Honda CBF 1000 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
zalim17 adlı üyeden alıntı
radyatörü kurtarcak gibi. aralarına toz toprak kum tanesi dolmasın yeter. baktım yetmiyor 3-5 cm uzatma bişey de yapıştırırım. etrafa eksoza çizmeye (bot) bi faydası yok da onlar mühim değil
pek yararı olacağını sanmıyorum aralarını doldurmaması için
ben 2011de radyatörü komple sökmüş iğne ile tek tek temizlemiştim tüm araları işten gelip gece 12ye kadar uğraşıyordum
sorun şu ki parmaklar acıyabiliyor ve hepsini tek tek açmam 1 haftamı aldı
şu aralarda benzer bir işlemi yapabilirim diye düşünüyorum hazır ayağın durumu belliyken iyileşene kadar ıvır zıvır işler yapsam iyi olacak gibi
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Reklamlar
-
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
pek yararı olacağını sanmıyorum aralarını doldurmaması için
ben 2011de radyatörü komple sökmüş iğne ile tek tek temizlemiştim tüm araları işten gelip gece 12ye kadar uğraşıyordum
sorun şu ki parmaklar acıyabiliyor ve hepsini tek tek açmam 1 haftamı aldı
şu aralarda benzer bir işlemi yapabilirim diye düşünüyorum hazır ayağın durumu belliyken iyileşene kadar ıvır zıvır işler yapsam iyi olacak gibi
hocam f topiğinde de sormuştum görmedin sanırım biraz detay verirmisin bende girişeceğim bu işe komple radyatörü söküp temizlik yapıcam,hatta bir daha söküp yapacaksanız aynı işlemi resim çekip anlatırsanız çok faydalı olur ,selamlar.
-
selamlar...
motora binerken ne tur mont pantalon giyiyorsunuz? (montum deri) tekstil pantalon aldim. iclikli falan. diz ve yanda da pedleri var. bir kere giydim fena degil. yalniz dusme gibi bir durumda ne olur bilemiyorum. birde deri pantolan var ama kisa yolculuklarda pek rahat degil. kevlar alsam mi daha mi saglikli olur? ??
karar veremiyorum :(
-
tel ızgara koruma takmıştım önüne (kamyon hava filtresinden yaptım) yamukluk yok benimkinde. şimdi de kromdan lazer kesim yaptırıyorum. yamukluk ayrı bela o daha kötü. faydası olmaz olurmu arkadaş yukarı atmıcak eksozlara atacak sadece. bu motorun çamurluk orjinalinde hikaye ötesi. yere paralel yapacam diye uğraşmış s.. kafalı japon. radyatör koruma için de ustaya bilgisayardan silme dosyayı dedim. gelsin bi bakın beğenirseniz tel no veririm arar yaptırırsınız
-
dorion adlı üyeden alıntı
selamlar...
motora binerken ne tur mont pantalon giyiyorsunuz? (montum deri) tekstil pantalon aldim. iclikli falan. diz ve yanda da pedleri var. bir kere giydim fena degil. yalniz dusme gibi bir durumda ne olur bilemiyorum. birde deri pantolan var ama kisa yolculuklarda pek rahat degil. kevlar alsam mi daha mi saglikli olur? ??
karar veremiyorum :(
Ben alt ve üst tekstil kullanıyorumm çok da memnunum. Ağır kış şartlarında uzun yolculuklarda da memnun ediyor.
Revit Factor 2 pantolon ve Revit Cayenne Pro Jacket Touring mont.
Tavsiye ederim, hatta şöyle duruyor
-
tesekkur ederim inzell
ben pantalonun korumasina pek guvenmiyorum. tekstil olunca.
hepimize kazasiz surusler...
-
Ufak bi Tekirdağ gezisi.
-
windows masaüstü gibi olmuş bu foto motoru satıyorum kaşıntı tuttu mt9 alacam tur mur 2-3 saatten fazla yol gidesim yok
-
Hadi hayırlısı, MT-09 kullanması bizim motorlardan daha keyifli cidden.
-
hafifliğine tav oldum valla. pişman olcam biliyom ama tecrübe yenen kazıkların toplamı malum aklımda duracağına miğdemde dursun
-
selamlar...
inzell cok guzel resim nazar degmesin.
zalim hocam hayirlisi olsun. motoru satarsaniz camurluk uzatma aparatini satarmisiniz? hatta baska parca falan varsa alabilirim
-
herkese merhaba.sayfaları okuyacak pek vaktim olmadığı için kusura bakmayın okumadan sormak zorunda kalıyorum.cbf e 180 arka lastik takan ve memnun kalan varmı.
-
Teşekkürler dorion.
Yuce123, 180 takınca ne olacak?
-
janta buyuk gelebilir 180. bende 170 dusunuyorum. hangi marka lastik takicaksiniz?
-
aldıktan sonra farketmiştim benim arka da 170. hiç gerek yok 180e falan orjinal 160 iyidir. 50-100 lastiğe para vereceğime yağını değiştiririm benzin alırım daha iyi
-
İnzell, çok güzel bir poz yakalamışsın, resim bir harika
zalim17, sanada şimdiden hayırlı olsun diyelim
-
motoru ilan koyduktan sonra daha bi alıcı gözle bindim baktım kıyamıyom adiye kilo/güç oranı hariç mt 9 un hiç bi ekstrası yok bu alete, kalan taraflar nötr falan da değil eksi puan. bu motor işinin kararsızlıkları deli eder adamı. başka herşeye 3 dakka bile düşünmüyorum bu iş ayar kaçırıyor. düşünmeye devam
-
haftasonu köye gittim hava şahane yemek şahane olunca ayrı bi güzel motor işi
-
zalim17 adlı üyeden alıntı
windows masaüstü gibi olmuş bu foto
motoru satıyorum kaşıntı tuttu mt9 alacam tur mur 2-3 saatten fazla yol gidesim yok
CBF 1000 den sonra mt09 kesmez seni. Tıfıl motordur MT . Üzerine oturmadan sakın sipariş etme. İllaki değiştirmeye kararlı isen cbf1000 in muadili olan fazer8 öneririm.
-
5 dakka evvel kaldırdım ilanı zaten haftasonu konfor iyi geldi kilo hariç bi artısı yok yatmadı kafama sonradan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler