Motoru satılığa çıkarıyorum arkadaşlar, büyük makinadan vazgeçiyorum. En az benimki kadar temiz bir 250cc naked ile takas olabilir.
2007 model 2010 trafik çıkışlı
6.500 km çizik dahi yok. Km orjinalliğini bakınca anlarsınız.
Başıma gelen bi olay yüzünden satmak zorundayım hatta motorculuğu bile bırakabilirim. Şimdilik ilan koymuyorum forumdan birine gitmesi çok daha iyi olacak.
hayırdır ya. bukadar büyük ne oldu.
satman biraz zor olabilir. buraya ve 250 kısmına güzel çekilmiş fotolarını koyarsan çok ilgilenen çıkacaktır
geçmiş olsun, güzel fotoğraflar koyun. R versiyonu sanırım. belki biz deil ama yakınlarımızdan almak isteyen çıkabilir. ekstra bütçem olsa alıp kenara koymayı düşünebilirdim elinin altında istediğin yedek parçanın olması kadar keyifli birşey olmazdı herhalde. kurcalamaya da çekinmezdim undo, bütçe varsa düşün derim :D
Sence mantıklı mı allasen :D
İkisini de sat iyi para yapar sonrası sana kalmış :D
Şaka maka 14 binde aldığım motosikleti 30bin yapmışım :s
İşe gidip gelirken kullanmayı bırakmam lazım
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Pasomu kaybetmeden önce bu kadar kullanmıyordum. Paso çıksın yine metrobüse dönüş yaparım :D
Puhaaa hic gülesim yoktu bahaneye bak :D
Faceten GS2 egitimi aktif ettim 08.09.2013 kabul et burdan gelmek isteyen olursada bekleriz :D sayı sınırlı :D
http://www.facebook.com/events/153252128206996/
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Tmm. Ufuk da gelecek kesin ;)
Sen hoca ile ne ara anlaştın?
Çok acılar çekerim çok acılar, köpek değilim onu ısıramam.. Isırırım dudağımı. Büyük kişilerin sırlarına ortağım, gene de nah şu kadar övünemem. Bütün ayıplar bende ama, ne yapıp yapmalı ulaşmalı dostlara. Geri de kalmayı kendime yediremem..
Buna bende geliyorum allooo kime diyorum şştt bana bak bana...
E gel artık. Bende 250 varken katılmıştım. Bir daha katılırız.Oradaki hareketleri heryerde yapma imkanı olmuyor
slm arkadaşlar. Satan olursa haberiniz olsun GT650 naked yada R model alacağım...Ciddi alıcı olduğumu belirteyim. Ankaradayım.
gt bulamazsam Er6f-n veya f650gs bakınmaktayım.
Gel gel acımıycak
---------- Post added at 18:36 ---------- Previous post was at 17:06 ----------
Aylarca pis kaldı. Gt250 kısmında tertemiz bir motosikletten utanıp motosikletimi temizledim. izmirin sinekleri temizlendi :D (2000km sonra)
Ne temizledim beaah
Tabi bir sonraki yine 2000km sonra :p
Ben 2-3 güne bir düzenli temizliğini cilasını boya korumasını binmicek olsamda yapar garaja kor brandayı çekerim hacım. Pis görmeye dayanamıyorum,o bunları hakediyor
Bu arada sinyal yok kusura bakmassınız artık şuanda var. extra jant şeridi,tank pad,depo pad şimdilik birkaç birşey ekledim.İmageshack sorunlu bikaç foto eksik
Bu arada dün gece uzunca bi düşündüm satmaktan vazgeçtim. bütün şerefsizlere inat binicem çeşit çeşit araba markalarından ayna koleksiyonu diziyorum yardımcı olabilirsiniz
MOTORUMU SEVİYORUM
Karbüratörlüler için benim motorda gördüğüm elektriksel saçmalıkları yazayım.(enjeksiyonluda nasıl bilmiyorum)
Motor çalışmıyor durumdayken;
1) kontak açıldığında far yanmıyor illa ki motor çalışacak.
2) vitesteyken kontak açık durumdayken sinyaller/4lüler çalışmıyor. Boşa aldığınızda çalışıyor.
Bu çok önemli arkadaşlar Motor Çalışır durumdayken vites boştaysa hararet ne olursa olsun motor fan açmıyor !
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)