Arkadaşlar selam, çok sevdiğim beyazımı satmaya karar verdim. İlanda görünün yan çanta ve demirleri bir arkadaşıma söz verdim.
Umarım gerçekten severek kullanacak olan bir arkadaşımıza gider.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...65786757/detay
Arkadaşlar merhaba.uzun bi bekleyişten sonra 2011 model cbf 1000 aldım Allah cümlemize kazasız belasız sürüşler versin.Sizlere sorucağım bi kaç soru var.Şöyle bi parça fiyatlarına baktımda fiyatlar baya yüksek.
Örneğin Filitreleri,fren balatalarını hem kaliteli hemde uygun fiyatlı nerden alabilliriz? Ebay'danmı istemeliyiz?
Başka sipariş edebileceğimiz yerler varmı?
hayirli olsun. guzel gunlerde kullanin. bende dun birkac parca sordum. cidden cok pahali. su ebay i ogrenmek lazim biran once.
saolasın teşekkür ederim.sadece arka fren balatsının fiyatı 225tl hava filtresi 150,4 tane buji 400tl
fiyatları duyunca dudağım uçukladı
yag filtresi aldim hondadan 33 tl. hava filtresi 88 dediler. balata sordum bilmiyorlar nasil isse bir kac bayiye telefon ettim . ebc hh balata tanesi 41 euro cuk. ebay dan alan olursa toptan alsin bari
Orjinal camı siyaha çevirmek.
30 tl.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...6554022/detay/
live to ride...ride to live...
birol78
hocam guzel olmus. birde elcikleri nereden aldiniz ? bende aramistim buladim.
4 buji 400 lira mı dediniz...buji dediğin 100 liramı olur
Honda neden piyasadan çekti bu caanım motoru cbf1000 ciler? Mantıklı bir cevap işiteniniz oldu mu ? Çuval çuval satıyordu, araba kırması ncler kadar olmasa da az yakıyordu ve sorunsuzdu. Neyin hesabında bu Honda.
Evet kardeşim 4 buji 400lira tabi bu fiyat serviste bujiler iridyum buji...piyasada 60-70 tl civarı galiba. Kodunu yazıyımda belki daha ucuza bulan olur IMR8C-9HES.servisin verdiği kod.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:06 ----------
Herhalde herkes cbf 1000 alıyordu ki diğer makinalar satılmıyordu kendi ekmeklerine taş koydular herhalde
live to ride...ride to live...
evet iç tarafta kalan kısmı uyguluyoruz.
diğer tarafa ben maskeleme yapmadım,ama boya sıçratmamak lazım.
uygulamaya gelince,camı güzelce temizledikten sonra ön taraf çizilmeyecek bir şekilde bir bezin yada bir gazete kağıdının üzerine camı koyup 25 cm uzaklıktan boyamaya başlıyoruz,her atılan kat,camı biraz daha siyahlaştırıyor.
internette araştırman lazım,bi ara sahibinden de vardı.
Güzel olmuş eline sağlık. Bu işlemin geri dönüşü imkansız sanırım acaba film kaplama yapılamazmıydı.[COLOR="Silver"]
selamün aleyküm arkadaşlar
3 yıldır yamaha xt660r kullanıyorum
artık değiştirmenin vaktinin geldiğini düşünüyorum
forumun tamamını okudum ancak istediğim bilgiyi bulamadım
size danışmak istiyorum
iki motor arasında kaldım malum biri yeni kasa cbf 1000 ve fazer8
hangisini önerirsiniz hangi sebeple
yardımlarınız için çok teşekkür ederim...
cbf 1000 kullanmıyorum ancak bir dönem çok ciddi ilgilenip aramıştım. Şahsi düşüncem görünüş olarak fazer 8 CBF'e göre önde. Teknik detaylarla uğraşmayacağım cbf çok keyifli, müthiş gidiyor ancak baktırmıyor pek kendine... Yamaha ön ters amortisörler ve arka maşası ile çok güzel görünüyor.
Aleyküm selam kardeşim.bende cbf ve fazer 8 arasında kararsız kalmıştım fakat çevremde cbf kullanan bi kaç arkadaşımın tavsiyesi üzerine cbf 1000 aldım.ben genelde artcılı kullanıyorum fazerın artçı koltuğu biraz rahatsız gibi.yani kuyruk daha dik.ben almadan önce arkadaşımın cbf ne binip biraz turladım otoruş şekli fazer göre daha iyi bence.dengeli kıvrak bi motor hiç 1000lik değilmiş gibi ama gidiş akıllara zarar fazerde güzel ama buda honda yamaha sorunlara karşı biraz ilgisiz diye duydum.bana göre gayet yakışıklı heleki yeni kasası ben tavsiye ederim.benimkisi 2011 yeni kasa.
CBF1000 i piyasadan çekti ve NC700X i neredeyse aynı fiyata getirdi. Büyük ihtimal zamlardan önce dahi 1 NC den kazandığı kar 2 cbf1000 satışına denk geliyordu. Çünkü NC700X yurt dışında oldukça hesaplı bir motor ve bizde oldukça pahalı ve ona rağmen az yakıyor kisvesi altında alıcıs çok. Fazla km yapanlar yinede haklı ama CBF1000 bu işe çomak sokup kafa karıştırıyordu gibi.
Şimdi herkes NC750X alabilir
Çok önemli bir tespit ve yorum. Kesinlikle katılıyorum. Benzer bir analizi yapmıştım cbf 1000 yurtdışı ile aynı fiyatlardaydı ve muhtemelen kar bırakmıyordu.
Hatta bi çok ülkeden de ucuza satılıyordu. Yolculuk yapacağım diyorsan CBF1000 almalısın bu arada.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)