_engiin adlı üyeden alıntı
bu aralar motorumun üstünde kara bulutlar dolaşıyor,dün motorcu cefası çektim,saat 3 de gittiğim motorcudan 8 de çıktım ve motorum getirdiğimden daha kötü halde..Aslında motorun hiç bişesi yoktu hafif bi tıkırtı geliyordu debriyajın ordan,çok az,ama işte kurtlu biri olduğumdan-yolumda şirinevlere düşmüştü, arada gittiğim işini temiz yapan bi eleman vardıismini yazmıycam şimdi,dedim bi göstereyim.
debriyaj kapağını açtı,tası filan çıkardı baktım geri toplarken sıkıntı yaşıyor 4-5 defa denedi olmadı,sonra malum bi somun var onu makinayla sıkarken tık diye bi ses
duydum ama anlamadım tabi,
neyse topladı motora bindim biraz ilerledim baktım hiç vites atamıyorum,geri getirdim tekrar açtı,baktım bana çaktırmadan elinde bir parçayla dolaşıyor,bahsettiğim motorcunun yanında çalışan eleman bu,biyerlere sormaya filan gitti,bana hiç bahsetmiyo ama,sanki anlamadım,neyse dedim parçayı bulursa sorun yok,sonra geldi,meğer kırdığı parça yağ pompasıymış,nasıl becerdiyse..
(bu arada aldıkları pompa suzuki v-storm dl650 pompası hakketen motorlar aynı demekki),sonra beni kandırma furyası başladı yok işte tas zamanla vura vura pompayı kırmış,hep kırıkmış filan filan neyse taktılar topladılar,yok debriyaj ayırmıyor, kaç defa denedilerse olmadı,5 saat boyunca,başka bi dükkandan işi büyük motorlar olan bi usta geldi sayesinde biraz ilerleme gösterdiler ama genede tam olmadı,sonra iş paraya geldi tabi,motor eski haline gelmeden para filan vermem dedim,aldıkları pompa 200 tl imiş (sonra aldıkları yeri buldum daha ucuza almışlar),onun parasını istiyolar,daha neler dedim siz kırdınız anlamadım mı sanki,sonra bayağa bi laf dalaşı filan iyice sinirlendim 3-5 işçilik verecektim onuda vermedim,sonra götürdüm motoru bahçelievlerde bi yere,tas-balata filan ne varsa aldım,bari komple sıfırlayım herşeyinide uğraşmiyim bidaha..bugün alıcam bakalım..