Bu akşam görüşmek üzere..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Comet'ciler noldunuz yaw hiç ses seda yok......
"I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen
dışarda bi deli rüzgar. bi yağmur.... küheylan ininde dinleniyor :D
!?
Valla bakın söylüyorum burda. Dayanamadım gittim yıllardır hayalini kurduğum Aprilia Caponord aldım ama desinler bir motor daha almaya hakkın var, GT650'yi tek geçerim
otopsici, sen de 650 yok muydu ? Şimdi profilinde 250'lik görünüyor. Tam attan inip eşeğe binme mevzuusu yani
"I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen
Akşam organizasyon var mı Kaya abi?
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Gt650 alıcam da
1.si piyasada temiz motosiklet yok neredeyse
2.si bende para yok :D
Ne yapıcaz böyle?
Bendeki ilk sahibi olduğum gt250R 'ı 7000tl ye satıp üzerine 1000tl koyarak alabilirim fakat. Bu ölü dönemde motosiklet satışı çok yavaş.
selam beyler, bana GT 650 Comet satacak delikanlı arıyorum
satmayı düşünenler varsa özelden bana ılaşabilirsiniz, veya cebimi bilenler bana cepten 7/24 ulaşabilirler...
( bir yanım 2006 transalp diyor, bir yanım gt 650 diyor, gelen fiyat teklifine göre karar verecem gibi... hadi, el birliğiyle beni motorlandırın... ;) )
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
bu gidişle comet'i olan bi ben kalacağım
!?
Bende comet varken kimsede yoktu, tek başıma tozunu attırıyordum yolların S&T fiyatları biraz iyimser hale getirirlerse bitane enjeksiyonlu almaya niyetim var
Diyarbakırdaki motoru mu alsam diyorum bazen. Siz nedersiniz
Selam,
Uzun uzun araştırdım bu avon lastikleri neymiş ne değilmiş diye.. Kullanım özelliklerime alabileceğim en mantıklı (fiyat/performans) lastik Avon Storm II Ultra olarak karşıma çıktı.. Bu gün oltay otomotivden Olcay Bey ile görüştüm. Önümüzdeki hafta lastiklerimi yeniliyorum lakinnnn!!! : Arkaya 180/55/17 takan oldumu? Maşaya değme söz konusu olurmu? Bunu tecrübe edenler varmı bilemiyorum.. Forumdada bakındım ama net birşey bulamadım..
Ben de mevsim yumuşayınca storm 2 ultra almayı planlıyorum. ama almışlığım yok. daha önce fazer'ine alan bi arkadaşım gayet iyi olduğunu söylemişti.
...
180'Lik lastiğe gelirsek...
jant buna müsait değil. jant müsait olmadığı için, lastik doğru şekilde şişmeyecek. olması gerekenden daha bombe bir şekil alacak ve şeklini korumakta zorlanacak.
lastik tasarlandığı gibi değil daha farklı bir şekilde yolla temas edecek.
süratten kazansan viraj performansından kaybedersin. frenajdan kazansan hızlanmadan kaybedersin. lastik düzensiz aşınır. yanakları kolay çatlar vs. vs...
Çok dezavantajı var.
gt650 ye en fazla 170'lik lastik olur. 160 olsa daha iyi olur ama.
ben alabilirsem 160 / 60 / 17 almayı planlıyorum. her marka modelde bulunmaya biliyor. o zaman da 170 / 60 / 17 yada 170 / 70 / 17 olabilir. ama 180 asla olmaz 170 bile bence doğru değil
!?
Evet ama ben viraj performansından dolayı 180 lik almayı planlıyordum???
Arkadaşlar şu kalın lastik sevdanız nedir anlamış değilim. Ukalalık gibi algılamayın fakat hicbirimiz bu lastiği 160 lık uygun gören mühendislerinden daha akıllı değiliz. Orjinalı 160 olan lastiği 180 yapmanın kime ne getirisi olabilir. Lastiklerde olduğu gibi jantlarında genişliği var zaten, 160 ı standart olan janta 180 koyarsan o lastik balon gibi şişer ve emin olun 160 dan daha kalın durmaz. Orjinal ebatlardan şaşmayın, bu motorlar sayısız testlerden geçiyor, lastiğin yolda izinin kalınlığına kadar hepsi hesaplanıyor.
maşaya değmez ancak 180 lik takarsan lastiklerin yanlardan parçalanmaya başlıyacak,aşırı burulacak.Jant uygun değil. O nedenle boş yere masraf yapma derim.
nasip olursa 2013 gt650 naked alacağım, sıfır motorda 16-17 bin e başka alternatif yok gibi, aradığım çift silindir güçlü atik bir motor siz ne dersiniz? sıfır motorda max 17 bin liraya başka var mı ?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)