Ben de gidon aldım ama daha farklı birşey .
Grimtrak ortası daha kalın uçlara doğru klasik kalınlıkta yükselticisi ile beraber aldım. Deliklerini açtım ama sonrasında çok uğraştırdı. Kabloları ayarlamak ölüm oldu.
Sinyal takımı aldım 30tl 4 tanesi güzel sinyaller fakat sol/sağ taraf 1 orjinal 1 led ile çalışırken 2 led ileyken led yanıyor ama göz kırpmıyor. Röleyi değiştirmem gerekiyor.
Aynayı takamadım =/ yeni aldığım aynaların iç boşluğu 8 vida için ama motosiklet üzerindeki takılacak yer 10mm düzgün bir matkap ile aynadaki boşluğu 10 boyuruna genişleticem.
Kürşat seninkini de genişletirim senin de derdin olmaz.
Servisler hakikaten yalap şalap iş yapıyorlar.
Dün geç saate kadar motosiklet ile uğraştım. Motoru arkadaşa verdim. Garajdan çıkarken tak etti motor stop etti debriyaj boşa çıktı. Yeni tel almıştım gene mi koptu derke bir baktık tel sağlam.
Debriyaj tarafının kapağını tarafını sökecek aletim yoktu(düzgün bir 8 lokma ve kol) ertesi güne kaldı. Ben daha ciddi birşey umarken olay. Servisin sıktığı motor bloğu üzerindeki deriyajın tam dibindeki kol kaydırmış olarak çıktı.
Bu hafta yağını değiştirdim. Benzin filitresini değiştirdim.Depoda çok pas var diye nasıl hallederim meselesi için sanayide baya dolandım. Sonra demirci bir çocukluk arkadaşım ile konuştum. O olur bu olur derken bulduk olayı.
Solventsiz!!! eboksi boya yapılacak. Benzin ile çözülmüyor ve süper sonuç alıyorsunuz depo içinde taş gibi sağlam oluyor.