slm arkadaşlar 2006 model 16000 km bws almayı düşünüyorum.sahibi 2500 tl istiyor.sizce fiyatı uygunmu? motor temiz görünüyor.alırken nerelerine dikkat etmeliyim?
slm arkadaşlar 2006 model 16000 km bws almayı düşünüyorum.sahibi 2500 tl istiyor.sizce fiyatı uygunmu? motor temiz görünüyor.alırken nerelerine dikkat etmeliyim?
Live to ride,ride to live
mrb arkadaşlar ben de 2003 bws var bir sorunum var bilen birisi cevap verirse sevinirim motorum 2 kişi yokuş çıkarken duruyomuş gibi oluyor sonrada değişik bir ses geliyor gazı kısınca ses gidiyor düz yolda bir sorun yok sorun ne olabilir acaba teşekkürler
bws'mi satıyorum, full modifiyeli. düşünenler mail atabilirler fiyatı 3000tl alisancavdar@hotmail.com
2005 model kırmızı (floresan kırmızıya boyadımi turuncuya yakın bir renk oldu. üzerindeki modifikasyon
56mm piston silindir
52.8mm krank
malossi debriyaj yayı
malossi torque driver
yarış bujisi
runner carburatör
açık hava filtresi
malossi şanzuman dişlileri
karbon fiber klape
motora harcanan para ile 1 bws 100 daha rahat alınırdı (bütün değişen parçalarını bizzat kendim değiştirdim, hatta krankı değiştirirken sabahladım dahi. tabi motor toplandıktan sonra zorlu bir rodaj süreci oldu. ama istikrarlı bir şekilde 1000km rodaj yapıldı. yani anlayacağınız motor üzerindeki emeğim çoktur) motor aksamı çok iyidir, görseli biraz vasat, ona fırsatım kalmadı. hevesli bir arkadaşa gitmesini isterim ki, o da devamını getirsin. çıkan parçaları da yanında vereceğim.
nerede bu bws kullanıcıları sezon açıldı açılacak canlanalım biraz haydi resim falan görelim..
Hiç bws125 kullanan yok mu buralarda ya?
Selamunaleyküm arkadaşlar..Ben bws 125 kullanıcısıyım... resim nasıl eklerim?
Benimde ilk motorum Bws di 2007 de 0 olarak almıştım keçi gibi gidiyordu hiç bir sorunu da yoktu 2 zamanlı olmasının zevki ayrıydı biraz duman atma ve koku sorunu dışında on numara motordur.
benim de 2007 model, sıfır aldım ilk motorum hala da sürüyorum, satıp değiştirmeye kıyamıyorum o böyle boncuk gözleriyle satma beni dedikçe scooter bobber-caferacer tarzı bişeyler yapmayı düşünüyorum
Merhaba bws 100 beyin arayişindayım yardımcı olabilecek varmi?
Kontrol edemediğin güç , güç değildir.
Beyin bulunmuştur
Nerde bu bwsçiler gezelim muhabbet edelim
bws 100 silindir piston kit takmam lazım hangı marka ve ne malı takmam lazım takmışken buyutsek 52mm nasıl olur
Konu çok ilgisiz kalmış. Bari deneyimlerimi biraz aktarayim faydamız olur belki.
Bugünlerde bws125 im bana daha performanslı gelmeye başladı, sanırm 5000 km yi geride biraktigim icin motor artik tamamen rodajdan cikti, parçalar birbirine iyice alıştı diyordum. Ve bu hislerimde yanilmadigimi bugünkü 100 km lik yolculugumda kendime kanitladim. Daha önceleri 105 km\h olan son hızım bugün 115 km\h ye çıktı ve ilk zamanlar 3 lt nin altina inmeyen yakit tüketimim şu siralar 2.7-2.8 lt dolaylarinda. En son bu tarz bir yolculugu 3000km de iken yapmistim. Bugün ise 5000 küsur km de iken yaptım ve performans/yakıt degerlerim daha iyi çıktı.
Hatta ben 105 km\h de devir kesici var saniyordum çünkü asla üzerine çıkmıyordu. Fakat öyle birşey yokmuş bugün 115 km\h görünce sapittim. (üzerine eğildim ve rüzgar yoktu bugün )
Şunu da ekliyim; bws125 in km saati diger motorlardan fazla göstermiyor, bizzat denedim. Hatta bir coguna göre az bile gösteriyor. Tabi gps ile ölçsek her araçta oldugu gibi mutlaka biraz fazla gösterir ama diger motorlar ne ise bu da öyle hatta daha gerçege yakin.
9 beygirlik ve üstelik otomatik şanzımanlı bir araç için çok iyi değerler bunlar. Tamam yakit olarak hondanin modellerinden biraz fazla yakıyor fakat performans olarak kendi sınıfında bileği zor bükülür cinsten bir scooter bws125.
Husqvarna'nın yanına scooter olsa olsa BWS olur dedim aldım bende bitane
J-costa var karburatör biraz oynanmış durumda motorda tamı tamına 36.000KM'de ama maşallah taş gibi.
Bugün gidip lastik almayı düşünüyorum ancak Pirelli SL60 / Michelin Reggae arasında kaldım. Dişli lastik alarak hata mı ediyorum diye düşünüyorum ama cidden karizma olarak çok farklı bi durumda olduğundan başka bişi gitmez sanki ne dersiniz?
Miniğin fotoğraf
2lâstikde iyi hangisini almak istiyosan onu al...
Sıfır ayarında BWS mi satıyorum.Bayiden sıfır alsanız bu kadar temiz olur.
Link aşağıdadır.Lastikler,Akü,Buji,filtreler yeni değişmiştir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-inanilmaz-temizlikte-sifir-ayarinda-garaj-motoru-275608285/detay/
Herkese merhabalar,
Bws100 sahibiyim ancak yuvarlak aynalardan memnun degilim. Xmax'inkiler gibi aynalari takabilir miyim motoruma?
Merhaba arkadaşlar. Belki bu soru çok sorulmuştur ama küçük mesafelere gitmek, iş ev arası mesafede ve dayanıklılık açısından bws almayı düşünüyorum. Yalnız bu konuda gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var. Alınabilir bir motor mudur? Bildiğim kadarıyla dayanıklı ve uzun ömürlü bir scooter. Kronik arıza yada " kardeşim şuna dikkat et eğer alacaksan şunları bilmelisin" diyeceğiniz neler vardır?
2018 de 50cc ve 125 cc Bws gelecek mi acaba bilen varmı?
Yamaha bayisi ile görüştüm 125cc gelmeyecek dediler. 50cc için net bir şey söylemediler. Ama 50cc gelse bile fiyatları 5-6 bin tl seviyesinde olacaktır. Bence çok cazip değil. Her ne kadar şu anda 50cc ler bazı şeylerden muaf olsa da cam filmi yasağı gibi rüzgar her an değişebilir. 50cc için ehliyet zorunluluğu getirilirse bu motorlar çok değer kaybeder.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)