Helikopter motorlu motosiklet mtt y2k
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Süper Moderatör (BBRR)
320 beygir bu o kadar önemli değil asıl bu beygiri ürettiği devir akıllara zarar 52 000 bu ne be bu gün formula 1 araçları 17000-18000 devir yapıyo devirli araba deniyo bu ne be ayrıca otamatik vitesli olmasıda garip bir ilginç yanı da birden fazla çeşit yakıt tüketebilmesi bunlardan biride dizel binmek lazım acaba türkiyeye girermi bu alet
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
fiyatıda çok uygun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
Aynı belgeseli ben de izlemiştim. Discovery channel de idi ordaki motor kırmızı idi. ve yakıtının dizel olduğunu söylemişlerdi çok şaşırmıştım. Dizel le çalışan bir helikopter motoru. sesi gerçekten çok süperdi yaa. Helikopter gibi
-
kaç para bu? regal yerine bunu mu alsak acaba?
-
150 bin dolarcık,fiş almazsan indirim olabilirmiş...
-
Moderatör (forrap)
Cihaz baya güzel...Yakında f16 motoruda takar bu adamlar
-
bu makinayı Çizgi ötesi TORQUE filimden hatırlıyorum muhahaha ne sahne idi ama chooper motoru yakalıyamıyordu....
-
150000$ bu
150 tane honda alabilirsin
yok yok honda bayii açabilirsin..................
biz burda 125 lik cbr razı gelirken bu motorlara bakar bakar ağlarız.
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
-
02 Aralık 2005, 22:41
plaka takmamak lazım buna, estetiğini bozar.
@infinite,
adı torque mu bu dediğin filmin? çok merak ettim şimdi.
-
02 Aralık 2005, 22:42
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
-
02 Aralık 2005, 23:07
tipi çok hoşuma gitmedi benim
DURUŞUNA KIZLAR, GİDİŞİNE YOLLAR HAYRAN !!!!!!!!!!!!!
\"AYAR İYİMİ\"
-
02 Aralık 2005, 23:09
Canavar gibi motor .Kesin çin malıdır bu be.
-
02 Aralık 2005, 23:10
Arkadaşlar : ROLLS ROYCE motorlar zaten diesel kullanır.Bazı tek motorlu turboprop (pervaneli) uçaklar da bu motoru ve disel yakıtı kullanır.
Zaten tabloda yazıyor.
FUEL : DİESEL,KEROSENE,JET A
Sanırım : yakıtlar karıştırılıyor veya 3 ünü de ayrı olarak kullanabiliyor.
Ama bu motosikletin motoru oldukça ağırdır.Motor durduğu zaman 3-4 kişi motosiklet düşmesin diye , tutmaya gidiyodur. Hehehe
-
02 Aralık 2005, 23:22
süren adam zor duruyordur, artçı nereye binecek ki? manevra kabiliyeti nasıl acaba? helikopterden birşeyler kapmış mı acaba bu konuda da?
-
02 Aralık 2005, 23:45
yok arkadaş artçı alabilseydi alırdım ama artçı olmadan asla
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
02 Aralık 2005, 23:52
he valla, sissy bar'ı da yok bunun. bagajı da yoktur. 150000 dolar verecem, sissy bar olmayacak. yok almıyorum.
-
02 Aralık 2005, 23:56
2 vites ve bu kadar devirli olması bana o kadar anormal gelmedi. madem helikopter motoru var 2 vitesli olması bile anormal. helikopterlerde vites mi var. pervanenin dönüşü hızlandıkça ve çeşitli aerodinamiklerle havalanıyor.
-
03 Aralık 2005, 00:32
Hayabusa'nın devri kapanıyor mu?
-
03 Aralık 2005, 00:49
hayabusa tarih oldu bile bu belgeseli bende izledim ark.lar makinayı yapan adamlar saatte 400km basma garantisi veriyorlar yoksa paralarını iade edebiliyorsunuz ve şaşırtıcı olanda bugüne kadar alanlar hiç geri götürmemişler
İmpossible İs Nothing!...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler