Kawasaki Z750/S Z1000 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Ağustos 2010, 14:12
ELINT adlı üyeden alıntı
Evet malesef z750-1000 kullanıcıları çok az.Z 750 düşünüyorsan satmak için degil binmek için alman gerekiyor. 2. eli diger modeller kadar hareketli degil. Fakat şu var özel bir motosiklet avrupadaki satış rakamlarıda bunu gösteriyor.Ben daha alıpta şikayetçi olanı duymadım.
Kafam çok karıştı son zamanlar. Fazer almak istemiyorum gönlüm z750'den yana ama resmi sitesine bakınca yeni kasa z750 olmadığını gördüm.. acaba üretimi kalktı mı bunların? Eğer öyle ise büyük sıkıntı, bir de 2007 öncesi ve sonrası değişen çok bir şey var mı bunu da bilmek lazım, z 750s ler 2007 den sonra yok zaten, z750 lerin de 2007 üstü modelleri biraz pahalı. bilmiyorum çıkamadım işin içinden..
Reklamlar
-
23 Ağustos 2010, 01:58
z1000 aldım 2 ay oldu hemen hemen daha once fazer kullanıcısydım bu makina zaten 1000 ama hoca cok farklı birseymis herkeze tavsiye ederim alta da bir foto atıyım bari herkeze iyi surusler!
Uploaded with ImageShack.us
hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!
-
27 Ağustos 2010, 19:33
Motorun çok güzel güle güle kullan. Ben de 2 hafta önce z750 aldım, çok memnunum beni fazlasıyla tatmin ediyor. Bir resim de ben paylaşıyorum:
-
27 Ağustos 2010, 19:41
ss manyaklığım olmasa herhalde alıcağım tek makina olurdu bu Z serisi özellikle z1000
arkadaşlar sizleri biraz caddelerde görelim
-
27 Ağustos 2010, 19:45
caddelerdeyim ben hergün
-
Arkadaşlar yağışlar başladı....
Tecrübesi olan var mı bilmiyorum ama Z750'yi yağmurda kullanmamın motosikletime herhangi bir zararı olur mu kirletmek dışında?
Lastiklerim ve kıyafetlerim tam, sürüş esnasında bir sıkıntı yaşamıyorum ama açıkçası motosiklete zarar vermekten korkuyorum.
Bilgili arkadaşlardan cevap bekliyorum. Herkese kazasız ve bol keyifli sürüşler..
-
-
-
Bu mudur yani olay? Tamam zaten tercih sebebim de bu makinanın bir 600f gibi apaçilerin eline düşmemiş özel modellerden olmasıydı ama bu kadar mı az Z ci var? Hadi Z ci yok diyelim, merak eden de mi yok? İlginç...
Halbuki çıplak görünce artistlik yapmaya kalkanlar ilk ışıklarda yetiştiklerinde baya meraklı oluyorlar.
MT den değil demek ki onlar.
En sevdiğim sorulardan biri;
Kaçlık bu? - Ama haz vermesi için soran kişinin 600lük bir plastik motorun üzerinde ıkınırken Z nin gidişini öğrenmiş olması gerekiyor-
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
-
chopperrider adlı üyeden alıntı
eskiden 2008 beyaz hayabusa hayali kurardım son 3 aydır tek hayalim 2009 beyaz Z1000 ;)
Allah nasip ederse ilk fırsatta alıcam kendisinden.
emircim aynı yoldan ilerliyoruz bende z750 istiyorum arıyorum ama yok =) sabırla bekliyorum.yeşil istiyorum en düşük 2007 model düşerse haberim olsun .
-
EN500 den sonra almayı düşündüğüm tek motor z750 böyle güzel bir motor cidden olamaz ya olamaz racingden soğuttu beni bu makine .
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
16 Aralık 2010, 07:29
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
-
-
bu da z1000sx touring versiyonu. ilk görüşte aşık olduğum tek motor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:35 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:39 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=zUdIG...DA68530AD2B0C9
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
-
http://www.facebook.com/tifoZi
-
eder mi etmez mi bilemem de sonu yok bu işin. bu motora binen de başka istiyor. insanoğlu
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
-
-
beyler ben de naked seven bi adamım. 4 silindir naked makinem hiç olmadı artı bu sezon kısmetse ciddi ciddi düşünmeye başladım.
ama anlamadığım şimdi naked seven arkadaşlar neden grenajlı makine kullananlara laf atıyo burada yok plastikli 600cc falan
şaka bi yana daha motosiklet kullanıcıları sadece kullandıkları makine tarzları yüzünden birbirlerine burun kıvırırsa trafikte saygı görme isteği hikaye olur.
bugün naked kullanırsınız yarın sport touringe geçer plastikli(!) motorunuz olur.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
Z 1000'nin max speed'ini bilen veya test eden varsa sevinirim ;)
-
Yabancı bi forumda birinin imzasıydı sanırım '' naked'ı seviyorum çünkü bilmemne yaptığımın plastiği çok pahalı ve gereksiz'' gibi bişey yazmıştı.İngilizcem pek mükemmel değil ancak o kadar anlayabildim.
Ayrıca racing motorların oturuş pozisyonu bana komik geliyor.Naked motorda erkek gibi oturabiliyosunuz d.m.lmanıza gerek yok ...
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler