Merhabalar motordaşlar ve Mert ustam.
Çok güzel olmuş, yine mükemmel bri paylaşım oldu nizim için. Tüm parça detayları fiyatlar dalan var. Çok teşekkür ediyorum. Bir bakımda benim yapmam lazım. Ramazanda pek binemiyoruz da sonrasında lazım.
Yağ filtre huji takımı. Onlar standart zaten de.
Aklıma takılan, ön amortisörleri de bakıma soktuğun. Hani bakım istediğini nasıl anlıyorsun. Yük bindiğinde farklı mı davranmaya başlıyor. Veya gidonu bırakınca herhangi bir tarafa çekme mi oluyor.
Diğer konum; geçen uzun yolda makinaları değiştik. Kuzenin makina frenleme anlamında benimkine göre acayip zayıf. Hiç güven vermiyor. Arka teker yavaşlatmıyor, ya kızaklıyor direkt oalrak, yada frenlemiyor işte.
Ön balatalarıda değiştirmek lazım. Arka balatayı bulabilirmiyiz acaba nasıl yapalım.
Birde farkettiğim motosiklet yatmıyor. Mesela 10 derecelik yatırma rahat oluyor da. O dereceden sonra acayip bir çaba istiyor. Hani iyice ağırlık vermek gerekiyor. Sanki lastik direniyor gibi yanakta gitmeye. Ortası yumuşakta, yanlar sert gibi ihssettiriyor. 2012 veya 2013 üretim tarihli pirelli route'lar, lastikler. Lastiği mi değişelim ne yapalım. Bu yatmama durumu lastikten midir direkt.
Teşekkür ederim, görüşmek üzere. Takipteyim, buralardayım.