BMW'den farklı bir konsept;BMW Halbo
Reklamlar
-
BMW yeni mini motosikleti Halbo konseptine ait görüntüleri paylaştı. Tasarımcısına göre Halbo, normal motosikletlere nazaran yarı yarıya daha az bir alan kaplamakta.
Sadece 2 tekerleği olan Halbo'nun ön tekerleği standartlar dahilinde; fakat arkada bulunan, küre şeklindeki küçük tekerleği tasarıma değişik bir bakış açısı kazandırmış. Ayrıca sağa ve sola doğru hareket kabiliyetine sahip. Bu sayede Halbo'nun denge konumunu alması sağlanıyor.
Dengenin sağlanması çok önemli görünüyor. Çünkü böyle bir araç ile olası bir kaza geçirme halinde sonucun ne derece kritik olacağını hayal etmek pekte zor değil.
Tasarımcı Pierre Yohannes Lubis'e göre böyle bir tasarım zihni genç, heyecan arayan insanlar için güzel bir seçenek olabilir.
Kaynak:A.A.
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Reklamlar
-
fütüristik dedikleri hadise bu işte...güzel...
[B][COLOR="Black"]LAUBALİLİKTEN HOŞLANMAM, CİDDİYETİ SEVERİM, DİSİPLİNE HAYRANIM[/COLOR][/B]
-
Bu nasıl bişey böle ya, enteresan bişey yapmışlar.
Kullanımı yorucu olur diye düşünüyorum.
iki teker olması çok ilginç gerçekten
-
Makaledeki,"sadece 2 tekerleği olan..." ifadesine bayıldım!
Çekiş ön tekerden olsa gerek,çünkü arka teker sağa sola manevra yeteneğine sahipse stabil bir yapısı olamaz.Elektrik süpürgesinin tekerlerine benziyor sanırım.Yolda nasıl olur merak ettim şahsen.Motorununda elektrikli olması daha mantıklı gibi.Bence ticari olarak şirkete facia yaratacak bir tasarım.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
Ne motoru, ne başka bir özelliği; tek merak ettiğim şey : bu alet nasıl duruyor?
-
Allah aşkına ne bu ya sirk cambazları gibi...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
-
Selka adlı üyeden alıntı
Cambazlar bile kullanmaz..
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
-
nasıl bir motor türü anlayamadım nereye binicez nereye oturucaz artçı kavramı bitiyormu yoksa
ben bu motora benzettikleri aletten hiç hoşlanmadım
4 teker bedenimizi 2 teker ise ruhumuzu taşır.diğer aleme motorlamı gidecez die bana sormayın gidip gelmedim...:queen:
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
slm ben siteye yeni üye oldum herkeze hayırlı sürüşler
-
jawa adlı üyeden alıntı
Ne motoru, ne başka bir özelliği; tek merak ettiğim şey : bu alet nasıl duruyor?
gidiyomuki dursun
-
enteresan olmuş aama bunlarda olmasa tadı olmaz
-
karapürçekli adlı üyeden alıntı
slm ben siteye yeni üye oldum herkeze hayırlı sürüşler
dostum her topice aynı cümleyi yazıyorsun. bir sebebi varmı acaba? yeni üye olduysan aç bi tanışma topici olsun bitsin...
motorsiklet değil MOTOSİKLET.
-
Selka adlı üyeden alıntı
Kapitalist sistem dedikleri böyle bişey işte selçuk abi.. Sürekli seni bişeyler almaya teşvik ediyor. Merak ediyorum acaba bu motoru tasarlayan vatandaşlar bunu günlük hayatlarında kullanırlarmı?
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
Konforu yok,tutmaz bu tasarım,şehir içi olsa neyse.
-
konforunu salla resmen teknolojik saçmalık.....
-
pLates topuna benzemiş ustune cıkıp egzersiz yapabilirim belki :D
[B][COLOR="Navy"]Ben Guzele Guzel Demem,Kafam Guzel Olmayınca.. :p[/COLOR][/B]
-
Selka adlı üyeden alıntı
Katılıyorum
-
Arkadaşlar kimse motorun özelliklerini sormamış, acaba kaç cc, kaç hp, ön pren kampana mı-abs mi, maximum hız, ağırlığı, uzunluk ölçüleri kısacası teknik özellikleri nedir?
-
bence sırf şekil olsun diye üretilmiş.Hondanın da yürüyen bir robotu var ama ne işe yarıyor ?
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler