Hyosung (S&T) GT 650 Comet Kullanıcıları...
Reklamlar
-
14 Şubat 2016, 22:57
dorion adlı üyeden alıntı
selamlar....
arkadaşlar bu cometlerde 2 cesıt beyın kullanılmaktaymış .
bırı ıyı dıgerı sorunluymuş. bılgınız varmıdır acaba?
alırken neresine bakmalı kıme gostermelıdır istanbulda? (enjeksıyonlu modelde)
iyi akşamlar.
Avcılar motopark cengiz usta,İstanbul motor çetin usta,kayalar motor rafet usta bunlar hyosung un bilindik ustalari.alırken ilk bakman gereken,enjeksiyonlu 650 turkiyede bi kac tane,karburatore cevrilende duydum,devir ilk calistirma sırasında yuksek 4-5sn sonra düşecek,konjektorun orijinal olup olmadığı çok önemli eğer değilse muhtemelen pekmezi aktı,konjektor yanan hyolarda sonradan sürekli elektrikle ilgili sıkıntılar yaşanıyor bu ikisine bak sorun yoksa ustaya gitmeye değer varsa hiç uğraşma.
Reklamlar
-
15 Şubat 2016, 01:03
kahraman1 adlı üyeden alıntı
Avcılar motopark cengiz usta,İstanbul motor çetin usta,kayalar motor rafet usta bunlar hyosung un bilindik ustalari.alırken ilk bakman gereken,enjeksiyonlu 650 turkiyede bi kac tane,karburatore cevrilende duydum,devir ilk calistirma sırasında yuksek 4-5sn sonra düşecek,konjektorun orijinal olup olmadığı çok önemli eğer değilse muhtemelen pekmezi aktı,konjektor yanan hyolarda sonradan sürekli elektrikle ilgili sıkıntılar yaşanıyor bu ikisine bak sorun yoksa ustaya gitmeye değer varsa hiç uğraşma.
Yazdıklarınızı birileri ciddiye alıyor.
Motordan anlamıyorsan tavsiye verme.
Ucu size dokunmuyor diye yarım imamlık yapmayın.
-
15 Şubat 2016, 01:50
UNdocab adlı üyeden alıntı
Sen motordan anlıyonmu yaw senin motor ne alemde modifiye ediyordun hani kubağa gözü far takmıştın . çift taraflı kanat gibi egsozu takabildinmi ... bitmedimi daha nerdeyse bir sene oldu bu sene yollara çıkarmı motorun.
muhabbeti demleyelim...
-
15 Şubat 2016, 02:12
Ülkede beceriksiz ustalar olduğu için egsoz borusuna takıldım.
Birde sendeki sehpalar lazım bi ölçüyü unuttum. Yeniden ölçü alıcam
-
15 Şubat 2016, 12:53
karion u almasan benim motoru getirecektim sana . motorsuz kalma diye :D
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
15 Şubat 2016, 15:44
kahraman1 adlı üyeden alıntı
pek fazla olmadigi icin cekinerek yaklasiyorum. eziyet cektirmesinde
cevap icin tesekkur ederim.
-
15 Şubat 2016, 16:19
yorma kendini artik avcilarda cengiz usta var ona gotur o halleder.
muhabbeti demleyelim...
-
15 Şubat 2016, 17:22
altora adlı üyeden alıntı
yorma kendini artik avcilarda cengiz usta var ona gotur o halleder.
Koca adamsın trollük yapmak yakışıyor mu sana
Bana MotoAydan tvs apachi orjinal zinciri alsana vaktim yok alamıyorum. Rt ye takıcam.
Ölçüsü 428 lik zincir 138 bakla
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:02 ----------
Bana MotoAydan tvs apachi orjinal zinciri alsana vaktim yok alamıyorum. Rt ye takıcam.
Düzeltiyorum: 428 130 bakla (TVS apacheninki gibi yani)
ver gazı... ver çoşkuyu
-
15 Şubat 2016, 17:39
Ben çok iyi anlıyorum illede böyle demedim,bilinen ustaları söyledim,ayrıca konjektör yandı diye tesisatın içine sıçan ustalardan sonra bi türlü iflah olmayan hyolar yokmu?Ben bilmişlik falan yapmıyorum sen yanlış anladın galiba,bilmişlik yapıcak olsam sana ö.m ön dişli hakkında sormazdım yada bu forumda konu açmazdım.Madem bi yanlış var yadırgamak yerine düzelt bende öğrenmiş olayım.
-
16 Şubat 2016, 19:11
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:02 ----------
Düzeltiyorum: 428 130 bakla (TVS apacheninki gibi yani)
Trollük mü ayıp biz sana yardımcı olmaya çalışıyoruz sen nadanlık yapıyorsun . İyilikten anlamazsın kadir kıymet bilmezsin anladık tanıdık seni
-
16 Şubat 2016, 19:36
altora adlı üyeden alıntı
Trollük mü ayıp biz sana yardımcı olmaya çalışıyoruz sen nadanlık yapıyorsun . İyilikten anlamazsın kadir kıymet bilmezsin anladık tanıdık seni
Avcıların Cengiz ustası mı yapacak benim işlerimi de yorma kendini diyorsun )))
(Bugün şirinevlere erken indim zinciri aldım bu arada)
ver gazı... ver çoşkuyu
-
19 Şubat 2016, 13:05
Arkadaşlar bu ilanda ki motorun sahibi arkadaş buralarda mı? Veya tanıyan bilen birileri var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-takaslik-bakimli-gt650-naked-270771770/detay
-
20 Şubat 2016, 22:56
Arkadaşlar temiz, bakımlı, masrafsız uzun süre binebileceğim karburatorlu gt 650 comet arıyorum. Satan varsa iletişime geçebilir.
-
02 Mart 2016, 10:01
EsHero adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar temiz, bakımlı, masrafsız uzun süre binebileceğim karburatorlu gt 650 comet arıyorum. Satan varsa iletişime geçebilir.
İlanlara bakınca f/p olarak en alınabilir motor budur.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-acilll-satilik-ihtiyactan-277999467/detay
Bu makineyi önceki sahibindeki iken gidip görmüştüm. Makinesi kusursuz. Ama depo , far , manifold gibi masrafları var. Pazarlık ile alınıp üzerine 1500-2000 harcanırsa ömürlük olur.
9-10bin den pahalı motorlara boşuna para vermeyin, bu tip temiz ama az masraflıları alıp japon muadil parçalarla çok daha iyi hale daha uyguna getirip binilebilir.
-
04 Ekim 2016, 23:04
benim motor da ilanda ama satarsak üzülcez fiyatın hakkını veren bir alet...ihtiyaç fazlası şu an
https://youtu.be/L8egE_GSV0g
-
05 Ekim 2016, 00:06
sotkafaroz adlı üyeden alıntı
Aga o motorun hali nedir yav?
-
05 Ekim 2016, 00:48
noldu başkan hayrola?
-
14 Şubat 2017, 17:31
Herkese selamlar,
Elimde kendi motorumdan söktüğüm radyatör ve gösterge(analog) mevcut. İkiside sağlam ve çalışır durumda. Dijital göstergeye geçeceğim için göstergeyi söktüm.
Radyatör sağlam ancak sağ alt köşesinde sunfix ile ufak bir tamiri var. 1cm boyutunda sunfix sürdüm terletme yaptığı için. Sorunsuz 15bin km dir kullanıyorum. Amerikadan kelepir radyatör bulduğumdan satıyorum.
İkisinide cüzi fiyata bırakacağım. İhtiyacı olanlar mail atabilir.
hisvarlar@gmail.com
-
18 Nisan 2017, 21:38
-
13 Temmuz 2019, 11:39
Kokarca Komet Sezonu Gec Actı Bugun Çorum Moto Fest Yolcusu (video)
Kokarca Komet Sezonu Gec Actı Bugun Çorum Moto Fest Yolcusu (video)
https://www.instagram.com/tv/Bz0Mlqw...d=575wgq3oqxh5
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler