kardeşim benim, ben kymco gitmez demiyorum sadece ibresinde hata olabilileceğini söyledim.
hem innova straighti geçemez, hızın kaliteyle ne alakası var? daha kalitelidir amenna.
benim ck125 imi geçen ne ybr ne cbf150 görmedim.. (orjinal/oynanmamış hallerinden bahsediyorum)
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
haftaya benim birader getircek motoru ozaman biner sölerim size kaçyüz gidio şaka bir yana bence o süratler çok tehlikeli bir cup motor için
İnnova için 4 vites ve 9beygir 130-140 yapıyor diyenler(motora sözüm yok taş gibi ve hızlıda gidiyor(muş)) kymcoya neden böyle bir varsayımda bulunuyorsunuz bu motor 5 vites ve 11 beygir taş gibi 130a rahat çıkar kanısındayım dahada fazlasını beklemek bu tip motorların amacına uygun değil zaten. Sonuçta şehiriçi kullanımına uygun ince tekerli zayıf motorlar. Ha birde cbf 150 120yi zor yaparken bu motorlar nasıl 130a rahat çıkıyor diyenler fazla bir bilgim yok ama aralarında ağırlık farkları var bunuda göz önünde bulundurmakta fayda var.
Son olarak param olsa innova yerine bunu alırım hem fiyatı daha uygun hem arkada disk fren mevcut birde innova kullanıcıları vs. enjeksiyonlu modelin tamirinin parçalarının vs. hem daha pahalı olduğunu hemde buradaki ustaların bu tip tamiratlardan pek anlamadığını söylüyorlar eğer böyleyse karbüratörlü arka freni disk olan beygir olarak fazlası olan ve bana göre tipi daha hoş olan EN ÖNEMLİSİ fiyatı innovaya göre epey uygun olan Kymco'yu almak mantıklı. (KYMCO BAYİİ'si GİBİ KONUŞMUŞUM FAKAT KENDİ GÖRÜŞÜMDÜR )
Ama nedense cup motorların tiplerini beğenmiyorum yoksa hemen 12 ay taksitle 1500e çinli bir tane alıcam
Tekrar söylüyorum Innova 140'a çıkamaz, düz yolda 120 km son hızı vardır. Straight'yi her türlü yolda her koşulda geçer denemesi bedava, ayrıca CBF 250 bile 130'a zor çıkarken nasıl olurda Straight'nin 130'a rahat çıkacağını söylüyorsunuz anlamış değilim.
arkadaşlar sizce bu mantıklı mı ?
İNNOVA
1)9 bg
2)125 cc
STRAİGHT
1)11 bg
2)150 cc
innova nasıl geçebilir ?
ayrıca straight.i küçümsemeyin en az innova kadar kaliteli..
*KyMcO[B][COLOR="Black"][/COLOR][/B]*:bounce:[U][/U]
straight modelini bilmiyorumda KYMco markası ciiden cok kaliteli bir marka daha once kullandıgım modelleri oldu bence denemeden iddia da etmemek lazım kucumsememekte!
hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!
innovaninm 135 lere çiktigini duymuştum...sıtraytmidir nedir oda ondan aşagi kalmaz diye düşünüyorum...arkadaslarin dedikleri gibi fazla yayginlaşmiş bi motor degil..önce piyasaya bi yayailsin ögreniriz maksimum hızla yakıtı
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Hüseyin arkadaşım, kalbini kırmak istemem. Para vermek istiyorsanız Innova alın demişsin, kardeş Innova zamanında 3.100 TL'ye satılıyordu şimdi Straight dediğiniz motor yaklaşık 3.500 TL'ye satılıyor... Şimdi ben anlamadım bu işi Straight'ye para vermiyormuyuz yoksa bedava dağıtıyorlarda benim mi haberim yok...
Ayrıca Innova kadar kaliteli demişsin, kardeş Aksini iddia etme. Innova-Cub 90 en kaliteli cup motorlardır...
Bu motosiklette piyasada epey yeni zamana ihtiyacı var ve innovadan teknik açıdan ve görsel açıdan(bence) daha iyi durum böyle olunca aradaki 835ytl(fiyatlar siteden alınmıştır) fark vermek biraz ne kaçar bilmiyorum. 835ytl az buz bir rakam değil o paraya ikinci el bir çinli rahat alırsın.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)