Bugün itibariyle arka çamurluk ta 27 tl. kargo ücretiyle geldi Mehmet Enis.
Birkaç gün içinde montaj yapılmış olur inşallah.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
zaferche dostum motorun güzel gözüküyor ama biraz çokmu istemişin sanki birazda demim abe naptın öyle bea 20 ye 2011 veriyorlar öyle kmsi çok falanda değil yani.Nese hayırlı satışlar. Yüksek hacime yeni başlayanlara geçmiş olsun buradan iyi paralar valla bilmeyene =))
arkadaslar bir sey sorucam. eski kasa icin 2.el cift leovince egzos carbon susturucu fiyatlari nerelerdir?
selamlar....
Honda CBF 1000 Ön Çamurluk Uzatma
Çok güzel olmuş Mehmet Enis.
Bir-iki güne benden de fotograflar gelir.
Schizophren benim motor 36binde daha üstünde orjinal zincir var.belli bi kmsi yok kullanıma ve yağlamaya başlı olarak zincir ve dişlilerin ömre azalıyor veya çoğalıyor.bir kere gerdirdim bi süre sonra ses yapmaya başladı bende hiç riske atmadan değiştirmeyi düşünüyorum.dişli için değişim şart değil diyolar ama yeni zincir takıcaksanda komple set olarak değiştirsen iyi olur dedi honda servisi ve çevremdekiler.o yüzden set olarak değiştirmeyi düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------
arka çamurluğu nereden temin ettniz acaba?
live to ride...ride to live...
Üstat çamurluk çok sağlam oldu çekomastikle yapıştırmamın sebebi de bu çekomastik esnek ama sağlam bir malzeme mesela araya taş girse çekomastik sayesinde çamurluk hafif esneyerek içindeki yabancı maddeyi dışarı atıyor.
Ben yapıştırdıktan sonra baya esnettim bana mısın demedi.
Çamurluk desen üstündeki çamurlukla aynı kalitede neredeyse hiç farkları yok.
Yani gönül rahatlığıyla çamurluk uzatma ve arka hugger alınabilir.
@Güven61 bey de aldı tahmin ediyorum O da oldukça memnun.
Sis farlarını satma sebebim benim motorun aküsü zayıf bu sis farlarıyla yolculuk ettiğim zaman motor stop ettiğinizde marş basmıyor ben daha küçük sis farı aldım o yüzden bu sis farları boşa çıktı.
Bende Ankaradan gecen sene ön camurluk uzatma satın almıstım fakat gönderen arkadasın sanırım elinde tek kalıp mevcut. mehmetenisinde fotolarda görüldüğü gibi üzerindeki bantlarla camurluga tam oturması mümkün değil. Aparatın kenarlardan kırpılması ve mastikle iki parca arasındaki yarım santim boslugun doldurulup kurumasını beklemek gerek. Kırmızı olan NC ve olması gerektiği gibi.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Güven Bey hayırlı uğurlu olsun İkiside on numara olmuş.
Geriye radyatör koruma kaldı,facebookta waytek diye bir arkadaş var nc700 lere vstorm lara falan bu tip ekipmanlar yapıyor,Ben bu arkadşla konuştum bir çalışması olmuş arkadaşının cbf1000 de fakat arkadaşı gitmiş mi?motoru mu satmış ? Tam anlayamadım çalışması yarım kalmış.Bu arkadaş sakaryada,sakaryada cbf 1000 olan varsa tekrar çalışma yapabilir.
100-110TL bir şey olması lazım.
Valla her şey bi yana radyatör koruma bi yana benimde ihtiyacım var radyatör korumaya.eğer alınacaksa bende varım
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:09 ----------
Sezona girmeden ön çamurluk uzantısını ve arka çamurluğu almayı düşünüyorum.ön kesinde arka şüpheli
bendeki sis farları 3 ledli sizdemi ondan aldınız?ben bayadır kullanıyorum hiç öyle bi sıkıntı yaşamadım tabi küçük olduğu için yaşamadım muhtemelen
Teşekkürler Güven Bey ,
Arkadaşa da motor bakıyoruz bakalım onun motorunu başına talihsiz bir olay geldi otoparkta yaktılar motorunu.
Şimdi maksimum 12.000 TL ye kadar suziki vstrom veya honda transalp gibi motorlar var aklımızda bakıyoruz bakalım.
Eğer tavsiyeler olursa dikkate alırız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)