Çalışır tabiki frenin de tutar ama o kaliperin maksimum verimi ile uygun olur mu bilinmez
Bugün yeni hava filitresi, ve R modeller için olan şamandırayı taktım. Bağlantıların üzerinde 2-3dk düşünerek yeni şamandırayı sisteme uygun montaj edip elektirik bağlantılarını yaptım artık benzin göstergem var :D
Hararet için bizim motorun sensörü olmadı termostat üzerinden onu çıkarıp gösterge ile gelen sensörü taktım ve artık hararet göstergem de var.Bu sadece gösterge çalışmasını radyatör üzerindeki zımbırtı yapıyor da kaç derecede fan devreye giriyor onu hatırlayamadım telefondan bakması da işkence olunca sallamadım.
Led sinyaller ve led flaşör takmıştım. Genelde led sinyallerin aydınlatması çok kötüdür fakat bunlar çok iyi lakin kabloları ucundaki soketleri inanılma dandik her bir ucu elimde kaldı onları montajlamak eziyet oldu. Onlarıda düzelttim led flaşör takmayınca çalışmıyorlardı şimdi canavar gibi çalışıyorlar
Benzin filitresi olarak broadway filitresi taktım eşşek kadar bi filitre :D depoda benzin bitse içindeki benzin 5km daha götürür :D
Motosiklette 2 eksiğim kaldı
1) hala depodaki pas =/
2) jantımın göbeğinde yamuk varmıl 180 civarında gidon sağa sola sallaması ondanmış. Bir ara Eminönü sahil yolunda trafik varken arkadaşta arkamda (100kg kendisi) ben (80kg) kaldırımdan gittim yaldır yaldır inecek yer olmayınca en az 25cm yüksekten hız kesmeden indim orda bi motor sert oturmuştu. Acaba o sebeple mi jantın merkezinde ufak bi kayma oldu bilemiyorum fakat şuan böyle bir durum oldu. Ben daha önce 230 yaptım 3-5 sn lik hiç bir sallama yoktu o zamanlar. Buna dayanarak sonradan oldu diye düşünüyorum. Ve aklıma ilk bu olay geliyor çünkü bunun dışında ben motosikleti çok kibar kullanırım