Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung (S&T) GT 650 Comet Kullanıcıları...

REKLAM ALANI
    gv650i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 650 HYOSUNG AGUİLA
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    7 farklı renk var. Güzel birşey yapmışlar motosiklet duruyorken selektör yaptığınızda renk değişiyor. Giderken selektörde ise bir değişme olmuyor
    Çalışmayan 2 şey var
    - hararet göstergesi : Motosikletteki uyumsuz direk max değer olan 120 C gösteriyor. Radyatörü boşaltıp gösterge ile gelen sensörü termostatın oraya montaj etmek gerekiyor.
    - yakıt göstergesi : Motosikletteki uyumsuz. Karbüratörlü R modeller için olan yakıt şamandrası siparişi verdim(40tl gibi birşey) onu taktığımda bu sorun da ortadan kalkacak.

Yukarıdaki tüm işlemler için cebimden çıkan para 200tl gerisi Trafik sigortasının sponsorluğunda yapıldı :D

Sele kötü durumda 1-2 hafta sonra yada bayramdan sonra seleyi sağlam bir ustaya yenileticem süngerleri ile beraber.Artçının öne kaymayıp rahat oturacağı ve şık birşey yapıcam

Çok daha bomba şeyler yolda şimdilik ip ucu yok. Yaptıktan sonra fotoğraf koyarım
    hayırlı olsun güzel gösterge olmuş benzin şamandırası mevcut ararsan yardımcı olurum .gösterge yi ebaydan mı almıştın ne kadara mal oluyor yazarmısın.
    UNdocab bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı gv650i adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun güzel gösterge olmuş benzin şamandırası mevcut ararsan yardımcı olurum .gösterge yi ebaydan mı almıştın ne kadara mal oluyor yazarmısın.
    Sağol abi. Şamandıranın siparişini geçmeseydim alırdım hemde hızlı olurdu =/
    Göstergeyi ebaydan aldım kargo dahil 720tl tuttu diye hatırlıyorum. Montajı da gayet kolay sadece workshop manuelden kabloların ne olduğuna baktım gösterge ile beraber gelen değişik bir klips var kabloları birleştirmek çok az zaman aldı
    Bunun dışında çok farklı göstergeler de var 65$'a kadar gösterge var değişik tipler var sizin keyfinize kalmış birşey.
    Yalnız koso gibi bilindik marka almak lazım yoksa çalıştırmak imkansız olabilir.
    korider.com adresinde de gavur arkadaşlarla muhabbet ederim onlarda bunu önermişlerdi
    ver gazı... ver çoşkuyu

Pistolero_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Hyosung GT 250 R & '08 Honda CBR 600RR
    Alıntı Wazaa.35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben v-strom keçesi sparişini veriyorum beyler 10 motordan biri anca çıkarıyor arızayı birdaha olmaz sanırsam denemekte fayda var gibi 210 lira bana şuan için fazla gelir

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:21 ----------

Bu arada motoru güzel bi yıkayıp bastım sonax cilayı cayır cayır yanıyo meret bu güzelliği koruma takozlarıyla korumamız lazım ebay de 70 dolar istiyo tam takım set olarak almak lazım

Turuncu manetlerimde geldi
    http://imageshack.us/a/img28/5312/mvv4.jpg
    http://imageshack.us/a/img40/8320/l1lu.jpg
    Türkiye deki en temiz Gt 650 R sizinki galiba hocam nazar değmesin

---------- Post added at 11:52 ---------- Previous post was at 11:47 ----------

Alıntı TanImsIz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, sıfır aldıım gt 650 ile ilk sorunu yaşamış bulunuyorum. Aldığımda motorun altında hafif yağ kaçakları vardı, ve toz ile örtüşmüştü. montaj / toplama sırasında olabilir diye düşündüm, temizlerim dedim. İşin aslı öyle değilmiş. Detaylı temizlik yaparken fark ettimki , debriyaj kapağından yağ sızdırıyor! Servisi karşıda oldğu icin ve açıkcası çok güvenemediğim için , motoru kendi ustama götürdüm. Kapağı açtık, ve gördüğümüz manzara hic hoş değildi. Kapak daha önce açılmış, conta tekrar yerleştirilirken, yuvasına oturtulmamış ve sıkılırken contayı kopartmış. Sinirlendik fakat elden bisey gelmez, arasam inkar edecekler hır gür çıkartmanın bi anlamı yok dedim. Sıvı conta takviyesi ile doldurduk, kopan yeri yapıştırdık. Bakalım insallah daha akıtmaz.. İçindeki yağıda 3 yıllık yağ olduğunu düşünerekten değiştirdim. Castrol 10-40 koydum. Çıkan yağ zaten 400gr eksik çıktı.

Bu arada motorumun resimlerini paylaştığım ilgili topic ; http://www.motosiklet.net/forum/tebr...650-comet.html
    bende de 2012 gt 250 r var sıfır almıştım. benimde debrijaj kapağının ellenmiş olduğunu farkettim sıfır motorda gerçekten çok can sıkıcı Allah tan benimkinde yağ kaçakları yoktu
    Wazaa.35 bunu beğendi.
    '78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR

Wazaa.35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İnnova 125 (7.000km) 07
    Teşekkürler piyasada temiz comet cidden kalmadı millet canını çıkartıyor, hangi motor olursa olsun yeterki temiz olsun gözüyle bakıyorum olaya

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Undo hacım.. Şu aynaları ne zaman hallederiz? Birde senin gidon aldığın yere bakacaktık birlikte gidon için..
    UNdocab bunu beğendi.

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı dreamkiller adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Undo hacım.. Şu aynaları ne zaman hallederiz? Birde senin gidon aldığın yere bakacaktık birlikte gidon için..
    Bu cumartesi öğlene yakın kadıköye GKN'ın yerine uğruycam sende gelirsen çok iyi olur.Aklıma takılan birsürü şey var senin motorun da orada olması iyi olur. hem bir iki laflarız hem aynaları hallederiz, bendeki gidonu görürsün. Ben arkadaştan helicoil denen şeyden alırım senin ayna montahını da yaparız belki orada.
    Satın aldığım yer ithalatçı 1 ay sonra gelecek yeni ürünler diyor. Fakat beğenirsen adama mal verdiği yerleri aratıp bulabiliriz aynısından büyük ihtimalle
    dreamkiller bunu beğendi.
    ver gazı... ver çoşkuyu

Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Cumartesi... GKN ın yerini bilmiyorum ama kadıköyde illaki gelirim hacım yanınıza..

Birde hacılar sizin motorlarda yağ kapağının olduğu yerden ve debriyaj kapağını tutan somunların oradan terleme yapıp çok hafif de olsa yağ sızdırıyormu?
    UNdocab bunu beğendi.

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Cumartesi... GKN ın yerini bilmiyorum ama kadıköyde illaki gelirim hacım yanınıza..

Motomax'in orada yeri.
    Birde hacılar sizin motorlarda yağ kapağının olduğu yerden ve debriyaj kapağını tutan somunların oradan terleme yapıp çok hafif de olsa yağ sızdırıyormu?
    Yazın ufaktan terleme yapar normaldir. GKN'a sorarız normal kadar mı yoksa contada mı sorun var diye. Benim de Yağ filitresinin oradaki o ring sorunlu çok az az yağ sızdırıyor bir dahaki değişimde halledicem
    ver gazı... ver çoşkuyu

Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Eyvallah hacım.. Az önce yeni kilometre telim geldi elime.. Bahçelievler Fatih Kiliclidan aldım 45 TL ye.. Biraz fazla gibi geldi ne dersiniz?

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Eyvallah hacım.. Az önce yeni kilometre telim geldi elime.. Bahçelievler Fatih Kiliclidan aldım 45 TL ye.. Biraz fazla gibi geldi ne dersiniz?
    Hadi yav ben dijital km taktım.Bendeki km teli boşta.
    Sende aldıktan sonra ne diye yazıyorsun kardeş. Almadan sorar insan 45tl fazla mı diye
    Chronix bunu beğendi.
    ver gazı... ver çoşkuyu

Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    artık olan oldu hacım taktım sıkıntı yok sendekini de yedek olarak alabilirim istersen

Bu arada cumartesi kadıköye geliyorsunuz değil mi? Dün terleme olayının suyunu çıkarttığını farkettim.. Yağ göstergesi neredeyse Low çizgisine gelmişti.. Biraz yağ ilave ettim.. Ağustos ayında bakıma alacağız hayvanı o zaman conta..vb gibi değişimlerininde yapılması gerekecek.. Ayrıca son zamanlarda marş motorum sıkıntı yaratmaya başladı muhtemelen kömür işi falan var acaba direk değiştirsek mi yoksa kömürünü değiştirsek yeterli midir?

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Bu cumartesi öğlene yakın kadıköye GKN'ın yerine uğruycam sende gelirsen çok iyi olur.Aklıma takılan birsürü şey var senin motorun da orada olması iyi olur. hem bir iki laflarız hem aynaları hallederiz, bendeki gidonu görürsün. Ben arkadaştan helicoil denen şeyden alırım senin ayna montahını da yaparız belki orada.
    Satın aldığım yer ithalatçı 1 ay sonra gelecek yeni ürünler diyor. Fakat beğenirsen adama mal verdiği yerleri aratıp bulabiliriz aynısından büyük ihtimalle
    Undo Bende Chronixiin depoyu alcam test etmek istiyorum konusalımda bende gelirim belki hem km yapar motoru test etmiş olurum öğlen kac gibi gelcen sen?
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Yuhh 670 TL ya la bu marş motoru!!! Ulan ben o paraya iki ton linyit kömürü alırım!!!

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    artık olan oldu hacım taktım sıkıntı yok sendekini de yedek olarak alabilirim istersen

Bu arada cumartesi kadıköye geliyorsunuz değil mi? Dün terleme olayının suyunu çıkarttığını farkettim.. Yağ göstergesi neredeyse Low çizgisine gelmişti.. Biraz yağ ilave ettim.. Ağustos ayında bakıma alacağız hayvanı o zaman conta..vb gibi değişimlerininde yapılması gerekecek.. Ayrıca son zamanlarda marş motorum sıkıntı yaratmaya başladı muhtemelen kömür işi falan var acaba direk değiştirsek mi yoksa kömürünü değiştirsek yeterli midir?
    Yok öyle stok yapmak Madem aldın lazım olan biri çıkar falan dursun garajımda

Senden sonra baktım benimde debriyaj kapağı yağ içinde ama ben hiç yıkamıyorum motoru ve yağ pas çok uğraştım benden sebep dışarıdan olmuş olabilir.
    Yağ seviyesine baktım hiç bir sıkıntı yok.

Hacı kömürü değiş alette bir sıkıntı yok sonuçta

Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Undo Bende Chronixiin depoyu alcam test etmek istiyorum konusalımda bende gelirim belki hem km yapar motoru test etmiş olurum öğlen kac gibi gelcen sen?
    10 buçuk gibi yola çıkarım 11 11 çeyrek gibi orada olurum bir aksilik olmazsa

Yuhh 670 TL ya la bu marş motoru!!! Ulan ben o paraya iki ton linyit kömürü alırım!!!
    kömürü değiş kömürü :D

Yenisini alacaksan da buradan bak 349tl + kargo + gümrük =470tl yapar
    http://www.hyosungsource.com/index.php?main_page=product_info&cPath=66&products _id=769

Arkadaş benim gidonda mütemadiyen boşluk oluşuyor.Dün aldım boşluğu şuan gidiş frenler vs hepsi değişti. Ön tarafta ön takımın takıldığı boğaz varya Gavurun Steering bearing dediği konik bilyalar var içinde onlarda bir sıkıntı olabileceğini düşünüyorum.
    Gökhan'a da bu sebeple gidicem. Ön takımı düzgünce bir kontrol etsin. Büyük ihtimalle bu bilyalarda ezilme veya kırık var bir şekilde sürekli boşluk oluşuyor
    ver gazı... ver çoşkuyu

Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Abi gökhan kim? Nerede yeri? Açıklamadın bir türlü yanınıza gelecem gelemiyorum

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Abi Kadıköyde motosikletçilerin olduğu yerde (Hasanpaşa galiba yerin adı) Garantiden bir önceki sağa dönüşte Motomax var oranın karşı çaprazında bir arkadaşın dükkanı
    Burada forumda da çok sevilir kendisi uzun bir süre reklamı yayınlandı.
    Daha önce de gittim adam gibi adamdır.İşini gerçekten çok çok iyi yapar dürüsttür. Hoş muhabbettir.
    Tek eksiği benim gibi Laz işte :D

Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Bir Samsunlu olarak lazlar bizden hacım sıkıntı yok hele de Rizeli sevgilin varsa tamamdır ister istemez oluyorsun sende.. Nedeisun!!!

Motosikleti
    Honda nc700xa

10 buçuk gibi yola çıkarım 11 11 çeyrek gibi orada olurum bir aksilik olmazsa
    Baya erkenmiş olum karga bokunu yemeden ne işin var :D ama ayarlanır sanirim ahmet gelirse onuda alirim bakarsın, ama hafta sonu işler karışık haber veririm ben gelirsem ;)

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Bir Samsunlu olarak lazlar bizden hacım sıkıntı yok hele de Rizeli sevgilin varsa tamamdır ister istemez oluyorsun sende.. Nedeisun!!!
    O zaman sorun yok

Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Baya erkenmiş olum karga bokunu yemeden ne işin var :D ama ayarlanır sanirim ahmet gelirse onuda alirim bakarsın, ama hafta sonu işler karışık haber veririm ben gelirsem ;)
    1 saat sonrasında dünya kadar adam gelir sıra gelmez sonra çakılır kalırız oraya
    ver gazı... ver çoşkuyu

Motosikleti
    Honda nc700xa
    1 saat sonrasında dünya kadar adam gelir sıra gelmez sonra çakılır kalırız oraya
    Doğru diyorsun, Annem bende iftar davet falan işleri var onları halledersem 9 gibi senin evin orda olurum muhtemelen

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler