Kawasaki GPZ600R hakkında bilgi sahibi olan?
Reklamlar
-
04 Haziran 2009, 02:11
86 model bir GPZ600R buldum.Bana yakın biryerde olması ve bütçeme uygun olması nedeniyle birkaç gündür düşünüyorum alıp-almamayı..
Ama ilk kez duyduğum bir model olduğu için pek emin olamadım.Birde çok eski bir makine tabi.
Ama elimdeki paraya dandik Çin malı motorlar almaktansa bunu tercih ettim.Zaten en düşük 600 cclik bir motosiklet istiyordum.Bütçeme göre bunu buldum.
Motorda dumanlama problemi varmış.Açıkçası dumanlamayıda ilk kez duyuyorum.Ne olduğunu bilmediğim için burdakilere danışayım dedim.
Bu motor hakkında fikirlerinizi bekliyorum en kısa zamanda.
Reklamlar
-
04 Haziran 2009, 02:42
aldınmı bılmıorum ama git cinli al daha iyi derım bı arıza cıkartsa yaptıramassın parcasını bulamasssın bulsan motora verdıgın kadar para isderler pişman olursun benden soylemesı kücük olsun yenı olsun sorunsuz olsun 86 model raceye guven olurmu yaw
-
04 Haziran 2009, 03:12
Moderatör
Başına dert almak istiyorsan hemen git al
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
04 Haziran 2009, 04:02
motor bitik durumda olduğu için yağ yakıyor onun için duman atıyor arkadaşların dediği gibi kesinlikle bulaşma derim 600cc den aşşağı düşünmüyorsan paraya kıyacaksın
1986 gpz600r (aldığına bindiğine değmez)
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
04 Haziran 2009, 12:48
Ya sorun paraya kıyma meselesi değil.Olmayan paranın nesine kıyayım
Bütçem bukadar.Çin malı motor alsamda birsürü sorun çıkaracak elbet ama gpz den vazgeçtim gibi bu yorumlardan sonra.
Ama kesinlikle Çin malı almayı düşünmüyorum.
-
04 Haziran 2009, 12:54
çin mallarının hepsi sorun çıkarmıyo.eğer crusr ya da çapır bana göre değil demezsen bisan lifan ya da regal raptor onerebilirim.güzel makineler
-
04 Haziran 2009, 12:55
Buna ne kadar vereceksinki?
Dumanlama tabirini bende ilk defa duyuyorum.Fakat tahminen subapların laçkalığından basınç kaçırıyor olabilir.Buda motorun içini yaptırman gerektiğini gösteriyorki parçalarını nereden bulursun bilinmez.Çinlide istemiyorsan 600'lük için biraz daha beklemen gerekiyor.2.el CBX250 bulabilirsin.24hp'de az güç değildir.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
05 Haziran 2009, 19:35
3000 tl yazılmış ilana ama tabiki 3000 veremem 86 model motora.üzerine alma masrafı,motorun masrafları falan derken baya masraf olacak.
ilan sahibi zaten mesajıma cevap vermiyor.adanadaymış.bende mersindeyim ama yinede netten konuşmadan motoru gidip görmek anlamsız.çünkü kısıtlı bütçeye sahip biriyim.belki beğenmeyecem,belki işime gelmeyecek almak satıcının yorumlarından sonra.o yüzden ikide birde yol masrafı falan yapamam.motorun arızasıda geçici bir sorunmu kalıcımı bilemiyorum.
-
05 Haziran 2009, 22:46
Bencede uzak dur.Hele motordan anlamıyorsan düşünme dahi.o paraya 2.el 250lik bir makina bulursun
-
05 Haziran 2009, 22:48
-
05 Haziran 2009, 23:05
resimi görünce biran bana kanuni racer i hatırlattı kanuninin racer 200 tasarım olarak baya geriden geliyorumuş şaka bi yana bunun yerine racer 200 alsan bile daha rahat edersin bu motor 600 ama ne kadar kaçabilr eski patlak bir motor ve o kilo ile ?
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
05 Haziran 2009, 23:14
o motorun motoru bitik durumda sekmanla hallolacak bir makina olacağını sanmıyorum.piston sekman gömlek üstüne bide cila çekmek istersen yataklarıda değiştirirsin mis gibi motor sana
ŞUda varki böyle tipsiz bir motordan çok çabuk sıkılırsın
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler