Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung (S&T) GT 650 Comet Kullanıcıları...

Motovento
    REKLAM ALANI
    alidgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250R-Bmw f650- tvs 150-hyosung GT 650 R
    Az kaldı yakında bende satacam motoru .. motorcu olmak bana gore degılmıs ..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı dreamkiller adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kadir bir gorusemeden gidiyorsen olmaz hocam.. Kadir, undo, shibumi. Babalar bir aksam uzeri moda da cay ismarlamak isterim size ne dersiniz? Az kahrimi cekmediniz :-)
    bence güzel olur. cuma akşamı yapalım uyar mı ?
    işten çıkıp gelirim etilerdeyim 6 ya kadar sonrasında müsaitim

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Olur hocam başımla valla

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Diğerlerine de uyarsa süper olur.

Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Kadir baba? Müsaitsen cuma akşamı 7 gibi.. Ben hatunu da getiririm malum cuma akşamı ne işin var yalnız basına bıdı bıdı etmesin sonra

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:53 ----------

Alıntı alidgn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Az kaldı yakında bende satacam motoru .. motorcu olmak bana gore degılmıs ..
    Hocam sorunlara çözüm bulamadın mı? Hay allah ya..
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Onun sıkıntısı büyük galiba =/.

Bu arada ben amortisörlerin çok yaylandığından şikayet ediyordum. Geçen gün mesnetin üzerindeki ayarlamalardan sonuna kadar yumuşağa alınmış olan ayarı önce en sona kadar serte alıp sonra düz düz tornavida ile başladığım yeri hiza alarak iki tam tur yumuşağa çektim(tamamen totomdan uydurma ayardır) şuan çok daha iyi. Amortisörlerin dibinden neler yapıldı bilmiyorum fakat çok az daha ince ayara ihtiyaç var ama ne olduğunu bilmiyorum sadece hissediyorum

Bu aralar biraz dikkatsiz kullanıyorum. Dün benzin aldım 4.8lt /100km tüketim olmuş. 330km 15.8lt benzin(Depoyu sallaya sallaya tepeleme doldurdum her zamanki gibi)

Birde orjinal kafayı taktıktan sonra kör gibi oldum. Arkadaş uzunları yakıyorum yinede önümü göremiyorum. Kısa ile ise sanki far yok yok böyle birşey. Tamam eskiden Zenon vardı orjinale geçtim ama yok arkadaş gerçekten rezalet ya benim farda sorun var ya da orjinali rezalet ötesi. Ampullere baktım philips marka. ve made in korea yazıyor orjinal ampul.
    Sizde durum ne?

Belkide far tası çok kötü gs500 far tası alsak ve philips night breaker ile daha iyi aydınlatır mı acaba.
    Mercekli zenon ampulu alıp bu hafta sonu takma hedefindeyim

Bu arada scottoiler almıştım hiç bahsetmedim galiba. Güzel bir ürün arkadaşlar tavsiye ederim yağlama diye bir derdiniz kalmıyor 1000 1500km de bir zincir temizlenir o da keyfi isterseniz yapmayın.
    Bu hafta bol bol resim atıp burayı şenlendirmeyi düşünüyorum.

Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Hocam benim far oldukça iyi hatta motor blogundan sonra ki en memnun olduğum yer Far tasında bir problem olmalı yoksa aydınlatması kuvvetli bizim motorların.. Night Breaker lar genelde gündüz farkedilmek için kullanılıyor gece performanslarından pek memnun değil insanlar ha tabiki yağmurlu havada durum daha da vahim beyaz ışıkta.. Bizim alternatör ve konjektör durumlarını göz önüne alacak olursak ben LED sis farı bile takmaya çekiniyorum Zenon daha fenadır

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Benim bildiğim gt250 comet ile aynı far var ve arkadaşlar da memnun değil aydınlatmadan.Tmm benimkinde bir sorun var Ampulü düzgün koymadığım için V oluşmadı galiba.
    O zamana kadar zenon kullandım hiç bir sıkıntı yok. ingilizcen var ise www.korider.com adresinde takıl bol bol yararlı olacaktır. Aküden konjektöre direk bir kablo çekimi var şarjı 0.7V arttırıyor. Ben de daha yapmadım Acayüp nickli eyüp abi motoru alır almaz ilk bunu yap demişti halbu ki.

Benim statör çok daha etli kablodan güzel bir şekilde sarılmış olmasına güveniyorum açıkcası. Konjektörede yeni seri yanmayanlardan aldım bir aksilik yaşamayacağımı umuyorum(inşallah).
    Bu cumartesi eğer başka bir iş çıkmazsa sabah garaja giricem geceye kadar motorla sevişicem :D
    dreamkiller bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Oh boy boy uşaklarınız olsun ne diyelim Benim yeni evde kapalı garaj yok sıkıntılıyım yani anlayacağın :(

korider i biliyorum lakin o konu hakkında hiç incelemedim. Bu arada shibumi üstad da söylemişti konjektörden akünün + ucuna direk kablo çek arayada bir sigorta koymayı unutma demişti şimdi hatırladım..
    UNdocab bunu beğendi.

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Aynen Shibumi'yi ben orada görüyordum da gavur sanıyordum. Baya baya da aktif bir kullanıcıydı.
    Garaj konusunda şanslıyım 250 300metre kare kapalı garajım var ne karışan var ne eden. Kepengi de yarıya kadar indiriyorum müziği de açtım mı tamam
    Artık görüntüleri de gopro ile çekiyorum güzel oluyor sonra izlemesi :D İnsan başkasını izliyor gibi oluyor. Bi bakıyorum lan şu pis herife bak burnunu karıştırıyor :p

Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bi bakıyorum lan şu pis herife bak burnunu karıştırıyor :p
    Onu demeyeydin iyiydi
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    şarj için yapılacak işlemin diyagramı
    Diyagramda kablo arasında sigorta yok.Ama yapacak kişi kesinlikle 30 luk sigorta koymalı

Akünün + kutubundan. Eğer kablolar ile oynanmadıysa regülatörün kırmızı kablo giren ucuna birleştirme yapılmalı.

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Alıntı shi_bumi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim eski motor yine düştü piyasaya. Ne çektin be comet !! Ben İstanbul'dan ilk sahibinden almıştım. 1 sene bende kaldı. İş değişikliği sebebiyle Antalya'dan bir arkadaşa satmak zorunda kaldım. Tam işleri düzeltip eski motorumu geri alayım derken motor Aydın Didim'de birine satıldı. O arkadaşla konuştum ama bana çok güven telkin etmediği için almaktan vazgeçtim. Sonradan başına ne geldi bilmiyorum. Şimdi Kütahya'dan çıktı piyasaya Lastikleri benim aldığım lastikler. Sürat saati bozuktur. Benim taktığım dijital sürat saati duruyor gidonda. Hayret çıkarmamışlar. Şekil şemal olarak fena durmuyor ama içinde ne fırtınalar kopuyor bilemem.

Fiyat fazla. Ben 6500'e sanırım 2010'da almıştım. 1 sene sonra yine 6500'e Antalya'ya sattım. 8500 çok. Bana sorarsan 6000 iyidir.

3.5 litre abartı tabi. Ama sakin kullanırsan 4.5 yakar, o da bu cc ve güçte bir motor için gayet güzel bir değerdir.
    Bu çok iyi oldu teşekkürler. Farklı 650 Cometlere bakacaz artık ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-sesini-duyan-hayran-kalsin.hyosung-650-lik-makina-123908469/detay

Hocam bu makina gözüme fena gelmedi ama sahibi 100-125 bg arasında olduğunu yazmış o kafamı karıştırdı Van da bir iki kişi vardı MT de istersen gidip bakarlar senin için..

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-gt-650-comet-123333592/detay

birde bu var ama fiyatı uçmuş dayı aslında motorumuzun ederi o ama diğer ilanlar fiyatı aşağıya çekiyor.. Belki pazarlık payı vardır amcanın..

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    van daki makina benim di gençler süper makinadır ben sattığımda 31 binde idi arkadaş süper toplamış
    ben sattığımda hız göstergesinde sorun vardı hızı göstermiyordu onun dışında konjektör ve elektrik arızası tamamen giderilmiş makinaydı
    2. ilandaki motor 5.500 de ise bütün türkiye beni öpsün

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:54 ----------

şarj için yapılacak işlemin diyagramı
    Diyagramda kablo arasında sigorta yok.Ama yapacak kişi kesinlikle 30 luk sigorta koymalı
    http://i46.tinypic.com/1glz46.jpg

Akünün + kutubundan. Eğer kablolar ile oynanmadıysa regülatörün kırmızı kablo giren ucuna birleştirme yapılmalı.
    celal kardeşim kablo işini sakın yapma direk sistem devre dışı kalıyor yapılacak bir tek şey var
    konjektörü konulduğu yerden çıkarıp rüzgar alacak bir yere ve şasi üzerine metal metale deyecek şekilde monte ediyorsun
    konjektör ısınmadımı yanmıyor ve alternatörü de yakmıyor
    bak yeni kasalarda konjektörü açık yere koyuyorlar hiç bir sıkıntı yok
    Chronix bunu beğendi.
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    van daki makina benim di gençler süper makinadır ben sattığımda 31 binde idi arkadaş süper toplamış
    ben sattığımda hız göstergesinde sorun vardı hızı göstermiyordu onun dışında konjektör ve elektrik arızası tamamen giderilmiş makinaydı
    2. ilandaki motor 5.500 de ise bütün türkiye beni öpsün

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:54 ----------

celal kardeşim kablo işini sakın yapma direk sistem devre dışı kalıyor yapılacak bir tek şey var
    konjektörü konulduğu yerden çıkarıp rüzgar alacak bir yere ve şasi üzerine metal metale deyecek şekilde monte ediyorsun
    konjektör ısınmadımı yanmıyor ve alternatörü de yakmıyor
    bak yeni kasalarda konjektörü açık yere koyuyorlar hiç bir sıkıntı yok
    Hacım yapmadım ama korider gibi bir sitede bu sabit konu olarak veriliyorsa doğrudur diye düşünüyorum. Şuan şarj etme durumu 13.8 volt uzunlar açıkken gayet iyi olduğu için yapmadım zaten.
    Alternatif akım doğru akıma çevirilip aküye aktarılıyor.Bu kablo çekilince var olan şarj edilmiş aküdeki gücü de kullanıyor ki oluşan güç yetersiz kalıp belirli bir eşiği geçmezde hiç şarj etmezse diye. Aslında mantık olarak düşünüyorum. Bu şarj süresini uzatır(çünkü bir yandan tükettiriyor) fakat şarj etmeme durumunu ortadan kaldırır

Evet o dediğin plastiği usturuplu şekilde kessek olmaz mı? diye düşünüyorum ve bu cumartesi keseyim ben onu hatta
    Sen 250yi sat geri al 650yi adama da teşekkür et ;)

Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    hmmmm yan kuyrugun o kısmını kesersek problem kalmayacak öyle mi? Hacım sen kes peşine bende kesiyorum

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    lan olum bak hep beni kobay olarak kullanıyorsun seni motorla geçerim arkamdan ağlarsın

Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    poahahha ne alakası var hacı abi ikimizde riske girmeyelim dedim sadece.. Hatta şöyle yapalım o bölgeyi regülatör açık kalacak şekilde keselim sonra oraya delikli sac dan bir parça uydurup takalım..

sessizsakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    benelli tnt25
    Benim sürüşüm ile de alakalı olabilir. Gereksiz yerlerde durmaya yakınlaşacaksam ya da trafik yavaşlayacaksa 300 500 m öteden debriyajı çekip duracak noktaya kadar öyle giderim alışkanlık. Bu şekilde her depoda rahat 20km 1200devir rölantisinde gidiyor motor.
    Debriyaj demişken 4-5 gün önce debriyaj telim koptu. Kanuniden sipariş verdim gt650 kodu ile gt650 rkablosu geldi. 10cm kısa ve olmadı şimdi kodlama doğrulayacaklar koreden ayarlayacaklar da yeniden gönderecekler.
    Böyle olacağını bileydim direk hyosungsource den alırdım.

Gittim birtane fren teli buldum iç tel onu klemens ile ayarladım ama tırsıyorum her an kopabilir diye. Normal telin yarısı kalınlığında daha ince telli. Bağlantı şekli biraz teli kırıyor =/
    başka benzer motorların uyan debriyaj telleri olabilir. ben müsait bi ara hidrolik debriyaj olayına giricem. üniversal kitler var. alıyosun takıyosun. tel derdin kalmıyo.

izmire gittim ben yau. dün elem bir otobüs yolculuğu çektim. ama başka gezegene taşınmadım en nihayetinde yine görüşürüz. tespitimle sabittir ki, başka şehirlerdeki bir çok insan, aynı şehirlerdeki bir çok insandan daha sık görüşebiliyor
    !?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler