Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung (S&T) GT 650 Comet Kullanıcıları...

REKLAM ALANI
    sessizsakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    benelli tnt25
    Alıntı dreamkiller adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.ebay.com/itm/Hyosung-4-pi...1ea1e0&vxp=mtrgeçen akşam talihsiz bir kaza yaşadım.. saatte 10 km hızla kendini bilmez ablanın teki geldi vurdu arkadan.. Motorda ilk başta birşey yok diye yolladık ablayı sonra ak koyun kara koyun belli oldu.. Arka frenim iptal.. Silindirlerden bir tanesi yağ sızdırıyor ve sanırım fren kaliperimin değişmesi gerekiyor.. Hazır elim değmişken zaten çift silindirli olmasından mütevellit sevmediğim arka frenimi er6n,f yada ninja250 ninkilerle uydurabilirsem değiştirmeyi düşünüyorum.. zamanında Kadir hacım bana anlatmıştı da ne demek istediğini anlamamıştım bağlantı aparatını uydurursan değiştirebilirsin demişti kaliperi elime alınca ne demek istediğini daha iyi bir anladım.. İyi bir tornacıda imkansız diye birşey yoktur şimdi esas konulardan biri şu.. Bu poğ yiyenin kaliperini başka marka tek pistonlu bir kaliperle değiştirirsem fren merkezini...vb ara aparatları değiştirmem gerekirmi? Yoksa bağlantı sacını ayarladıktan sonra kaliperi benim fren merkezin sağlıklı bir şekilde çalıştırabilir mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:11 ----------

http://www.ebay.com/itm/Duel-Pist-Re...item4aa742e1c0

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------

http://www.ebay.com/itm/Adjustable-S...ce78a2&vxp=mtr
    vala hacı, çalışır. iş görür. fren tutar. ama yeni kaliperlerin olmasıgerektiği verimde mi çalışır, aşırı mı zorlanır bilemezsin. o yüzden en iyisi fren merkezlerini de değiştirmen iyi olur.

yani eğer ki er6 kaliperi kullanacaksan, er6 fren merkezini de alman iyi olur.

bağlantı sacını anlamışsın ... iyi bir tornacıda dediğin gibi halledilir. Ancak kullanılan materyalin kesinlikle doğru materyal olduğundan emin olmak lazım. sertleştirilmiş, düşük karbonlu çelik olabilir. sertleştirmeden önce keser biçer ayarlarsınız. sonra tornacı ona bi güzel su verdi mi canavar gibi bağlantı sacı olur.

istediğin kaliperi böyle adapte edebilirsin. genelde 280 - 320 mm disklerde kullanılan kaliperler işini görür diye düşünüyorum.
    dreamkiller bunu beğendi.
    !?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gv650i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 650 HYOSUNG AGUİLA
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çalışır tabiki frenin de tutar ama o kaliperin maksimum verimi ile uygun olur mu bilinmez

Bugün yeni hava filitresi, ve R modeller için olan şamandırayı taktım. Bağlantıların üzerinde 2-3dk düşünerek yeni şamandırayı sisteme uygun montaj edip elektirik bağlantılarını yaptım artık benzin göstergem var :D

Hararet için bizim motorun sensörü olmadı termostat üzerinden onu çıkarıp gösterge ile gelen sensörü taktım ve artık hararet göstergem de var.Bu sadece gösterge çalışmasını radyatör üzerindeki zımbırtı yapıyor da kaç derecede fan devreye giriyor onu hatırlayamadım telefondan bakması da işkence olunca sallamadım.

Led sinyaller ve led flaşör takmıştım. Genelde led sinyallerin aydınlatması çok kötüdür fakat bunlar çok iyi lakin kabloları ucundaki soketleri inanılma dandik her bir ucu elimde kaldı onları montajlamak eziyet oldu. Onlarıda düzelttim led flaşör takmayınca çalışmıyorlardı şimdi canavar gibi çalışıyorlar

Benzin filitresi olarak broadway filitresi taktım eşşek kadar bi filitre :D depoda benzin bitse içindeki benzin 5km daha götürür :D

Motosiklette 2 eksiğim kaldı

1) hala depodaki pas =/
    2) jantımın göbeğinde yamuk varmıl 180 civarında gidon sağa sola sallaması ondanmış. Bir ara Eminönü sahil yolunda trafik varken arkadaşta arkamda (100kg kendisi) ben (80kg) kaldırımdan gittim yaldır yaldır inecek yer olmayınca en az 25cm yüksekten hız kesmeden indim orda bi motor sert oturmuştu. Acaba o sebeple mi jantın merkezinde ufak bi kayma oldu bilemiyorum fakat şuan böyle bir durum oldu. Ben daha önce 230 yaptım 3-5 sn lik hiç bir sallama yoktu o zamanlar. Buna dayanarak sonradan oldu diye düşünüyorum. Ve aklıma ilk bu olay geliyor çünkü bunun dışında ben motosikleti çok kibar kullanırım
    hayırlı olsun depodaki pas işini ben çözdüm fosforik asit ve sodyum karbonatla yeni gibi oldu istersen gel senibkinide temizleyebiliriz garajda.asit malzemeler var.

ARKADAŞLAR YARIN KOREYE SİPARİŞ GEÇİYORUM MALZEME LAZIM OLAN ULAŞŞIN BANA
    UNdocab bunu beğendi.

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı gv650i adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun depodaki pas işini ben çözdüm fosforik asit ve sodyum karbonatla yeni gibi oldu istersen gel senibkinide temizleyebiliriz garajda.asit malzemeler var.

ARKADAŞLAR YARIN KOREYE SİPARİŞ GEÇİYORUM MALZEME LAZIM OLAN ULAŞŞIN BANA
    Bayramda izmir tarafına gidiyorum dönüşte ilk münasip zamanda gelicem abi yanına.
    Zaten uzun zaman oldu garaja uğramayalı. Bu pası dediğin malzeme ile sökersek deymeyin keyfime
    Sonra solventsiz epoksi boya ile içini kaplayınca birdaha sittin sene pas diye bir mevhumla karşılaşmıycam.

Bugün ısı sensöründen baktım motosiklet fanı 104C de açtı normal mi yahu bu değer?
    Gerçi zaten motosiklet gidiyorken sıcaklık 77 89 arasında değişiyor. 30km yol yaptım garajımda durdum baktım hararet artıyor bekledim fan açana kadar (2dk ) 104 dedi fan açtı
    ver gazı... ver çoşkuyu

gv650i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 650 HYOSUNG AGUİLA
    Bayramda izmir tarafına gidiyorum dönüşte ilk münasip zamanda gelicem abi yanına.
    Zaten uzun zaman oldu garaja uğramayalı. Bu pası dediğin malzeme ile sökersek deymeyin keyfime
    Sonra solventsiz epoksi boya ile içini kaplayınca birdaha sittin sene pas diye bir mevhumla karşılaşmıycam.

Bugün ısı sensöründen baktım motosiklet fanı 104C de açtı normal mi yahu bu değer?
    Gerçi zaten motosiklet gidiyorken sıcaklık 77 89 arasında değişiyor. 30km yol yaptım garajımda durdum baktım hararet artıyor bekledim fan açana kadar (2dk ) 104 dedi fan açtı
    fan müşirleri 95 derecede açıp 85 derece de durması lazım fan müşiri veya gösterge de biraz sapma var gibi en güzeli ilave bir ısı göstergesi ile test etmek lazım yaz içim 90 derecede açan fan müşirlerinden takılırsa daha güzel çalışıyor makina.
    UNdocab bunu beğendi.

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı gv650i adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fan müşirleri 95 derecede açıp 85 derece de durması lazım fan müşiri veya gösterge de biraz sapma var gibi en güzeli ilave bir ısı göstergesi ile test etmek lazım yaz içim 90 derecede açan fan müşirlerinden takılırsa daha güzel çalışıyor makina.
    Sonradan taktığım sensör doğru okuyor gibi. Bu sabah garaja gittiğimde motosikleti çalıştırmadan göstergede 29 derece gösteriyordu. Doğru bir değer gibi.
    Fakat aklıma bir soru geliyor. Duran bir motosikletin rayatörün içindeki sıvı ile motorun V kısmının ortasındaki sıvının sıcaklığı arasında fark olabilir mi?

Kürşat kayıplarda ne yaptı acaba arka freni?
    ver gazı... ver çoşkuyu

alidgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250R-Bmw f650- tvs 150-hyosung GT 650 R
    termostat lazım beyler nerden bulabılırım ne kadardır?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:54 ----------

http://www.ebay.com/itm/2008-Hyosung-GT650-R-Thermostat-Housing-Free-Shipping-/360435645014
    bu malzemeden arıyorum.

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Sonradan taktığım sensör doğru okuyor gibi. Bu sabah garaja gittiğimde motosikleti çalıştırmadan göstergede 29 derece gösteriyordu. Doğru bir değer gibi.
    Fakat aklıma bir soru geliyor. Duran bir motosikletin rayatörün içindeki sıvı ile motorun V kısmının ortasındaki sıvının sıcaklığı arasında fark olabilir mi?

Kürşat kayıplarda ne yaptı acaba arka freni?
    Celal bugün sorma başıma gelenleri.. Ulan şaka gibi poğ yiyenin motoru Lastiklerimi aldım gittim Oltay otomotive.. Vur baba vur mil çıkmaz.. İlk lastik değişimi olacağı için mil rulmanlara kaynamış. İçerenköy de Kadir usta diye biri var. Motoru ona bıraktım mili yarın çıkartacak lastikleri değişecek, egzoz ve arka fren tamiri olacak gene bir dünya masraf benim tatil yalan oldu hacı sen kaç kendini kurtar..[COLOR="Silver"]
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

gt250-bora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250 Comet + Suzuki sv650s
    hacım öncelikle hayırlı olsun.. 400 km gideni varsa ben benim motoru bugün satıyor bisiklete başlıyorum.. Bu ne la 400 km? Benim motor 250 de biter.. Ha bu biraz benden birazda karbüratör senkron ayarından kaynaklanıyor.. Ayrıca sübap ayarlarımında yapılması gerekli.. Ha bunları yaptırdıktan sonra hadi yapsın 300 km.. SRAD kullanıyorsan bilirsin her ne kadar çift silindir olsa da 650 cc makinadan bahsediyoruz.. Kullanım? Zevkli!! Yakıt? Fena değil!! Kronik arıza? Elektrik!!! ama ben motorumu seviyorum ve sen insanların 400 - 420 km laflarına itibar etme.. Ama sana motorunu satmak için fazladan 100 km yaptığını iddia eden bir adamın lafına nasıl itibar edilip de motor alınır o kişiden onu bilemedim gerçekten...
    hocam öncelikle çok sağol yaptığın açıklama için adamın motorundanda kendisindende midem bulandı zaten zincir kopardı ama kapağı kırdı başkada bişey olmadı sadece zincir değişti dediği an makina bitti benim gözümde ve 160km hız varmış... sahibindendeki tüm gt650 lerlede görüştüm güven vermediler bende sanırım yazmıştım suzuki sv650s aldım...

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı gt250-bora adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam öncelikle çok sağol yaptığın açıklama için adamın motorundanda kendisindende midem bulandı zaten zincir kopardı ama kapağı kırdı başkada bişey olmadı sadece zincir değişti dediği an makina bitti benim gözümde ve 160km hız varmış... sahibindendeki tüm gt650 lerlede görüştüm güven vermediler bende sanırım yazmıştım suzuki sv650s aldım...
    Bu zincir sonuçta arabadaki triger kayışı gibi yada egzantirik zinciri gibi birşey değil motorda bir sorun olmaz.
    Ne olabilir?

Zinciri motor fırlatırken kamçı gibi gelip arkadan sinyal plakayı falan kırabilir. Ön tarafta motor bloğunda kapağın vidasını tutan bir uzantı var onu kırabilir kırarsa içindeki yağı yola boşaltabilir :D
    Bu saydıklarım bir arkadaşın 250 motosikletinde oldu.
    Motora zararı var mı yok. Kırılan parçayı 2dk da kaynattılar sanayide o kadar sorun mu bence değil.
    Başka bir sorunu olabilirmiydi motosikletin olabilirdi.

SV650 almakla iyi yaptın mı yaptın sayılır. Bizim arkadaşta vardı tertemiz birtane ilk sahibinden aldı ve adam büyük bir firmanın müdürü kullanmamış motosikleti daha su değmemiş motora. Ama sakin kullanımda 6lt /100km yakıyordu

---------- Post added at 10:12 ---------- Previous post was at 10:10 ----------

Celal bugün sorma başıma gelenleri.. Ulan şaka gibi poğ yiyenin motoru Lastiklerimi aldım gittim Oltay otomotive.. Vur baba vur mil çıkmaz.. İlk lastik değişimi olacağı için mil rulmanlara kaynamış. İçerenköy de Kadir usta diye biri var. Motoru ona bıraktım mili yarın çıkartacak lastikleri değişecek, egzoz ve arka fren tamiri olacak gene bir dünya masraf benim tatil yalan oldu hacı sen kaç kendini kurtar..[COLOR="Silver"]
    Hadi ya, Demek ki zamanında değişmek lazım lastikleri

Arkadaş kullanılmayan motor kullanılandan daha kötü. Her yer pas oluyor. Benim ön frenin teki hava yapıyor geçen fark ettim.Havasını aldı arkadaş ama yine hava yaptı. Rebuilt kit almak lazım.
    ver gazı... ver çoşkuyu

Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Bu zincir sonuçta arabadaki triger kayışı gibi yada egzantirik zinciri gibi birşey değil motorda bir sorun olmaz.
    Ne olabilir?

Zinciri motor fırlatırken kamçı gibi gelip arkadan sinyal plakayı falan kırabilir. Ön tarafta motor bloğunda kapağın vidasını tutan bir uzantı var onu kırabilir kırarsa içindeki yağı yola boşaltabilir :D
    Bu saydıklarım bir arkadaşın 250 motosikletinde oldu.
    Motora zararı var mı yok. Kırılan parçayı 2dk da kaynattılar sanayide o kadar sorun mu bence değil.
    Başka bir sorunu olabilirmiydi motosikletin olabilirdi.

SV650 almakla iyi yaptın mı yaptın sayılır. Bizim arkadaşta vardı tertemiz birtane ilk sahibinden aldı ve adam büyük bir firmanın müdürü kullanmamış motosikleti daha su değmemiş motora. Ama sakin kullanımda 6lt /100km yakıyordu

---------- Post added at 10:12 ---------- Previous post was at 10:10 ----------

Hadi ya, Demek ki zamanında değişmek lazım lastikleri

Arkadaş kullanılmayan motor kullanılandan daha kötü. Her yer pas oluyor. Benim ön frenin teki hava yapıyor geçen fark ettim.Havasını aldı arkadaş ama yine hava yaptı. Rebuilt kit almak lazım.
    Hacım valla iyice midem bulanmaya başladı ama şimdilik sabrediyorum.. Bunlar son masraflarım malum hatuna yüzüğü taktık bundan sonrası sıkıntıılı bir süreç beni bekliyor.. Tokura yaptığım bu masraflardan sonra (ki x2ring li zincirinde siparişini verdik pazartesi gelecek elimize) uzun bir süre masraf çıkartmaması kendi lehine olur.. yoksa gideceği yer sahibinden.com olacaktır.. çünkü sıtkım sıyrılmaya başladı.. Herneyse satarım tokuru alırım kymco xciting 250 i yi
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu güzelliğin sıfırı ne kadar beyler ya? Bilen var mı?..
    Hyosung sayfasında göremedim fiyatları ama..?

Motosikleti
    21bin sıfırı sanırım..

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:48 ----------

termostat lazım beyler bıde deponun ıcını nasıl temızlıyoruz bılgısı olan varmı ? ayrıca cıkma parcalar bende mevcut ısteyene uygun fıyatla verebılırım...

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çokmuş ya..
    O fiyat bandında NC700 daha bir uygun olur sanırım.
    zenon bunu beğendi.

Motosikleti
    zevkler ve renkler tartışılmaz be ustam. bende 2008 model var bir sure sonra satısa cıkaracam motor sıfır gıbı oldu.. orjınal parcaları bulana kadar anamız agladı tabırı caızse..
    ayrıca evet 21 bınlıra bu motora verene kadar ısım asıkarlıgı yaptıgın bırcok motor alabılırsın. bende 250r dan gecıs yaptıgım ıcın 650 lık tercıh ettım.

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    herkesin bayramı mübarek olsun. arkadaşlarla izmire geldik. sıkıntı yok çok şükür.
    115 120 genel hızla geldik. motor süpriz yaptı 2 defa ölçüm yaptım 3.9 / 100km tüketim vardı.
    dreamkiller ve Wazaa.35 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    herkesin bayramını kutluyorum.. Sava ile ilgili bir yazı yazdım burda da paylaşim ;

Selamlar beyler,

GT650 Comet forumunu takip edenler bilirler bir süredir aklımı kurcalayan konuydu AVON mu SAVA mı? gittim 450 TL ye SAVA radial 120/70/17 ve 160/70/17 lastik aldım. Motorumun orjinal ebatları 120/60/17 olmasına rağmen sava henüz üretmediği için 120/70/17 almak zorunda kaldım. Ama sava nın kendi sitesinde de motoruma uygun lastik ölçüsü 120/70/17 olarak verildiğinden güvenip aldım. Rodajını bitirdikten sonra ağva ya uzadım hafif hafif.. Yol ağva yolu asfalt fena değil, ve virajlar söz konusu olunca lastiği test etmek için (en azından viraj performansını) uygun ortam oluşuyor. İlk izlenim olarak söylemem gerekiyor ki lastik oldukça yumuşak ve çift hamura sahip. Dolayısı ile çok çabuk ısınıyor. Bu da benim gibi şehir içinde kısa mesafelerde motorunu çok kullanan bir kullanıcı için cuk(!) dedi oturdu.. Çabuk ısınıyor ve iyi yol tutuyordu. Eski lastiklerim bridgstone battlax lar ile kıyaslama yapmam doğru olmaz çünkü ben o lastiklerin ekonomik ömrünü tamamladığında kullanma fırsatına sahibim oldu ama pirelli sport demon lar ile kıyaslama yapabilirim. Sport Demon dan daha çabuk ısındığını ve viraj performansının oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim. yumuşaklık olarak bir tık daha yumuşak bir lastik lakin bu yumuşak hamur ömür konusunda endişe taşımama neden olmakta. Ağva-Şile arası asfalt ve yavaş virajlarından sonra Şile-İstanbul arasının hızlı virajlarında motorum yere resmen zamklandı!!! çok stabil viraj performansı var ve viraj içerisinde sanki daha da yatabilirsin dostum ben burdayım diyordu lastikler.. Fren konusunda da oldukça tatminkar bir lastik.. Islak zemin deneme şansım henüz olmadı ama ıslak zemin ile alakalı endişelerim bulunmakta.. bakalım sezon bitimine doğru ıslak zemin ile iligli deneme şansım olacak. Sonuç oalrak fiyat/performans değerlendirmesi yaptığımızda sava lastikleri 70-100 bg lik naked motorlar için biçilmiş kaftan gibi durmakta... iyi günler dilerim..

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    herkesin bayramını kutluyorum.. Sava ile ilgili bir yazı yazdım burda da paylaşim ;

Selamlar beyler,

GT650 Comet forumunu takip edenler bilirler bir süredir aklımı kurcalayan konuydu AVON mu SAVA mı? gittim 450 TL ye SAVA radial 120/70/17 ve 160/70/17 lastik aldım. Motorumun orjinal ebatları 120/60/17 olmasına rağmen sava henüz üretmediği için 120/70/17 almak zorunda kaldım. Ama sava nın kendi sitesinde de motoruma uygun lastik ölçüsü 120/70/17 olarak verildiğinden güvenip aldım. Rodajını bitirdikten sonra ağva ya uzadım hafif hafif.. Yol ağva yolu asfalt fena değil, ve virajlar söz konusu olunca lastiği test etmek için (en azından viraj performansını) uygun ortam oluşuyor. İlk izlenim olarak söylemem gerekiyor ki lastik oldukça yumuşak ve çift hamura sahip. Dolayısı ile çok çabuk ısınıyor. Bu da benim gibi şehir içinde kısa mesafelerde motorunu çok kullanan bir kullanıcı için cuk(!) dedi oturdu.. Çabuk ısınıyor ve iyi yol tutuyordu. Eski lastiklerim bridgstone battlax lar ile kıyaslama yapmam doğru olmaz çünkü ben o lastiklerin ekonomik ömrünü tamamladığında kullanma fırsatına sahibim oldu ama pirelli sport demon lar ile kıyaslama yapabilirim. Sport Demon dan daha çabuk ısındığını ve viraj performansının oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim. yumuşaklık olarak bir tık daha yumuşak bir lastik lakin bu yumuşak hamur ömür konusunda endişe taşımama neden olmakta. Ağva-Şile arası asfalt ve yavaş virajlarından sonra Şile-İstanbul arasının hızlı virajlarında motorum yere resmen zamklandı!!! çok stabil viraj performansı var ve viraj içerisinde sanki daha da yatabilirsin dostum ben burdayım diyordu lastikler.. Fren konusunda da oldukça tatminkar bir lastik.. Islak zemin deneme şansım henüz olmadı ama ıslak zemin ile alakalı endişelerim bulunmakta.. bakalım sezon bitimine doğru ıslak zemin ile iligli deneme şansım olacak. Sonuç oalrak fiyat/performans değerlendirmesi yaptığımızda sava lastikleri 70-100 bg lik naked motorlar için biçilmiş kaftan gibi durmakta... iyi günler dilerim..
    Hayırlı olsun lastikler memnun olmanıza sevindim,eğer yol üzerinde çok çukur ve tekeri rendeliyecek birşey yoksa çok rahat 20 bin km devirirsiniz gibime geliyor İstanbulun yolları adam gibi olsa 1.5 2 yede katlarsınız ama işte güvenilmiyor.

_engiin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt 650

Selamlar beyler,

hocam kazasız belasız kullan inş.
    banada bir çift lazım,nerden aldınız acaba?
    * Sonsuz, bütün paralel doğruların çakıştığı yerdir.

Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Hadımköyde distiribütöründen aldım hacım...

Wazaa.35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İnnova 125 (7.000km) 07
    herkesin bayramı mübarek olsun. arkadaşlarla izmire geldik. sıkıntı yok çok şükür.
    115 120 genel hızla geldik. motor süpriz yaptı 2 defa ölçüm yaptım 3.9 / 100km tüketim vardı.
    Bendede var birşeyler hocam,Afyona git gel bayramda toplamda 1000km yol yaptım.Gidişte sıktım biraz yakıtı içti gibi,fakat dönüşte 120-140km/h 4lt civarı yakıt sarfetti.2 kişiyiz 2 tanede gırtlak dolu çanta vardı.
    UNdocab bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler