Ne malı olduğunu bilmiyorum ama kore diye tahmin ediyorum.
Babamın bir arkadaşında var.2005 model.Motor çok sağlam tepe tepe kullanıyor adam.Ve de gayet seri.Ama takdir edersiniz ki parça sıkıntısı var.Artık üretilmiyor.
Ne malı olduğunu bilmiyorum ama kore diye tahmin ediyorum.
Babamın bir arkadaşında var.2005 model.Motor çok sağlam tepe tepe kullanıyor adam.Ve de gayet seri.Ama takdir edersiniz ki parça sıkıntısı var.Artık üretilmiyor.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur.
yok daha neler (ben bir küfürbazım)
::sefereee
böyle bir motorun varlığını biliyorum. ama çinmi koremi bilgisi olan varmı?
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Bu motoru çok iyi biliyorum arkadaşlar.2003 yılında hyundai korede bir motosiklet fabrikasına motor ürettirir kendi adı altında ürettiği tek motorda budur cityzen.Zaten kısıtlı miktarda üretilmiştir.Türkiye piayasına 2004 yılında giriş yaptı, 2004 yılından sonra ne üretildi neden ülkemize getirildi.O günkü fiyatı 2 milyardı.2005 yılında burdaki bayide sadece bir tane kalamıştı geldiğinde 4 tane filandı.Alıp almamak konusunda baya tereddüt yaşamıştık ama sonra almamıştık.Nadirende olsa yollarda görüyorum hala.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
bızde kullandık enişte motor tamırcısı istanbulda motor yag yakıyodu ona ragmen yanmıs (kullanılmış)yag koyyoduk bakalım ne zaman dagılacak dıe(deney amaclı) bı turlu hurdaya cıkmadı motor kaporta meselsine gelince süper 10 numara!!!!
BERTONE!!!:cat:
arkadaşlar 07 NM 305 benim motorumdur tesadüf google da gördüm fotosunu siteye girdim baktım sorusu olan varsa sorabilir motor hala bende ve taş gibidir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)