Kawasaki Z750/S Z1000 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar bende yeni başlıyorum...ama motor konusunda hala bir karar veremedim maalesef berne15 arkadaş gibi :( hem görüntü hem sesi güzel olsun hem güçlü hemde kontrol edilebilir olsun istiyorum ve sorun çıkarmayacak bir makina ne almalıyım sizce... ilk fazer 6 istiyordum senin için çok güçlü olur dediler. sonra er6n ve er6f hoşuma gitmeye başladı özellikle er6f aslında.. ama şimdi oda sanki küçük olacak gibi z750 mi er6f mi karar veremiyorum şu an ikisi arasında gidip geliyorum aslında... fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum...birde 2.el alacağım için max kaç km olması ideal olur acaba..tşk.ler...
Reklamlar
-
gokhansever adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar bende yeni başlıyorum...ama motor konusunda hala bir karar veremedim maalesef berne15 arkadaş gibi :( hem görüntü hem sesi güzel olsun hem güçlü hemde kontrol edilebilir olsun istiyorum ve sorun çıkarmayacak bir makina ne almalıyım sizce... ilk fazer 6 istiyordum senin için çok güçlü olur dediler. sonra er6n ve er6f hoşuma gitmeye başladı özellikle er6f aslında.. ama şimdi oda sanki küçük olacak gibi z750 mi er6f mi karar veremiyorum şu an ikisi arasında gidip geliyorum aslında... fikirlerinizi yazarsanız memnun olurum...birde 2.el alacağım için max kaç km olması ideal olur acaba..tşk.ler...
fazer senin için güçlü de z750 güçlü değil mi...
er6n şehir içi için gayet uygun bence...beygiri de uygun...
-
Paşa ER6N de Z750R da Fazer de Senin için çok güçlü olur Kendinde yaşmışsın ya yeni başlıyacam diye bu makinalar 2. hatta 3. motor olarak alınan motorlar sani aşar güç konusunda
Madem 600lük 750 likde gözün var git önce 250 cc gücü yerinde bir motor al ice piş ondan sonra 600e geçersin istersen
http://www.youtube.com/watch?v=Hvunr0meJt0 Scooter öneriyor ama sen yinede Düşük CC vitesli ile başla
-
Bence ER6/N ile başlayabilir. Benim de ilk motorum XJ6 idi. Çok güçlü vuracaksın bir yere vs vs dediler ama çok sükür ufak bir kazam dışında bir vukuatım olmadı. Ondada suçlu karşı taraftı. Neyse bence er6/ yada xj6 ile dikkatli sürüldüğü taktirde azda olsa alt yapısı varsa, yetenekliyse, birazda cesaret bu işi çözer. 250cc ile 80km de kaza yapanıda gördüm direk 600rr ile başlayanıda. Bu olay sadece kendine hakim olmak ve altındaki gücün bilincine varmakla alakalı.
-
blamir adlı üyeden alıntı
egzostta 1000 lira yatıyor sanırsam..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
egzostta 1000 lira yatıyor sanırsam..
Yani biraz üzerinde... Oldukça güzel bir ses veriyor. 750 lik blok kendini belli ediyor.
-
Yani biraz üzerinde... Oldukça güzel bir ses veriyor. 750 lik blok kendini belli ediyor.
aynen z 750 sesi ile kendini belli ediyor fazlasıyla...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
aynen z 750 sesi ile kendini belli ediyor fazlasıyla...
Ediyorda susturmak lazım şimdi ... Dün gece 2 arkadaşa acımadan cezayı yazmışlar eksoz yüzünden. Bağlamaktan son anda kurtarmışlar. Birlikteydik benim şansım ben e5 den gittim onlar sahil yolundan :p
-
Ediyorda susturmak lazım şimdi ... Dün gece 2 arkadaşa acımadan cezayı yazmışlar eksoz yüzünden. Bağlamaktan son anda kurtarmışlar. Birlikteydik benim şansım ben e5 den gittim onlar sahil yolundan :p
o zaman susturmak lazım kısa bir süreliğe..
-
Kısa bir video canlandıralım biraz bu bölümü. Video nasıl ekliyoruz ? Link olarak ekleyebiliyorum sadece.
www.youtube.com/watch?v=hcNkP_F97KQ
-
12 Kasım 2012, 15:28
merhaba arkadaşlar öneri ve yardımlarınız için teşekkür ederim. biraz alt yapım var tabiki ama 12 yıldır binmiyorum... daha önceleri tabiki biraz gençlikten birazda cahillikten galiba ne kask ne koruma hiç bir şey kullanmadan motor sürüyorduk.bu kadar aradan sonra tekrar başlamaya karar verdim herkes o kadar çok tepki gösterdiki beni de korkutmaya başladılar.tabiki tehlikesi var ama dikkatli ve doğru düzgün kullandıktan sonra korkacak bişey yok bence.kararımı verdim kawasaki Z 750 alacam inş az kaldı... herkese iyi sürüşler...
-
15 Kasım 2012, 20:47
Benim canım çok supermoto çekiyor bu aralar
-
17 Aralık 2012, 05:52
Azınlıktayız anlaşılan Hiç ses seda çıkmıyor kimseden.
-
17 Aralık 2012, 06:21
Benim canım çok supermoto çekiyor bu aralar
al bitane , 8990 tl , wr125x, sehir ici icin bire bir.
-
17 Aralık 2012, 06:32
he valla. ilk motorum xt125r idi. (wrlerin aynısı) süperdi
xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere
-
17 Aralık 2012, 18:49
braingulp adlı üyeden alıntı
al bitane , 8990 tl , wr125x, sehir ici icin bire bir.
KLX250 aldım Kawadan devam.
-
17 Aralık 2012, 18:54
KLX250 aldım
Kawadan devam.
Resimleri koysana bi bakalim su yeni supermoto ya. Kawa nin sm leri degisik oluyor da
-
17 Aralık 2012, 21:46
braingulp adlı üyeden alıntı
Resimleri koysana bi bakalim su yeni supermoto ya. Kawa nin sm leri degisik oluyor da
Yok SM değil bu enduro Temiz SM bulamadım buna yöneldim pişman değilim buda oldukça zevkli bir motor.
-
-
tmm o zaman enduroninkini koy bakalim.
Yok SM değil bu enduro
Temiz SM bulamadım buna yöneldim pişman değilim buda oldukça zevkli bir motor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler