Hayırlı Uğurlu olsun,Allah kaza bela vermesin
madem herkes satıyo bende ilan verdim hadi hayırlısı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2006-model-aksesuarli-honda-cbf-1000-212854459/detay/
Burası,yani cbf1000 sayfası iyice sessizleşecek :(
06 EB 8036
09 R 5520
Bende çok üzülerek bugün motosikletimi sattım hayırlısıyla,sattığım arkadaş 2 sene önce aynı motordan çaldırmış içinde uhte kalmış dün geceden beri başımın etini yedi bugün satışını verdim ikimiz içinde hayırlısı olsun inşallah,
Şimdi kısmette Xmax 400 var ,bakalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:17 ----------
Makineyi buldum kaporasını verdim,
2014 Model X-Max 400 ABS 20.000 KM
Teşekkürler,Güven Bey valla böyle bir scooter a girdik bakalım hayırlısı
Hayırlı olsun Mehmet usta Allah kaza bela vermesin.
Maddi sıkıntılardan dolayı bende koydum motorumu ilana
Teşekkürler hayırlısı olsun
Merhaba aynısından aldım dün. 2012 model 15000 km de.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:45 ----------
Elcik koruma ve güdon yükseltme aparatı taktırmak istiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa çok memnun olurum
cbf 1000 i hemen es gecmeyin yaw baska konusmalara gitmiş arkadaslar
biraz sevikinizi arttırayım
yeni cektigim video cbf 1000 fa 2011
https://www.youtube.com/watch?v=gOpP11eSgOs
Mehmet abi hayırlı olsun da xj6 cbf 1000 den sonra kesmez seni xmax 400
Hayırlı olsun,
Bu arada gidon yükseltme ve Elcik korumanın çok ama çok faydası var,
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:00 ----------
Üstat video on numara beş yıldız olmuş devamm
@Harung teşekkürler inşallah keser ama çok rahat makine ben birazda hızlı sürüyordum buna geçince biraz durulurum hayırlısıyla
Sürat son nedir deneyen var mı ??
Ben denedim 250 KM hıza ulaştım ama çantasız çanta olursa kafa aşırı sallama yapıyor,
Çanta takılıyken de 230-240 km hızlarda aşırı kafa sallıyor,
Bu motorun ideali uzun yolda 150-200 KM arası
mehmetenis ve satan diğer arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimle. Aksesuar konusunda mehmetenisin oldukca faydası oldu baslıga oncekı sayfalarda elcik koruma ile ilgili detaylar mevcut.
Arkadaşlar ,
Stelon radyatör koruma için dönüş yapmış cbf1000fa 2010+ sonrası için fiyat olarak 90 TL demiş , fikri olanlar beri gelsin .
Bu arada mehmetenis elcik korumayı yakından göremeden gitti motor , hayırlısı olsun iki taraf içinde ...
Son ağaç kesildiğinde, son nehir kirlendiğinde,son balık avlandığında; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak
O zaman kısmet olursa cumartesi haberleşiriz
Son ağaç kesildiğinde, son nehir kirlendiğinde,son balık avlandığında; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)