Honda CBF 1000 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Nisan 2015, 16:18
Reklamlar
-
06 Nisan 2015, 19:21
-
06 Nisan 2015, 20:29
Ben bu elcik korumalarını 04.02.2014 Tarihinde Fatih Kılıçlıdan 135TL almıştım. Markası da Acerbis, Şimdi olsa olsa 150TL dir.
-
06 Nisan 2015, 21:22
ben yazana kadar cevap gelmiş "edit"
-
07 Nisan 2015, 01:08
Sonunda alt sakal ( belly pan ) yapan firmayı buldum biraz yordu ama oldu
Fransız olduğu için aramlarda çıkmıyor imiş , şimdi zor olan tarafta grupta fransızca konuşabilen birileri varmıdır ?
Adamlarda ingilizce olayı yok gibi web sayfasında 1 kelime ingilizce yok idi .
Buda bizim kuzuların sayfası ;
http://www.jmvconcept.fr/2464b143-7e...d3f1f42fd3.res
-
07 Nisan 2015, 03:46
Palakadir adlı üyeden alıntı
Sonunda alt sakal ( belly pan ) yapan firmayı buldum biraz yordu ama oldu
Fransız olduğu için aramlarda çıkmıyor imiş , şimdi zor olan tarafta grupta fransızca konuşabilen birileri varmıdır ?
Adamlarda ingilizce olayı yok gibi web sayfasında 1 kelime ingilizce yok idi .
Buda bizim kuzuların sayfası ;
http://www.jmvconcept.fr/2464b143-7e...d3f1f42fd3.res
Hadi bakalım Fransızca konuşan veya oralarda yaşayan arkadaşlardan yardım bekliyoruz?
-
07 Nisan 2015, 09:26
CBF 150-->CBF 250-->CBF 500-->CBF 600-->...?
-
07 Nisan 2015, 15:20
Ben tur camı ile bunu kullanıyorum memnunum.
Garaj icinse @hyo kenan kendim imal ettim bir demirci ustası iskeleti olusturduktan sonra kamyon brandası ile kaplandı. Hazırları fuarda bende gordum ama 1500TL cok fazla. Nakliyeye cok para harcamazsan yarı fiyatına mal edebilirsin. İstanbul Unkapanı IMC'nin arka tarafında branda tente işi yapan yerler var ben orda hazır yapılmısını gormustum pazarcıların tezgahlarında kullandıgı mavi malzemeden yapıyordu 2 sene once 600TL istemisti. Yapmaya niyetlenirsen haberlesiriz.
@palakadir ebay daha kolay olur suraya goz atmanı tavsiye ederim.
Son olarak radyator koruma burada satılıyor fakat satıcı baglantı yerine ufak bir müdahale ile yeni kasalarda kullanılabildiğini iddia ediyor.
@mehmetenis seninde kask ve interkomun hayırlı olsun güle güle kullan.
-
07 Nisan 2015, 16:04
@iboli78 teşekkürler,
Sizin vermiş olduğunuz linkteki sakallar güzel duruyor ama yurt dışından gelene kadar kırılmasın :(
Artı bunları takarsak en ufak bir tümsekte veya kaldırımda sürtme yapmaz mı acaba?
Bizim forumda ön camı puig olan bir arkadaş vardı kendisi buralardaysa yazarsa çok güzel olur?
-
07 Nisan 2015, 16:08
Ben kullanmam motor zaten alcak kesin kırılır. Benim favorim budur
-
07 Nisan 2015, 16:58
iboli78 adlı üyeden alıntı
Ben kullanmam motor zaten alcak kesin kırılır. Benim favorim
budur
Doğru söylüyorsun biz hanımla biniyoruz en ufak tümsekte altı vuruyor zaten.
-
08 Nisan 2015, 01:05
Ben tur camı ile
bunu kullanıyorum memnunum.
Garaj icinse @hyo kenan kendim imal ettim bir demirci ustası iskeleti olusturduktan sonra kamyon brandası ile kaplandı. Hazırları fuarda bende gordum ama 1500TL cok fazla. Nakliyeye cok para harcamazsan yarı fiyatına mal edebilirsin. İstanbul Unkapanı IMC'nin arka tarafında branda tente işi yapan yerler var ben orda hazır yapılmısını gormustum pazarcıların tezgahlarında kullandıgı mavi malzemeden yapıyordu 2 sene once 600TL istemisti. Yapmaya niyetlenirsen haberlesiriz.
http://i59.tinypic.com/6rkd2v.jpg
@palakadir ebay daha kolay olur
suraya goz atmanı tavsiye ederim.
Son olarak radyator koruma
burada satılıyor fakat satıcı baglantı yerine ufak bir müdahale ile yeni kasalarda kullanılabildiğini iddia ediyor.
@mehmetenis seninde kask ve interkomun hayırlı olsun güle güle kullan.
İboli78 teşekkürler
Garaj işini araştırmaya devam ediyorum.bakalım zaman ne göstercek?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:02 ----------
mehmetenis adlı üyeden alıntı
@iboli78 teşekkürler,
Sizin vermiş olduğunuz linkteki sakallar güzel duruyor ama yurt dışından gelene kadar kırılmasın :(
Artı bunları takarsak en ufak bir tümsekte veya kaldırımda sürtme yapmaz mı acaba?
Bizim forumda ön camı puig olan bir arkadaş vardı kendisi buralardaysa yazarsa çok güzel olur?
Benimkinin camı orjinal
Alt sakal için benim görüşümde sade olmasından yana
Zaten her yer köstebek yuvası kesin bi yere düşüp kırarız
-
09 Nisan 2015, 17:47
Üstadım ben Fransızca biliyorum, hatta bu forumda ilk mesajımı da buraya yazıyorum. Bir faydam olur diye yıllardır okuduğum foruma da üye oldum sayenizde.
Ayrıca da eski kasa CBF 1000 arayışındayım buradan da duyurmuş olayım.
-
09 Nisan 2015, 21:31
Cumhurbaşkanlığı bisiklet turundan sonra İstanbuldan,Ankaraya dönüşte,zaman uygun olursa,Sakaryaya Ersine uğramayı düşünüyorum,hiç olmazsa CBF1000 nin radyatör ölçülerini vermiş olurum,radyatör korumalarımıza kavuşuruz.
-
10 Nisan 2015, 00:46
muRatpasa adlı üyeden alıntı
Üstadım ben Fransızca biliyorum, hatta bu forumda ilk mesajımı da buraya yazıyorum. Bir faydam olur diye yıllardır okuduğum foruma da üye oldum sayenizde.
Hoşgeldiniz ve katılım ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler .
Diğer yandan komposit malzemeden bu modeli yapabilecek olan bir yer ile görüştüm .
Teklifi tam olarak şudur ;
Eğer resimdeki sakalı alıp bana getirir iseniz kalıbını alır size 2 adet daha aynısından ücretsiz yaparım .
Yani hal durum bu iken sizden ricam @muRatpasa ( ULTIME CONCEPT 2426 route des gendarmes d'Ouvea - 83500 LA SEYNE SUR MER
Tel : 06 09 41 04 08 - 04 94 06 49 43 - e-mail : ultime.concept@orange.fr )
Burası ile iletişime geçerek resimdeki ürünün bize kargo dahil maliyeti konusunda bilgi almamız gerekecek .
Bu konuda katılımda bulunmak isteyen var ise mesajın devamına eklemesini rica edeceğim .
Teşekkürler .
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------
Ben kullanmam motor zaten alcak kesin kırılır. Benim favorim
budur
@iboli78 bilgi için teşekkür ederim . Bu deflektör için güngörendeki yer montaj dahil yapıyor mudur ? Mümkün ise biraz daha bilgi rica edeceğim .
Son ağaç kesildiğinde, son nehir kirlendiğinde,son balık avlandığında; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak
-
10 Nisan 2015, 01:01
muRatpasa adlı üyeden alıntı
Ee hoşgeldiniz o zmn biraz uykucu bi forum burası ama onu söyliyim
Eski kasa cbf bulursunuz ama millet bi dünya para istiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:53 ----------
EGELİ adlı üyeden alıntı
Cumhurbaşkanlığı bisiklet turundan sonra İstanbuldan,Ankaraya dönüşte,zaman uygun olursa,Sakaryaya Ersine uğramayı düşünüyorum,hiç olmazsa CBF1000 nin radyatör ölçülerini vermiş olurum,radyatör korumalarımıza kavuşuruz.
Valla hocam süper olur
-
11 Nisan 2015, 01:30
-
11 Nisan 2015, 01:43
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Valla bu radyatör işini hallet on numara 5 yıldız adamsın
Ben @iboli78 linkini yeni gördüm
(bunu kullanıyorum yazmış ya)
Güzel bir ürün çekyat lardaki sistem gibi yukarı aşaığı hatta tur camına takılmış
Daha güzel olmuş ne yalan söyleyeyim.
Ben kafayı koydum bu tur camından almak istiyorum puig marka,
Hatta motorlara cam yapan bir kaç arkadaşla görüştüm abi dediler sen camı getir kalıbını çıkartırız bu camdan kullanan varsa bize yardımcı olsun kalıba verelim nasıl fikir?
http://imageshack.us/a/img538/4851/E3xC3u.jpg
http://imageshack.us/a/img913/8977/RoYHO9.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------
uykucu lafını üstüme almıyorum bilesin
Puig cam güzelmiş ama fiyatıda iyiymiş
Birinden bulursam haber ederim.
Alınma abi zaten biz olmasak giren çıkan yokki
Ben görüyorum cbf1000i olupta yorum yazmayanları buraya uğramayanları
-
11 Nisan 2015, 08:45
selam arkadaşlar
istanbul büyükçekmecedeyim
2012 cbf 1000 fa için gidon yükseltme aparatı olan varmı elinde.
birde seleyı yukselttım sele ile kasa arasındakı boşluga cözümü olan varmı.
tesekkurler şimdiden kazasız belasız.
-
11 Nisan 2015, 12:06
puzzle adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar
istanbul büyükçekmecedeyim
2012 cbf 1000 fa için gidon yükseltme aparatı olan varmı elinde.
birde seleyı yukselttım sele ile kasa arasındakı boşluga cözümü olan varmı.
tesekkurler şimdiden kazasız belasız.
hocam benim elimde hiç kullanılmadık var,yükseltme ve yakınlaştırma..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler