Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung (S&T) GT 650 Comet Kullanıcıları...

REKLAM ALANI
    shi_bumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Caponord
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen çanakkaleye gittik. Giderken 120- 135km bandında sürdük 4.5lt/100km yakıt tüketimi oldu
    Dönüşte 140-160 bandında döndüm yine 4.5lt/100km yakıt tüketimi oldu :D
    Demek ki boşuna yavaş gitmişim :p
    Sonuç olarak hava ayarının 2 turdan 2.5 tura getirilmesi tüketimi 4.2den 4.5 e çıkarmış bunu gördüm.
    Gerçi bakımsız haldeyken 4.2 tüketiyordu. Şuanda da aynı mı tüketir bilemedim. Amma taktım şu hava ayarına
    Bizdeki adıyla hava ayar vidası nam-ı diğer CO ayar vidası, sadece rölanti ile 2000 devirler arasındaki yakıt hava karışımını ayarlamak için kullanılır. 2000 devirlerden sonra pilot meme, ana yakıt memesi veya karbüratör içindeki slide denen mekanizmaya bağlı iğne devreye girer. Sen de normal sürüşlerde haliyle bu devrin üzerinde olacağından bu zımbırtının yakıtına etkisi neredeyse 0 olacaktır. Diyeceğim o dur ki o vidanın 0.5 tur daha açık veya kapalı olmasını kafana takma bence
    dreamkiller ve UNdocab bunu beğendiler.
    "I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Allah kimseyi sevdiginden ayirmasin :-)
    UNdocab bunu beğendi.
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

sessizsakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    benelli tnt25
    Bu kadar yazdın çizdin ben sana sonucu söyleyeyim
    2011 gt250R motorumla Trabzona gittim. Yaylaya çıktığımda motor rölanti düşürüp stop ediyordu ayarlayamıyordu devirini.Köye indiğimde ise sorun ortadan kalkıyordu.Yanımdaki cbf 150 de böyle bir problem yoktu.
    Enjeksiyonlu kullanan arkadaşlarda yağmurlu havada motorun pek isteksiz gittiğini söylerler. Yani Hyosung'un enjeksiyonundan çok da emin değilim. Tamam egsozlarda sensörler falan var ama bilmiyorum ne kadar iş yapıyor.
    Kaldı ki tüm enjeksiyonlu makinalarda bir map var ve bu map'e göre karışımı ayarlıyorlar. Egsozları değiştirdiğinizde map'i yeni duruma göre güncelleyin derler. Madem ayarlayabiliyor kendini neden map güncellemesine ihtiyaç var ki?

Karbüratörlü 250 ile enjeksiyonlu 250 arasında yakıtda en ufak fark yoktu. 650 leri bilmiyorum.

Gt650 kalıbına ve gidişine göre harikalar yapan bir motosiklet gerçekten yakıtı çok güzel. Fakat neden daha güzel olmasın ki :D
    Sonuçta çok fazla yol yapıyorum. Aldığımdan beri 2600km yol yaptım bu kadar kısa sürede. o küçük farklar bile çok ciddi paralar yapıyor sonunda. Amacım kullanımımdan kısmadan optimum değere ulaşmak. Az yaksın diye kasmıyorum normal kullanımımda bu yakıtları yakıyorum.
    Motoru zaten genelde 130 -150km arasında hızlarda kullandığım için aldım. Bu hızlar için çok devir çevirmesi işime gelmez
    Dediğin gibi motoru genelde 4-6bin devir bandında kullanıyorum. 5-6bin devir arası gt250de de 650de de çok titreşimli olduğu içinde paso titreşimli kullanmış oluyorum

Sırf denemek için bir gün hızı 90a sabitleyip ölçücem bakalım ne kadar yakıyor. Birde neden 90 da 100 değil 110 değil?
    Tabi bunlar birebir tecrübe değil. çoğu işin teorik varsayımları. diye belirtip kendimi aklamıştım ben zaten :D 90 da olur 100 de olur 110 da :D aslında en ekonomiği maksimum tork devrinde sürmek deniyor teoride ama, benim tecrübelerim aksini söylüyor. gt650 8000'lerde maksimum tork veriyor. o civarda sürünce de 5 litreyi buluyor yakıt.

Benim son kurcalamalarımdan sonra kalkışlarda ön teker yerde durmaz olmuştu. ama yakıt da 5.5'a çıktı

Uzun süredir motoru çalıştırmadım ben. yakın zamanda bi elden geçirip çalıştırıcam. vakit yok :S :(
    !?

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı shi_bumi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizdeki adıyla hava ayar vidası nam-ı diğer CO ayar vidası, sadece rölanti ile 2000 devirler arasındaki yakıt hava karışımını ayarlamak için kullanılır. 2000 devirlerden sonra pilot meme, ana yakıt memesi veya karbüratör içindeki slide denen mekanizmaya bağlı iğne devreye girer. Sen de normal sürüşlerde haliyle bu devrin üzerinde olacağından bu zımbırtının yakıtına etkisi neredeyse 0 olacaktır. Diyeceğim o dur ki o vidanın 0.5 tur daha açık veya kapalı olmasını kafana takma bence
    Alışıyorum zamanla :D
    250cc den 650ye geçince ve genelde 3.5lt yakıttan 4.5lt ye çıkınca insan böyle oluyor işte :D
    O zaman o ayar trafikte çok yakma sebebi :D
    Karbüratörü hiç bilmem ama ustanın açtığı ayarın hava ayarı olduğunu hatırlıyorum. 2 turdan 2.5 tura getirdim. Daha iyi gider ama birazdaha fazla yakar bunu 4 hatta 5 tura getirenler var demişti

Sonuç başka biryer değil dime ? hava ayarı?

Alıntı dreamkiller adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah kimseyi sevdiginden ayirmasin :-)
    Daha hastahaneden çıkmadı mı seninki?

Alıntı sessizsakin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabi bunlar birebir tecrübe değil. çoğu işin teorik varsayımları. diye belirtip kendimi aklamıştım ben zaten :D 90 da olur 100 de olur 110 da :D aslında en ekonomiği maksimum tork devrinde sürmek deniyor teoride ama, benim tecrübelerim aksini söylüyor. gt650 8000'lerde maksimum tork veriyor. o civarda sürünce de 5 litreyi buluyor yakıt.

Benim son kurcalamalarımdan sonra kalkışlarda ön teker yerde durmaz olmuştu. ama yakıt da 5.5'a çıktı

Uzun süredir motoru çalıştırmadım ben. yakın zamanda bi elden geçirip çalıştırıcam. vakit yok :S :(
    Yüksek vites max tork deviri deniyor da sen 6. vites 8000 devir ile nerede gidicen sürekli

İstanbuldaysan Kürşat'ın da motor çıkar herhalde 1 haftaya biryerlerde oturup birşeyler içelim havalar da ısındı. Başka cometlerle motosikleti karşılaştırmak istiyorum
    Sıfır almadığım için hem sorun tespiti yapılır :D
    Aga hep yoğunum diyorsun çık bir ara nefes al

Go pro ile çektiğim görüntüleri buraya aktarıcam fakat biraz işi var. Çanakkaleden 2-3 güzel görüntü var

Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    dostum selam,

Benim motor için bugün, yarın statör açılıp sorun tespiti yapılacak.. Çetin usta kablolarda ezilme, kısa devre...vb basit bir problemde olabilir önce tespit edelim sonra çaresini düşünelim dedi onu bu hafta içi yaptırabilirim. Ardından bir sonraki hafta kredi kartının ekstresi kesildikten sonra regülatörü alırım sonra başlarım kaldığım yerden Ne elektrikmiş be abi
    UNdocab bunu beğendi.

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    hadi hayırlısı inş basit birşeylerle çözülür olay.
    Dün bütün gün motosikletle uğraştım kafayı orjinal ile değiştirdim. ama harbiden çok zor oldu. Birde herşey bitti turlarken bir baktım sağ tarafın ışıkları çalışmıyor kesin birşeyi takmayı unuttum ve tekrar sökmek ölüm =/
    Işığı yanmayanlar (hepsi çalışıyor sadece led ışık yok)
    - Hız göstergesi
    - hararet
    -sağ sinyal

Hepsi aynı tarafta olunca bir toprağı falan takmadım diye düşündüm. Orj kafa güzel oldu fakat çok aşırı rüzgar alıyor eski hale göre. 130 140 ile giderken kafam kopacaktı neredeyse o nasıl rüzgar vurmasıdır. Eskiden hiç sıkıntı değildi
    Ama eskiden olan birsürü saçma sapan titreşim gitti. Birde motorun yol tutuşunu beğenmiyorum amortisör ayarlarında bir sıkıntı var gibi biraz güvensiz hissediyorum kendimi.

sessizsakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    benelli tnt25
    hadi hayırlısı inş basit birşeylerle çözülür olay.
    Dün bütün gün motosikletle uğraştım kafayı orjinal ile değiştirdim. ama harbiden çok zor oldu. Birde herşey bitti turlarken bir baktım sağ tarafın ışıkları çalışmıyor kesin birşeyi takmayı unuttum ve tekrar sökmek ölüm =/
    Işığı yanmayanlar (hepsi çalışıyor sadece led ışık yok)
    - Hız göstergesi
    - hararet
    -sağ sinyal

Hepsi aynı tarafta olunca bir toprağı falan takmadım diye düşündüm. Orj kafa güzel oldu fakat çok aşırı rüzgar alıyor eski hale göre. 130 140 ile giderken kafam kopacaktı neredeyse o nasıl rüzgar vurmasıdır. Eskiden hiç sıkıntı değildi
    Ama eskiden olan birsürü saçma sapan titreşim gitti. Birde motorun yol tutuşunu beğenmiyorum amortisör ayarlarında bir sıkıntı var gibi biraz güvensiz hissediyorum kendimi.
    Konuyu pek takip edemediğimden lastiklerinle ilgili bir çıkarım yapamıyorum şimdi. lastiklerden eminsindir diye düşünüyorum. comet'in süspansiyonları, sınıfına göre iyi. arka amortisör en yumuşak ayarda geliyor. bir iki tık sertleştirebilirsin bence.ön amortisör de yumuşak ayarla geliyor.

teleskopların her birinde ayrı ayrı olmak üzere, altta teker mili hizasında arkaya bakan bi vida var. bir de teleskopun en üst noktasında bir vida var. hangisi hangisi hatırlamıyorum ama kitapçıkta yazıyor. birisi sıkışma birisi de gevşeme sertliği. genelde sıkışırken orta yumuşak, gevşerken sert olan süspansiyon yolu daha iyi tutar. ama konfor zayıflar. arazi performansı düşer. comet'in orjinal ayarı genel asfalt / arazi karışık kullanmaya pek müsait. asfalt'a göre biraz sertleştirilebilirler.

ben orjinal ayarlarında iken, sivri uçlu birşey ile teleskop tarafına ve vida tarafına çizgi attım. gerekirse orjinal ayara dönerim diye. sonra ayar değiştirip turlayıp geldim. 4 - 5 kere denemeden sonra kendimce güzel bir ayar tutturduğumu düşünüyorum.
    !?

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı sessizsakin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konuyu pek takip edemediğimden lastiklerinle ilgili bir çıkarım yapamıyorum şimdi. lastiklerden eminsindir diye düşünüyorum. comet'in süspansiyonları, sınıfına göre iyi. arka amortisör en yumuşak ayarda geliyor. bir iki tık sertleştirebilirsin bence.ön amortisör de yumuşak ayarla geliyor.

teleskopların her birinde ayrı ayrı olmak üzere, altta teker mili hizasında arkaya bakan bi vida var. bir de teleskopun en üst noktasında bir vida var. hangisi hangisi hatırlamıyorum ama kitapçıkta yazıyor. birisi sıkışma birisi de gevşeme sertliği. genelde sıkışırken orta yumuşak, gevşerken sert olan süspansiyon yolu daha iyi tutar. ama konfor zayıflar. arazi performansı düşer. comet'in orjinal ayarı genel asfalt / arazi karışık kullanmaya pek müsait. asfalt'a göre biraz sertleştirilebilirler.

ben orjinal ayarlarında iken, sivri uçlu birşey ile teleskop tarafına ve vida tarafına çizgi attım. gerekirse orjinal ayara dönerim diye. sonra ayar değiştirip turlayıp geldim. 4 - 5 kere denemeden sonra kendimce güzel bir ayar tutturduğumu düşünüyorum.
    Hocam lastikler michlean pilot power 2012 son zaman üretim.
    Ön amortisör yağı da yeni değişti,
    Eski sahibi kendince neredeyse tüm ayarları ile oynamış. Düzeltmek gerekiyor =/ Bir kaç defa çok keskin olmayan virajda ciddi bıraktığını hissettim ve sebebi kesinlikle amortisör. Virajlar çok sert değil hatta viraj bile sayılmayacak anayoldaki biraz kavis yerler (İstanbulu bilenler için sefaköyden Yeni bosnaya inerken olan eğimli yer) biraz sert girdiğimde aynı yerde 2 defa arka bırakıyorum bak diye bağırdı

Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    şu arkanın hem ön yüklemesini hemde sekmesini ayarlayabilseydik süper olacaktı lakin malesef olmuyor.. bununla birlikte Amortisör yağlarını ve keçelerini değiştirmiştin degilmi sen Undo? O na rağmen mi yol tutuşunu beğenmiyorsun? Belki biraz sertlik ayarından sertleştirmek gerekiyor olabilir.. Konforundan taviz verirsin ama daha iyi yol tutuşu elde edersin..

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:54 ----------

Hocam lastikler michlean pilot power 2012 son zaman üretim.
    Ön amortisör yağı da yeni değişti,
    Eski sahibi kendince neredeyse tüm ayarları ile oynamış. Düzeltmek gerekiyor =/ Bir kaç defa çok keskin olmayan virajda ciddi bıraktığını hissettim ve sebebi kesinlikle amortisör. Virajlar çok sert değil hatta viraj bile sayılmayacak anayoldaki biraz kavis yerler (İstanbulu bilenler için sefaköyden Yeni bosnaya inerken olan eğimli yer) biraz sert girdiğimde aynı yerde 2 defa arka bırakıyorum bak diye bağırdı
    Sanki arka amortisörü sertleştirmek gerekiyor??? Ön içince araştırabilirim istersen ne yapılabilir diye.. Hatta 4-5 ay öncesinin motoron dergisinde bir triumph street triple ile amortisör ayarlarının sürüşe etkileri isimli inceleme yayınlanmıştı. İstersen bakıp burada paylaşabilirim.. Akşam tabi

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı dreamkiller adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu arkanın hem ön yüklemesini hemde sekmesini ayarlayabilseydik süper olacaktı lakin malesef olmuyor.. bununla birlikte Amortisör yağlarını ve keçelerini değiştirmiştin degilmi sen Undo? O na rağmen mi yol tutuşunu beğenmiyorsun? Belki biraz sertlik ayarından sertleştirmek gerekiyor olabilir.. Konforundan taviz verirsin ama daha iyi yol tutuşu elde edersin..

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:54 ----------

Sanki arka amortisörü sertleştirmek gerekiyor??? Ön içince araştırabilirim istersen ne yapılabilir diye.. Hatta 4-5 ay öncesinin motoron dergisinde bir triumph street triple ile amortisör ayarlarının sürüşe etkileri isimli inceleme yayınlanmıştı. İstersen bakıp burada paylaşabilirim.. Akşam tabi
    Konfor derdim yok gt250 kullanırken de sert kullanıyordum sonuçta. Bu gereksiz geyik gibi sekmeler yapıyor. Çok iyi olur ya akşam atarsan incelemeyi. Ben de işteyim detaylı bakamıyorum yoksa korider.com adresinden araştırıcam

Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    selamlar,

Dostum sana bahsettiğim incelemeyi yazıyorum.. Aralık 2012 Motoron dergisinden alıntıdır;
    Bizim motorlarda ön çatallarda ön sekme ve ön sıkıştırma sönümlemesi bulunmaktadır,

ÖN-SEKME SÖNÜMLEMESİ
    Çatalın tepesindeki düz başlı vida ile ayarlanan sekme sönümlemesi, uzama oranını ya da çatal yaylarının ne kesinlikle geri yaylanacağını belirler. Az değerler çabuk dönüş, fazla değerler yavaş dönüş anlamına gelir.

ÖN-SIKIŞTIRMA SÖNÜMLEMESİ
    Sıkıştırma oranı, çatalın dibindeki düz başlı ayar vidası ile ayarlanır. Çatalın, çalışma aralığını ne kadar çabuk kat ettiğini ve ne kadar sıkışabileceğini belirler. Az değerler çabuk sıkıştırma, fazla değerler yavaş sıkıştırma anlamına gelir.

Şimdi örneklemeleri yazalım;

Minimum Ön Sekme (Ayar tümüyle açık)
    Bu oldukça kötü ve sinirli hissettirir, ön taraf frenleri bırakır bırakmaz yüzünüze doğru sıçrayacak bu da frenden gaza geçilirken yumuşak olmayı imkansız hale getirecektir

Maksimum Ön Sekme (Ayar tümüyle kapalı)
    Bu genelde sevilir. Frenlerde ağır ve tümseklerde atlıyor gibi görünse de viraj çıkışlarında çatal geri sekmeyeceği için rake açısı düşecek ve böylece çizgiyi iyi tutmasını mümkün kılacak. Çatallar geri ağırca toplanacak. Fakat ekstra sekme çatalın uzun virajlarda toparlanmasını sağlayacak ve trail'i düşürecek. Buda motorun dışa açılmasına zorlayacak.

Minimum Ön Sıkıştırma (Ayar tümüyle açık)
    Frenleme de çabuk dalacak, büyük tümseklerde yada sert frenlerde çatal tümüyle kapanabilir. Çoklu tümseklerde daha az kontrollü olacağından ve abartılı ağırlık transferinden biraz azgın hissettirir. Ön sekme fabrika ayarındayken minimum ön sıkıştırma da, ekstra dalma çatalın rake açısını arttırır ve virajlarda daha keskin dönmenizi sağlayıp çizgiyi tutturur.

Maksimum Ön Sıkıştırma( Ayar tümüyle kapalı)
    Standart ayar aralıklarında daha haşindir ve daha sert fren yapılır. Fakat tümseklerde atlar ve ön yüksek olacağı için virajda çizgiyi tutmak sorun olabilir.

Arka süspansiyonlarda ise sadece Arka ön yüklememiz mevcut

ARKA ÖN YÜKLEME
    Tırtıklı vida ile ayarlanan arka ön yükleme yaya, sürücü ve bagaj olmadan uygulanan ön yükü belirler. Çok ön yükleme yayın hareketsiz iken daha fazla yük taşıyabilirliğini ve sürüş yüksekliğini etkiler. Yayı daha sert yapmaz bu yay oranı ile ilgilidir.

Arka Ön Yükleme Artışı (6mm arttır)
    Bu arka yüksekliği arttıracak ve rake açısı artacak. Böylece daha çabuk yönlenecek, kolay yön değiştirecek ve bir yandan diğerine daha kolay geçecek. Viraj çıkışlarında daha iyi bir çizgi takip edebilir. Ön taraf çalışma aralığının büyük bir kısmını kullanabilir hale gelecek. Zira ağırlık önde olacak ve viraj içindeyken dışa açılma eğilimi gösterebilir. Uzun dönüşler zorlaşabilir.

Arka Ön Yükleme Azalması (66mm azalt)
    Yavaş yönlendirme ve yavaş yönlenme!!! Eğer arka amortisör çalışma aralığını sona getirirsen sert hissettirecek. Gelmezse yumuşak hissettirecek. Bu ayar standart ayarlara yakın olduğu için iyi hissettirir.

Ulaaa ne zor işmiş bu ayar işleri saygılarla...

_engiin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt 650
    oynamayın şunun ayarlarıyla bozacaksınız :-)
    dreamkiller bunu beğendi.

Arkadaşlar merhaba,

EFI GT650R 'mi götürebilecegim bir usta arıyorum. Istanbul anadolu yakasında olması önemli. Beykoz Çetin usta dışında tavsiyeleriniz varsa almak isterim. Bir Niyazi usta varmış hasanpaşada ama kendisinin güncel numaralarını bulamadım, paylaşabilecek olan varsa cok memnun olurum.

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı Kyro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba,

EFI GT650R 'mi götürebilecegim bir usta arıyorum. Istanbul anadolu yakasında olması önemli. Beykoz Çetin usta dışında tavsiyeleriniz varsa almak isterim. Bir Niyazi usta varmış hasanpaşada ama kendisinin güncel numaralarını bulamadım, paylaşabilecek olan varsa cok memnun olurum.
    Niye Çetin usta dışında olumsuz bir durum varsa paylaşta bizde bilelim
    UNdocab bunu beğendi.
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    vay be bu başlığı çok özlemişim

Kadir senin yorumlarını da çok özlemişim kardeşim
    Celalim şimdi senin yakıt olayına gelince bende 120 sabit hızla 3.7 yakıyordu 140 + hızlarda yaklaşık 4.2 yakıyor du ki tiger egzost vardı
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    @Dreamkiller
    Eyvallah sağolasın. Ben çözdüm galiba olayı. Benim amortisör yumuşakta çabuk içeri giriyor ama sert çıkıyor. Dolayısıyla yoldaki bozuklukta hemen içeri girip heme çıkıyor bu da çok sarsıyor. Haftasonu buna bakıcam

Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay be bu başlığı çok özlemişim

Kadir senin yorumlarını da çok özlemişim kardeşim
    Celalim şimdi senin yakıt olayına gelince bende 120 sabit hızla 3.7 yakıyordu 140 + hızlarda yaklaşık 4.2 yakıyor du ki tiger egzost vardı
    Heh işte bana böyle şeylerle gelin :D
    Çanakkaleden dönerken uzun yolda 140 160 arası dediğin yakıtı yaktım. Acaba 120 sabitle gitseydim ne kadar yakacaktı acaba. Ama 3.7 yakmasını istiyorum. Sırrın nedir hocam feyz alalım sizden :p

Pistolero_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Hyosung GT 250 R & '08 Honda CBR 600RR
    Arkadaşlar merhaba,

Türkiye sınırları içinde efi gt 650r satıldı mı ?İlk defa duyuyorum
    '78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    @Dreamkiller
    Heh işte bana böyle şeylerle gelin :D
    Çanakkaleden dönerken uzun yolda 140 160 arası dediğin yakıtı yaktım. Acaba 120 sabitle gitseydim ne kadar yakacaktı acaba. Ama 3.7 yakmasını istiyorum. Sırrın nedir hocam feyz alalım sizden :p
    hacı ben ani gazlamıyorum yavaş yavaş gaz açıyorum
    çok yumuşak kalkış yaparım sakin sakin hızlanırım
    onun dışında makine karbüratörlü ise ona da bir çözüm bulunur
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Niye Çetin usta dışında olumsuz bir durum varsa paylaşta bizde bilelim
    Öncelikle kendisi çok uzak, motoru bırak, ordan geri dön git al vs derken çok zor oluyor. İkincisi ise aşırı yoğun, motoru bırakıp 3-4 hafta beklemek istemiyorum. Sonuncusu ve en önemlisi de kendisini abim gibi görürken ve aramız çok iyiyken acil bir günde kendisine gittiğimde benimle çok kırıcı ve ağır konuştu bu sebeple kendisine motor götürmeyi istemiyorum. Bu sebeple başka usta tavsiyeleriniz varsa çok memnun olurum.

@Pistolero_10

Her ne kadar az olmakla beraber Türkiyede de 2009 sonrası enjeksiyonlu 650r satıldı.

Pistolero_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Hyosung GT 250 R & '08 Honda CBR 600RR
    Öncelikle kendisi çok uzak, motoru bırak, ordan geri dön git al vs derken çok zor oluyor. İkincisi ise aşırı yoğun, motoru bırakıp 3-4 hafta beklemek istemiyorum. Sonuncusu ve en önemlisi de kendisini abim gibi görürken ve aramız çok iyiyken acil bir günde kendisine gittiğimde benimle çok kırıcı ve ağır konuştu bu sebeple kendisine motor götürmeyi istemiyorum. Bu sebeple başka usta tavsiyeleriniz varsa çok memnun olurum.

@Pistolero_10

Her ne kadar az olmakla beraber Türkiyede de 2009 sonrası enjeksiyonlu 650r satıldı.
    hocam kaç model motorunuz 2011 ve sonrası çıkan efi modellerinden mi? yoksa 2010 ve öncesi enjeksiyonlulardan mı ?Benimde almak isteyip de alamadığım motordur o yüzden soruyorum
    '78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler