Sonra sökülebiliyor mu?
Evet sökülebiliyor
Son susturucu nekadar ısınıyor, elle dokunulabiliyormu az da olsa, iyi yalıtılmış gibi duruyor çünkü. Ona göre 3M arayıp danışmak lazım, uygunmudur diye. Ara bağlantı kapağı kesin kaplanır bence, ısınmıyordur.
Hatta çıkışlar bile titanium sargı ile desteklenebilir, kaliteli uygulanırsa o iş te çok zengin gösteriyor aleti, faydalı da bişey yanlış hatırlamıyorsam
Keşke şu motor bloğundakinin matı, carbon aksesuar seti satılsa egzoz muhafaza olarak
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Sanırım epey sıcak oluyor bir elleyeyim bakalım nasılmış. Ara bağlantıda sorun yok ama.
www.motorumla.net
z800 tamamen unutulmuş hayırlı olsun çok yakışmış çantalar
Unuttum çoktan.
Çantalar sanki geniş oldu, umarım takmam bir yere.
www.motorumla.net
çok şart değilse ,şehir içi tavsiye etmem. aralardan geçmek sıkıntılı oluyor. Ben yan çantaları ilk taktığımda , Kadıköy'de taksiye değdirdim. Allahtan çantalar softtu da birşey olmadı :D
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Şimdilik sürtmedim ama çok dikkat etmek gerekiyor.
1000 bakımına gideceğim, nereyi tavsiye edersiniz? Kim daha uygun?
www.motorumla.net
şu ana kadar esengül, mototal ve mutluhana gittim. Mototal ve mutluhan buyuk kurumsal yerler. Mutluhan eskisi kadar iyi değil sanırım işi bilen ustaları ayrılmış. Esengül ufak biryer ama bu sayede motor gözünüzün önünde oluyor bakım yapılırken. Esengüle, önceki bakımda koydukları ipone yağdan hiç memnun kalmadığım için artık gitmeyeceğim. 10W-30 yağ koymuşlar 5000 km de yağın ömrü bitti. mototala gittim ilk defa.
Garantiden çıkmasın diye servise zorla gitmeyi hiç sevmiyorum.
www.motorumla.net
ben de motorun geçmişi belli olsun diye gidiyorum aslında :(
Beş yerden fiyat aldım.
Konşuk - 125 TL - Mobil +yağ filtresi
Esengül - 150 TL - Ipone +yağ filtresi
Mutluhan - 130 TL - Castrol +yağ filtresi
D&B - 105 TL - Ipone +yağ filtresi
Güngör - 150 TL - Castrol +yağ filtresi
www.motorumla.net
Selamlar bende CBF'lendim artık aranızdayim pistolpitt ipone yagdan neden memnun kalmadın hangi km (1000-6000 vs) aralıgında hangi mevsimde kullandın detay verebilirmisin?
inzell fiyatlar icin tesekkürler cok faydalı oldu benim icin, cantalarında cok yakısmıs hayırlı olsun.
Sana da hayırlı olsun.
Ipone 10W-40'da aynı fiyataymış DnB'de.
www.motorumla.net
motorun hayırlı olsun, önceki motorun xj6 ise cbf ile farklarını gözlemleyebildin mi? Motor gücünden bağımsız olarak, kullanım kolaylığı frenleri oturma pozisyonu gibi..
ipone yağ geçen sene ağustosta 16 bin km de koyuldu ama yaklaşık 5bin km geçti üzerinden ve vites geçişleri sertleşti. yağ değiştirildiğinde hafiften köpüklenmeye bile başlamış ve özelliği azalmıştı.
Aslında en iyisi mobil ama kimse kullanmıyor
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
Yaklasık 200 km yol yaptım henuz yorum icin erken fakat XJ6'dan sonra yabancılık hissetmediğimi cok rahat belirtebilirim, su an itibariyle gözlemlerim;
-Gidon biraz daha yüksek,
-Sele daha rahat,
-Sele altı bagaj yaklasık 2 kat daha buyuk ve daha kullanışlı,
-Grenajların avantajı normal olarak rüzgar nerdeyse yok,
-Rodaj devam ettiği icin cok sert kullanmıyorum ama frenlere dokunduğunda tepkiyi direk hissediyorsun şu an için XJ6'dan 2-3 adım önde diyebilirim,
-Kıvraklık konusunda XJ6'dan kesinlikle kötü değil aynı kullanım alıskanlıklarıyla aralara girip-çıkabiliyorum,
aklıma takılan tek sey sogutma sıvısı sıcaklıgı neden LCD ekranda yer bulamamıs? tek bir ikaz lambası nasıl olurda yeterli gorulebilmiş?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------
tesekkürler @inzell
benim 1000 kmyi tamamlamam 6 haftayı bulur sanırım su an kafamda ipone full power katana 10-50 var bakımla beraber birde arka camurluk düsünüyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)