Ben yağ ve filtre değişimine 116 lira para veriyorum. Honda servis konusunda tek arkadaş, üstüne tanımam
z1000 i olup resim koymayan haindir :D yaşadığım ilçede 1 tane var , kelimelere sığacak bi motosiklet değil .
Yavuz Sultan Selim Han
senin motorun ilerki bakımları z 750 ve 1000 r göre daha uygun olacaktır.. daha az subab daha az buji daha az piston vs ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:45 ----------
bence gayet normal.. sangi hornet in çok mu ucuz hondada.. yada bir xj6 hemen hemen aynı.... sen kawa kalitesini yaşıyorsun ve o şehrin hırçın çocuğu bunu u8nutma...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Xj6 da en son 145 tl ye yaptirmistim bakimimi. Yag olarak yamalube 15w50 performans yagi koymuslardi. 10w40 ile 120tl civari tutuyor. Tabi buradaki en onemli etken yag ucreti. Kawada koyulan yag ucuz bir yag degil. Ilk bakimdan iscilik alinmayabilirdi
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Ben kesinlikle z750 derim. Bir kere çok daha karizma, güçlü ve iri. Xj6 ya göre artıları baya baya var tek eksiği artçı rahat edemiyor xj6 daki kadar. Tabi sende edemiyorsun. 450km lik uzun yola çıktım ikisi ile de. z750 ile 4 kere mora vermeme rağmen popom ağrıdı. Z750 nin frenlerini ciddi anlamda çok daha iyi. Fren testini artçı ile ve tek olarakda yaptım çok temiz duruyor. Her anlamda güven veren bir motor.
Benimde yeri rodajım bitti biraz sesli ve titreşimlimi senin z750r blamir ?
Benim de yeni bitti. Titreşim yok, ses olarak eksoz var o yüzden tem sağlıklı yorum yapamıyorum. Şu anda olduğum yerde biraz ara gazı fazla verdiğimde benzin kokusu gibi bir koku geliyor bunu yeni farkettim. Enteresan geldi döndüğümde servise bir göstericem. Sendeki titreşim de nasıl bir titreşim acaba. Daha önce büyük makina kullandınmı yüksek devirlerde titreşim çoğu motorda oluyor.
Daha önce 4 silindirli kullanmadım aslında.. Evet benimde demek istediğim 6 bin devirden sonra başlıyor. Senin motorda 6 bin devirden sonradamı titreşim yok anlayamadım ?
şehrin asi ve hırçın çocuğu bu motor...titresim her motorda vardır..
Rodajı iyice bitirdikten sonra bu gece Edirne'den İstanbul'a gelirken allah ne verdiyse yüklendim motora. 220 ye kadar ık demeden çıkan motor 230 dan tek km yukarı çıkmıyor. Gece olduğu için çoğu zaman ileriyi kestiremediğim için biraz gaz kestim ve gerekli düzlüğü her zaman bulamadım. Uzun düz yada yokuş aşağı bir yer olsa belki daha fazla sürat yapabilir. 5. viteste 220kmh 12.000rpm çevirirken 6. viteste 11,200rpm lerde kalıyor sanırım. 6. viteste 12,000rpm evirse zaten 250kmh yi geçecek. Gözüm yolda olduğu için çok fazla gösterge ile haşır neşir olamadım. Devir kesici bu arada 12.500rpm.
0-200 km inanılmaz. Roket gibi ne olduğunu anlayamıyorsun. Biri belinden tutup çekiyor sanki seni, çok seri ve agresif bir makine. Tek kusuru 150kmh den yukarısı süper rüzgar. 200 den sonra inanılmaz rüzgar bir kere aynaya bakayım dedim boynum kopuyordu. 200 ve üzeri kapatır giderim diye bir şey yok gidemiyorsun zaten Windshield olsa bir nebze gidebilirsin onun dışında yüksek hızlarda uzun süreli sürüşü unutun. Ben siparişimi verdim bile windshield için
ASİ ÇOCUK DİYORUM boşuna mı..
sıfırı baya para ama bayılacağım yapacak bişey yok...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)