Ne motorlar war bea Kafayı yiceem walla
Ne motorlar war bea Kafayı yiceem walla
Tam başlangıç motorudur arkadaşlar sormadan söyliyim 2 vitesli yeterince güçlü yeni başlayanlar için 1 e 1
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
Torq filmindede bu motoru göstermişlerdi.Paylaşım için saol
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
sesı cok mukemmel.fılmede konu olmustu bu.ızleyen kesın vardır.ızlemeyene sısdetle tavsıye edıyorum torque adlı fılm
o filmi izledıım ama bence bu motor gereksız gibi bence
vayy be millet neler yapıyorr
maşrabamız küçükse deryayı suçlamaya hakkımız yoktur
beyler ben bunu Torque filminden hatırlıyorum türkçesi Hız Tutkunları diye bir dilm atv de çıktı 3 kez bu motor youtube de jet uçağı ile vs yapıp jete fark takıyor inanmıyorsanız bakın ( mtt y2k vs jet ) yazın ilk çıkan videoya tıklayın orada görürsünüz bu motoru mtt firması sınırlı sayıda yapmıştır. Bundan türkiyede 1 veya 2 kişide var ben henüz 15 yaşındayım ama y2k motorunabayılıyorum böyle bir motor yok yaw
daha önce verilmişti öyle hatırlıyorum ama neyse emeğe saygı
O BİR HAYATTIR
jay leno nun anlattıgına göre
bir gün kırmızı ışıkta durmuş, arkasındaki nissan bilmem*(infiniti sanırım) biraz yaklaşmış motora bakmak için, jay* biraz daha uzaklaşmış adam gene yaklaşmış derken jay in kaçmaya yeri kalmamış ve egzozdan çıkan 600 derecelik sıcaklıkla arkadaki arabanın tamponun eriyip büküldügünü görmüş
adeta bir olum makinesi gibi olan bu canavarın uzerinde manyagın biri ayakta sorf yapar gibi seyir etmi$tir. ayrıca insan böylesine bir gucun ilk kalkı$ anında lastiklerindeki degi$imleri super slow motion'larla gormek istemiyor da degil hani..
selam arkadaşlar.Bunları daha bugün youtube de rastgele izledim.Adamlar bunun ufağını bisiklete takıyo bisiklet 236km hıza ulaşıyor.Mopete, yarış motoruna, pocket bike a, hatta minübüse bile takıyolar.Yalnız ufak olanlarıyla
40-80km. arasında bir ortalama yapabiliyolar.Büyük motorlular aynı uçak gibi ses çıkarıyo.Adam 100mt. de 240km ye ulaştı.jet motoru var bunlarda.
Ben baya bi araştırdım.youtube gir jetbike yaz, jet motorbike yada jet motorcycle yaz çıkıyo.
Benim ybr nin arkasına bitane taksam ibreyi terse çevirir herhalde.
Sesiçok guzel ..
http://www.youtube.com/watch?v=LHrQ-doxbio
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
ilk görüşte hasta olmuştum bu motora sesini de dinlemiştim tabi netten süper bişii
Hızını Umutlarına Göre Ayarla!!
Hemen bir tan sipariş veriyorum (H)
[B][U][COLOR="Navy"]SUZUKİ & KAWASAKİ[/COLOR][/U][/B]:wiinkk::cat:
[B][COLOR="Red"][U]SUZUKİ GSX-R TEAM [/U][/COLOR][/B]:bounce:
http://www.youtube.com/watch?v=IcAur...eature=related burada da videonun sonlarında kullanılıyor.
[B]to Live is to Die...[/B]
TORQ filmini izleyin arkadaslar filmin sonundaki motor bu orda biraz sacma sahneler cekmisler ama cihaz o yani.
http://www.zaplat.com/video/sinema_v...den_Görüntüler
hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!
ewt sacma sapan cok olay var filmde mesela videoda 2 araba 160mil hızla gidiyo adam teke cakıp geciyo onları.
hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)