O zaman da motor fazla devir çevirmeye başlamayacak mı?
Dişli ile mi oynasak dediğin gibi memelerle mi (ohşş) karar veremedim :D
memeler baş kaldırmış hacıııı
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
En iyisi ikisi birden memeleri dişlemek olduğuna karar verdim
Modlar modumuz bozuldu bizim. Gelin düzeltin :p
Motoru orjinal kafaya çevirdim 130 ile giderken kafam kopacak o derece rüzgar var.
Givi cam alıcam 2-3 tane ihtimal var
1 numara
2 numara
3 numara
Birde ayna yok :/ acilen naked ayna almam lazım şunları buldum
Tercih sıram aşağıdaki gibi
1 numara http://www.ebay.com/itm/221070966322
2 numara http://www.ebay.com/itm/271117024178
3 numara http://www.ebay.com/itm/221214778230
4 numara http://www.ebay.com/itm/251231887233
Sizce öneriler nasıl
ben 1 numaralı cam ve 1 numaralı ayna kombinasyonunu düşünüyorum. Bir de daha alçak spor gidon
Dostum birinci sanki omuz gosterir gibime geldi ama en şık o duruyor.. Eger getirteceksen bende ortak olabilirim iki adet istesek olurmu?
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Aynanın ducati üzerinde duruşu şöyle . Almayı düşündüğüm gidon da bunun gibi birşey olacak.
Cam konusunda ne diyorsun aslında hiç sevmiyorum camı fakat sürüş kalitesini ciddi etkiliyor.
Daha önce çanakkaleye giderken sakin sakin 110 120 ile gidiyorduk Chronix ile. Yan tarafta bir araba benimle paralel gitmeye başladı bir iki korna çaldı uyuz oldum. Baktım Ok işareti yapıyor ben de yaptım devam ediyorum yoluma. Hala yanımda gidiyor.
gazı açıp ilerliyorum sonra yeniden kapatıyorum o da aynen yanımda. Başlarım ha deyip gazı verdiğim gibi motor 230'u gördü(şansa birazda meyilk vardı yoksa o kadar hızlı 230 görür müydü bilmiyorum) yavaşladım arkadaşın gelmesini bekledim. Araba daha gelmedi.
Sonradan facebookda gt250 grubunda gördüm ki o bizim arkadaşmış meğerse güneş gözlüğü var diye tanıyamamışım :D
Motosiklet o hıza çıktığında neredeyse hiç rüzgar almıyordum. Şimdi dediğim gibi 130-140 olduğunda çok rüzgar alıyor.
celal bak sana barend ayna tavsiye ederim
rüzgarlık olarak ilk resimdekini kullandım facedeki resimlerimden görürsün
düz yolda 220 görüyordum ben
bar end aynalar e bayda dolu çifti 30 tl ye filan geliyo hem şık hemde elcik koruma niyetine kullanabiliyorsun
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Bu gidonu bende yaptiracagim ama once su elektrik problemini cozmem gerek.. Bar end ayna benimde aklimda lakin sehir ici suruslerde iki duran aracin arasindan gecerken sıkınti olur diye dusunuyorum.. Zaten kullananlarda bu tezimi dogruluyorlar.. Ben ikinci cam i tercih ederdim ama sadece uzun suruslerde.. O yuzden kolay sokulup takilan bir icat olmali.. Ayna fotodan bakinca gozume hos gorundu birden..
benim pc bozulduğu için mobilden giriyorum o yüzden link yollayamıyorum
bahsettiğim ayna gidon topuzunun oraya takılıyor fakat içe doğru yani gidona doğru kalıyor
elinin üstünde duruyor o yüzden dışta değil
ben manetlere doğru eyiyordum rüzgar korumasıda sağlıyordu ellerime
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:16 ----------
http://www.ebay.com/itm/1-X-MOTORCYC...9682ca&vxp=mtr
bahsettiğim işte bu çok şık çok güzel duruyor değişik renkleri mevcut
E-bay den bir kere ayna aldim eski motosikletim icin karbon, led sinyalli fln.. Cok şık bir ayna idi ama yuksek hizda kapaniyordu.. O yuzden bu universal aynalara guvenemiyorum.. Ama sizin gonderdiginiz guzel gorunuyor gercekten..
yahu bi de küçük diğer sap gibi duranlardan çok çok iyi
arkadaşlar ben gıdonumu değiştirdim hemde 30 tl gıbı bır fıyata hem çok şık oldu hemde artık motora daha hakım gıbı hıssdıyorum kendımı suruş kolaylaştı gıbıme gelıo.RESIMDEKI ducatı gıdonunada benzıyo. gıdon ucuna takılan aynalar çok şık duruyor fakat trafıkte araçların arasından gecerken problem oluo TUR CAMINA gelınce 3. resımdekı cam var bende rüzgarı kesıor ama camsız kullanımda duymadığınız değişik rüzgar seslerı duyuyosunuz ben 1 kez uzun yolda taktım pat pat pat dıe cıkan seslere alışmam zor oldu motordan gelen anormal bı sesmı var dıe tedırgın oluodum çıkarttım bıdahada takmadım..
ben de mobildeyim zor oluyor.
ben biraz süper moto vari yapmak istiyorum aslında. elcik koruma yapsam nasıl olur?
tabi elcik koruma rüzgarıda keser fakat bar end ayna ile olmaz. bu ayna iyi o sebeple. tabi pahalı oluyor biraz.
bugün did 525 xring zincir aldım. ara bakla çıkmadı içinden perçinli. üzerindeki de öyle birde zincir 112 bakla spiral her durumda şart.
zinciri klips ile taksam bir sıkıntı olmaz değil mi?
yapacak çok iş var ama zaman dar olan zamanda da alet edavat eksik kalıyor =/
arkadaş 30tl bar var demişti. sen nereden aldın?
30 tl ye bar mi? Nerde cabuk alalim bitmeden..
valla arkadaşlar ben gidonu fuardan aldım ama pendikte satılıo bı kaç tane rengi var hemde.
Hocam pendik dedigin yer derya deniz. Neresinden nerden aldin :-) bu arada motora taktiktan sonraki fotolari yuklemen mumkunmu?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)