Kawasaki ZZR 1100 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
arkadaşlar cbf 150 sahibiyim yetmemeye başladı şöyle dolandım bakındım zzr1100 kafama yattı gibi ucuz, büyük bi kasası var, touring sport, yakışıklı bi motor yanlız modeller 92-99 arası değişiyo parça sıkıntısı olcak illaki bulmakta zorlanızmıyım satan adam ben bunun şurasından memnun deilim demez artısı eksisi nedir paylaşırsanız sevinirim
Reklamlar
-
150 cc den 1100 cc ye birden zıplamak mantıklımı önce onu bir düşün istersen .
-
triumph_1942 adlı üyeden alıntı
150 cc den 1100 cc ye birden zıplamak mantıklımı önce onu bir düşün istersen .
..........
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
-
arkadaşım motosiklet üstünde bi tecrübem yok ama mantıklı düşünürsek 150 cc den 1100 cc hiçte mantıklı değil.bence bi daha düşün.
şu aralar zaten yeteri kadar kaza haberi görüyoruz bilinçli olmak lazım.
-
walla racing almak açıkçası çok masraf demek üstelik benzini de cabası aldığın zaman anlarsın, öyle motor alıpta pintilikten gezmeyen bir sürü insan tanıyorum yakıtından dolayı. misal bi lastiği değiştirsen 1000 ytl gibi bi ücreti karşına çıkar. 10 defa düşün 1 kere karar ver gerisi sana kalmış ok.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
hyosung gt 250 r yi
bi düşün istersen
-
zzr1100 döneminin efsane makinesiydi ama dediğim gibi döneminin.... zamanında ancak (90 lı yıllarda motosiklet fiyatlarının ithalat rejimi nedeniyle bugüne göre çok daha pahalı olduğunu da düşünün) ciddi gelir seviyesindeki insanların alabildiği bu gibi makineler yaşlanıp gözden düşünce askere gitmesine bi sene kalmış olup şahine binmek istemeyen genç çocuklar tarafından çokça tercih edildiğinden bakımsızlıktan bihal olmuş vaziyetteler çünkü. temizi yok mu var ama onların bedelleri de başka bi çok yüksek model motoru alabilecek seviyede.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
slm
ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı
walla racing almak açıkçası çok masraf demek üstelik benzini de cabası aldığın zaman anlarsın, öyle motor alıpta pintilikten gezmeyen bir sürü insan tanıyorum yakıtından dolayı. misal bi lastiği değiştirsen 1000 ytl gibi bi ücreti karşına çıkar. 10 defa düşün 1 kere karar ver gerisi sana kalmış ok.
slm altın kaplamamı lastık_?_?_?_?_? abartmayalım, ama kawasaki genelde kol çıkaran bır makıne
-
büyüklüğünü herşeyini geçtim çok başını ağrıtır o motor.eski bir model sana baya masraf çıkartır.mümkün oldugunca modeli yüksek bir motor almanı tavsiye ederim
-
iyi biliriz...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
Akileos adlı üyeden alıntı
böyle soruya böyle cevap dimi abi...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
cevaplar evlere şenlik yahu!
Adamı sorduğuna soracağına pişman etmişsiniz. Kawasaki genelde kol çıkarır diyen bile olmuş!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
iyi biliriz...
lafı ağzımdan aldın ha aklıma ilk gelen buydu hemen yazmısın tebrik ederim
-
Minimum 10 yaşında racing makine almak ???
Pek tavsiye etmem
-
Merhaba,
Arkadaşim yanliş başlik acmişsin.
burda ; yapma kucukten buyuge atlama,yok pahali,yok masrafli veya
bazilarida marka tartişmasi yapar yok bunu al yok bu daha iyi sana gore bazilarida cirkeflik
olsun diye aklini kariştirmaya çalişir..
benim diyecegim kendine guveniyosan al....
-
dostlar arkadaşın gücü o model motora yetiyor demekki. elinde imkanı olsa daha iyilerine binmek ister... kim binmek istemezki...
zzr1100 güzel motordur temizini bulursan al derim. ama 4silindir makine risktir biraz nerden ne arıza çıkacağı belli olmaz..
eğer yarın öbürgün bi masraf açtı başını ağrıttı karşılayabilecekmisin o var bide. biraz daha düşün acele etme
-
zzr-1100 zamanın efsane motorlarındandır . Fakat artık misyonunu tamamlamıştır. Bulacağın motorların cok temiz olacağını sanmıyorum. bence hiç dertsiz başına dert alma derim. Gerekirse daha ufak cc bir motor al ama güncel bir motor almaya calış.Bu benim fikrim tabi , sadece bir öneri olarak söyledim.
-
16 Haziran 2009, 23:38
geçen gün bir alışveriş merkezinin otoparkında gördüm motorun km saatinde 60.000 yazıyordu ve motor anahtar değmemiş gibi duruyordu..maşallah dedim..
-
17 Haziran 2009, 00:02
chopperrider adlı üyeden alıntı
zzr1100 döneminin efsane makinesiydi ama dediğim gibi döneminin.... zamanında ancak (90 lı yıllarda motosiklet fiyatlarının ithalat rejimi nedeniyle bugüne göre çok daha pahalı olduğunu da düşünün) ciddi gelir seviyesindeki insanların alabildiği bu gibi makineler yaşlanıp gözden düşünce askere gitmesine bi sene kalmış olup şahine binmek istemeyen genç çocuklar tarafından çokça tercih edildiğinden bakımsızlıktan bihal olmuş vaziyetteler çünkü. temizi yok mu var ama onların bedelleri de başka bi çok yüksek model motoru alabilecek seviyede.
+1 klasik türkiye manzaraları malesef apaçi motorudur zzr serisi
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler