşey yoktu yeni gibiydi.ama senin dediğin kusurlar göz önünde alırsan uzak dur bence o parayı etmez dediğin motor en fazla 3000-3500 tl ver vermese umursama başka motor bak kendine .
Arkadaşlar merhaba.
Bir süredir eksikleri vs ile idare ettiğim XT 125 R min artık etraflıca bakım zamanı geldiğinden daha önce kapsamlı bakım/değişim yaptıran olmuştur diye sorayım dedim.
Şimdiye dek ufak tefek bakımlar yapıldı ve sağ olsun pek üzmedi beni. Lakin yok taksinin aynayı götürmesi, minibüsün sinyali alması derken en son bir avm parkında ön fren kablosunun delinip yağ akıtması sorun ile karşı karşıya kaldım. Bunları iyi ve makul şartlarda halletmek ya da parçaları uygun şekilde temin etmek için tavsiyelerinizi alabilirim.
Bir de ortadan destekli gidonlardan takabiliyor muyuz bizim motorlara? Orijinal yüksekliğinde şöyle. Daha önce böyle bir değişim yapanınız var mı?
Yamaha xt125 arayan varsa şu ilan güzel görünüyor.Batman çok uzak ama motor temiz görünüyor ve rengi de güzel ;D...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...50907634/detay
Merhaba bende de 2006 model yamaha XT 125 R modeli var gayet memnunum buraya yazılanların bazıları doğru ama o kadar da abartılacak bi problem yaşamadım şu ana kadar ayrıca xt125 almak isteyen olursa benim motorum da büyütmek amacım olduğundan satılıktır. herkese kolay gelsin.
3000 km dir biniyorum R modeline ilk motorum. Aldığımda 20 krş yakıyordu geçen bakıma verdim 220 tl arka ön rulmanlar ,arka balatalar, siboplar, oringler, motor yağı, ön fren hidroliği değişti. KArbüratör temizlendi . Şimdi 15 krs yakıyor . Karbüratörü hassas orası kesin onun dışında harika bir motor gerçekten. Kullanımı çok rahat.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Arkadaşlar arka tekerin akoru bozuk motor bu yüzden sağa çeker mi ?
Tekrar merhaba. Bu defa da göstergemin yaptığım hızı göstermemesi sorun ile karşı karşıyayım arkadaşlar. Birisine baktırdım ama ya uğraşmak istemediğinden ya yapamadığın ya da sorun onun dediği kadar büyük olduğundan değiştireceğine bırak öyle kalsın dedi. Bu tarz elektronik
işlerinden anlayan birisini tanıyan var mı?
Bu topic biraz daha canlanmali haydi xt ciler nerdesiniz
Canlansın tabi ya. Seviyorum bu motoru. Hele 2. vitesteki ivmelenmenin hastasıyım . Şehirler arası pek yetmesede şehir içinde bisiklet gibi.Gidonu biraz yüksek olsa ayakta sürüş için çok iyi olacaktı ama malesef.
Xt 125 x ile Xt 125 r arasındaki fark nedir hangisi daha kullanışlıdır_?
Bize Her Yer Trabzon
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)