öncelikle selamlar foruma yeni üye oldum ilk motor olarak ybr 125 i düşünüyorum daha önce scooter deneyimlerim oldu fakat hiç vitesli motor kullanmadım sizce iyi ve kötü yönleri neler daha önce bu konu açıldıysa kusura bakmayın malum yeni üyeyim
öncelikle selamlar foruma yeni üye oldum ilk motor olarak ybr 125 i düşünüyorum daha önce scooter deneyimlerim oldu fakat hiç vitesli motor kullanmadım sizce iyi ve kötü yönleri neler daha önce bu konu açıldıysa kusura bakmayın malum yeni üyeyim
selam, hoşgeldin.
sağlam bir motordur.
gerisi burada:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
işte böyle motoru seven ve ne zaman hangi motoru alcağını bilen arkadaşları çok seviyorum hiç düşünmeden al ve güle güle kazasız belasız kullan arkadaşım;)yada şıklarına cbf 150'yide ekle ve bu ikisi arasında karar ver başka motora bakma bile bence,şimdi param olsa altımdaki cupu satım ikisinden birisini alırım ama ne yazikki:(
h geldin kardes önceliklee ben ybr derim her yönüyle mükemmel bir motor kendi sınıfında hem ekonomik(yedek parca, yakıt)hem seri hemde keyifli motor.fazla dusunmee
hoş geldin aramıza.bence cbf
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
şu anda ybr 125 satılıyormu yoksa ybr 125 city olarakmı satılıyor ? yardımlarınız için teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)