Honda CBF 1000 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Isıyı göstermemesi çok sinir bozucu o kadar para veriyoruz ne vites ne ısı göstergede yer almıyor.
Bende dün Doğu Batı Honda'da bakımı yaptırdım. İşçilikten ve ilgiden memnun kaldım. Nakitte 103,5 lira tuttu. 3.2 litre Ipone yağ ve Honda yağ filtresi.
Reklamlar
-
inzell adlı üyeden alıntı
Isıyı göstermemesi çok sinir bozucu o kadar para veriyoruz ne vites ne ısı göstergede yer almıyor.
Bende dün Doğu Batı Honda'da bakımı yaptırdım. İşçilikten ve ilgiden memnun kaldım. Nakitte 103,5 lira tuttu. 3.2 litre Ipone yağ ve Honda yağ filtresi.
Çin malı motosikletlerde bile vites göstergesi var, bizim makineler de yok.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
Raphae1 adlı üyeden alıntı
Aslında en iyisi mobil ama kimse kullanmıyor
Mobil mi? Castrol'den de alt sınıfta o.
-
Konşuk mobil kullanıyor. Ben çok memnunum. CBF 150 varken diğer motorlara göre daha az yağ eksiliyordu. Tavsiye ederim. Ayrıca mobil ipone dan daha pahalı. Neden acaba Daha mı iyi yoksa
-
Servis karı için pahalıdan koyuyur. Normalde Ipone'un yarı fiyatına Mobil.
-
Servis karı için pahalıdan koyuyur. Normalde Ipone'un yarı fiyatına Mobil.
İ pone nun yarı fiyatı olduğuna emin misin? Bende Er6 varken litresi 30 tl idi şuan ne kadardır bilmiyorum. Servis karı için genelde tam tersi yapılır.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
Galiba eminim Raphae. Hyosung varken Mobil almıştım bir seferinde 3 kutu, 15 liradan vermişti tanesini.
-
Herkese selamlar:
2010 yılında Cbr 125 ile başlayan motosiklet yolculuğuma bu hafta aldığım Cbf1000Fa ile devam edeceğim, başlığı takipteyim, kullandıkça tecrübelerimi paylaşmaya çalışırım buradan.
Herkese keyifli sürüşler.
-
Hayırlı olsun crypto, özelden sorularını yanıtladım.
Bu arada geçenlerde yaptığım test: %15 şehiriçi, rüzgarlı hava, topcase takılı, ortalama hız 110.
-
böyle şeyleri görünce cbf 600' aklım gidiyor valla
-
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
Böyle bir motoru kullanıp tahrik olmamak mümkün değil. Bir testimde de 4.4'ü yakaladım. Hedefim, 100 km/s üzerindeyken 4'ü yakalamak.
-
Ya o gösterge ce çevresindeki malzeme kalitesi nedir öyle ya
Aletin hakikaten kaliteli olduğunu bilmesek "3D render la o " diycem Toplu igne ucuyla üretilmiş alet
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
İşçilik temiz, sade ve güzel.
Yalnız ayar düğmeleri o kadar derinde ki eldivenle zor basıyorum sinir ediyor beni.
-
bu motorda sevmediğim 2 şey var, biri bisiklet gidonu gibi gidondan hala vazgeçmediler diğeri dizlerin oradaki solan plastik kısımlar. Neyse ki bu plastik kısımlar için ipone'nun canlandırıcı bir ürününü aldım. temizledikten sonra sıkıp bezle yayıyoruz, ilk günkü haline dönüyor. reklam metni gibi oldu
-
Dizlerimizin oradaki kısmın plastik olmasını ben sevdim. Depo çiziliyor ediyor yazık oluyor orası daha dayanıklı geldi bana.
-
cırt cırtla monte etmişler onları bir de, biliyorsun değil mi :D ben de o plastiklerden rahatsız değilim ama hemen solunca gözüme batmışlardı
-
Evet yahu cırtcırtla. Toz pislik kaçarsa tutucu özelliğini kayberder mi diye aklımdan geçirdim hatta. :D
-
Fazer 8 le arasinda nasi bi fark vardir acaba, bilen varmi ???
-
Havatar adlı üyeden alıntı
Fazer 8 le arasinda nasi bi fark vardir acaba, bilen varmi ???
Nasıl bir fark arıyorsun
Konfor?
Hız?
Tepkime?
Yakıt?
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler