2005 z 750s den sonraa araya 1000rr sikistirdiktan sonra tekrar 2004 z 750 kirmiz almis bulunmaktayim sahibi pek ii bakmamis kozmetik olarak ,biraz bakimi ihtiyaci var motor saglan bi iki rutus istiyor .s den sonra sanki bu biraz daha derli toplu kucuk gibii geldi goz yanilgisi sanirim birde kafa granji olmyinca ilgoc geldik direk on teker gozukuyor
S.a arkadaşlar bende kawasaki z750R kasasını alıcam sıfır olarak önümüzdeki hafta sıfır almak mantıklımıdır acaba ne dersiniz ?
Yeni kasası çıkarmı 2013 Modelinde ? Bunlar beni korkutuyo açıkçası
Güncel.....
kawasaki z1000 ile ilgili bir video gördüm ve gülmekten öldüm. adam çılgın ya.
http://youtu.be/jn4n9S7mF0w
artık benimde bir Z 750 R ım var )
trust no one
Z750 ile 750 km kadr uzun yol yaptim aldiktan sonraa insann bagaj ariyor:( arkaya sirt cantsi bagldm cadir sikistiracak yer ariyorum 60 tl lik bezin aldim 348 kmde bnzin bitti yolda kldim simdi son dis yanip sonunce direk yolda kaliyor bu cok kotu:(
Z750r kullanıcısı fazla yok gibi Neyse bende aranıza katıldım.
Two Brothers eksoz var. Taktıktan sonra ekstra bir ayar yapmak gerekiyor mu? Ayrıca eksoz değişimi yakıt sarfiyatında artış yaratır mı? Yada bir zararı olur mu?
Sakin kullnimla bi depo ile 350 km
Bende siyah sarı Z750R aldım sıfır şuan rodajında bi ara istanbuldaki bütin z750ler toplanalım ne dersiniz?
Nereden aldın hocam piyasada yoktu z750r. Ben elimdekini güzel bir fiyata sattım ve sıfır abs li aldım. Cumartesi günü Distribitorden gidip alıcam anca geldi. Motor gelmeden aksesuarlarımıda aldım. Rizoma koruma takozları, karbon alternatör koruma vs.
http://www.carpimoto.com/ Gayet yeterli bir site. TNT kargo ile 4 günde elime geçecek ürünler. Tek eksiği paypal kabul etmiyorlar.
Kargoya verileli iki gün olmuştuki bir telefon geldi TNT'den kargo Sabiha Gökçen Gümrük Müdürlüğünde takılmış. Vergisini ödemem gerektiğini söylediler. Bir kaç saatlik koşuşturmaca sonunda sorun çözüldü. 44euro vergi + 50tl masraf ile işi çözdük. :(
Arkadaşlar motoru aldım z750r siyah sarı ABS'li. Arka teker çok çabuk kayabiliyor z750r larda, abs bu konuda sizin dikkatinizi tamamen yola vermenizi sağlıyor. Bu gün aniden trafiğin durduğu bir yerde sert bir fren yaptım ve ön fren gerçekten muazzam çalışıyor. Arkaya sert bassanız bile abs nin tık tık tık sesi sizi hemen uyarıyor. Islak zeminde zaten abs nin önemi tartışılmaz ki ben türkiye nin mermer asfaltlarındada can kurtaran görevi göreceğine eminim.
Haftaa sonuu 365 km lik bi bi gezi yaptik 4 motor .z750 enduro havasi verdim canda catir mat ne varsa bagldim arkaya 65 tl lik benzin aldi agzina kadr litre 4400 olmus:( 305 kmde benzin bitti bende anlamdim daha once 345 gitmisti. tek dis ile bi 40 km faln gittim bellki daga fazla giderdi ama kortum benzin aldim.gayet makul aslnda 214kr yakti ,dl 650 ise 235 kr yakti ama artci ve yuk vardi.
Koruma takozu almak isteyen varsa arkadaşlar yeni aldığım Rizoma takozları satıyorum. Sıfır kullanılmamış.
http://www.carpimoto.com/EN/38899_PM...Z750-07-12.htm
Sitede gördüğünüz fiyata kargo dahil değildir. İkisi birlikte 100euro üzeri yapmaktadır. Gümrüğe takılma ihtimalide var. Takıldığı taktirde + 20euro daha vergi ödersiniz.
Benim satış fiyatım 90Euro
gönlümü çeliyor bu motor.................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)