mondial 150 kn kullanıcıları / bilgi paylaşım
Reklamlar
-
@exali0101
helal valla çok iyi iş çıkarmışsın
mondial 150 kn yi geçen gördüm bi yerde sesi hiç ummadığım kadar iyi geldi kulağıma,
bu model mondialin diğer modellerine göre nasıldır ?
artıları eksileri nelerdir ?
dayanıklılık ve yakıt tüketimi nasıldır ?
Reklamlar
-
Merhabalar
Yol tutuşu gerçekten iyi, Biraz titreme sorunu var buda ön ve arka dişli ile çözülüyor, Yakıta gelince kilometrede 0,80 TL veya 21 Gram yakıt yakıyor, diğer modellere göre çok çok üstünde gibi geliyor,
-
buda benim mondi.
-
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
motor kısmı kople modifiye edildi her parçası 250 cc lik parçalardandır....
krank,silindir,üst kapak,karbüratör,ön arka dişliler şanzıman baskı balata herşeyi değişti .....
mondial 150 kn oldu 250 kn ....... :queen: :queen:
-
arkadaşlar mondial 150 kn modeli bu hale geldi motor modifiyesi yapıldı 250 cc lik hale geldi cantlar tel ile değiştirildi .....motor hafiflediğinden frenler kaliteli frenler ile değiştirildi ... en son hali bu yorumlarınızı bekliyorum .......
-
mis gibi olmus güle güle kullan
-
teşekkürler değerli yorumlarınız önemli benim için .........
-
exali0101 kardeş 250 cc motora nasıl çevirdin bunu.Kaç para masraf çıktı.Titreşim filan azalmıştır tahminimce.
-
exali0101 adlı üyeden alıntı
ellerine saglık gercekten hos olmuş ama amartisorleride gazlı olanla degiştirsen daha mı saglıklı olur ne . sadece fikir?
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
kardes ön dişli al 10 tl ıkı diş buyuk orjınde 15 olması lazım say 17 yap dene bak ne oluyor hatta o kesmezse senı arkayı da 1-2 diş buyut ama fazla degl cok fazla buyutup kucuktursen motor performans kaybedebılır bırde motorunu açman lazım arkadas otoban tarzı yolda hafıf egımlı olacak yarım saat duble gazda gıt motor acılır arada bır otobana gır duble gaz gıt motor kendıne gelsın
-
sdemirpau adlı üyeden alıntı
kardes ön dişli al 10 tl ıkı diş buyuk orjınde 15 olması lazım say 17 yap dene bak ne oluyor hatta o kesmezse senı arkayı da 1-2 diş buyut ama fazla degl cok fazla buyutup kucuktursen motor performans kaybedebılır bırde motorunu açman lazım arkadas otoban tarzı yolda hafıf egımlı olacak yarım saat duble gazda gıt motor acılır arada bır otobana gır duble gaz gıt motor kendıne gelsın
hocam arka dişli buyutme yanlıs yazmısım arka kuculur ön dişli buyutulur duzeltme yapayımda :D
-
bende 1150kn ile motor dünyasına adım attım...
[COLOR="#008080"]http://www.polisozelharekat.com/[/COLOR]
-
date1453 adlı üyeden alıntı
bende 1150kn ile motor dünyasına adım attım...
kardes aramıza hosgeldın
-
Kıymeti bilinmeyen motorlardan. Mondial demir yığını mg'ler yerine bu motordan getirmeye devam etseydi mg fiyatına satsaydı çok daha güzel olurdu bence.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Kıymeti bilinmeyen motorlardan. Mondial demir yığını mg'ler yerine bu motordan getirmeye devam etseydi mg fiyatına satsaydı çok daha güzel olurdu bence.
ben kn nin degerını satınca anladım mct kullanıp tekrar kn aldım hem yakıt hem dayanıklılık acısından harıka
-
2 yeni taze foto daha inşallah beğenirsiniz ......
-
bursaya bır haftalıgına geldım benım arkadaslar knyi aldılar sahıbındende görmustum ancak motorun eskı resımlerıymıs sanırım cok hor kullanılmıs bır ton bakımı cıktı tek tek halledıyorum besik takozlarını halledemedım sadece cıkması zor yerlerınden prese gıdecegım yarn hava fıltresı manıfolt ön camurluk dişli takozu ön balatalar fren cubugu ve levyesını hallettım yarın beşik takozlarını hallettıkten sonar grenaj ve sakal almak kalacak sadece onlarıda kısmetse bır bucuk ay sonra degıstırecegım resımlerı denızlıye gıdınce atacagım sımdı resımlerı cekıyorum bakım yapacak arkadaslara teşvik olsun tamıre para vermektense daha fazla parca alıp bakımı görsellıkle yapmak mumkun oluyor
-
-
O stop etmeler subap ayarının bozuk olmasından kaynaklanıyor, subab ayarı bozuk motora istediğin kadar hava ayarı yap kurtarmıyor stop ediyor boşa atınca aragaz vermezsen.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
O stop etmeler subap ayarının bozuk olmasından kaynaklanıyor, subab ayarı bozuk motora istediğin kadar hava ayarı yap kurtarmıyor stop ediyor boşa atınca aragaz vermezsen.
hocam ben bu motoru 8 bınde dıye aldım daha dogrusu denızlıdeyken ben arkadasa vekalet verdım onlarda soyle bır denemısler sorun yok dıye ama bır suru sey cıktı adam hor kullanmıs motoru zaten subaplara da ayar sart oldu başka zararı varmı sıbopların motora pek fazla motor kısmından anlamam hobı olark elım yattıgınca kendım ufak tefek ıslerını halledıyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler