Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung (S&T) GT 650 Comet Kullanıcıları...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    hyosung gt 650 comet
    valla süper olur benım musait yerim var hangı anahtarlar gerekıosa onlarıda ayarlarım gundüzleri çalışmıorun 10.00 15 00 arası hergun boşum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yarın öğlen ara beni istersen, haberleşelim.
    www.motorumla.net

Motosikleti
    hyosung gt 650 comet
    valla süper olur benım musait yerim var hangı anahtarlar gerekıosa onlarıda ayarlarım gundüzleri çalışmıorun 10.00 15 00 arası hergun boşum

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:59 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:04 ----------

sen uyuyosun zaten dostum öğlene kadar 11.00 gıbı erkenmı olur senın için ?)

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    12 gibi ara garanti olsun.
    www.motorumla.net

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    az kaldı bekleyin beni

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Nerde bekleyelim.. Çok varmı gelmene?
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    3 4 gün kadar
    garajda ol :-)

Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    piki o zaman

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

_engiin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt 650
    arkadaşlar,bana debriyaj tası lazım.varmi elinde olan yada nerden nasl alinacagını bilen?

Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Luleburgazda bir serviste var sanirsam.. Birde GV650 forumunda kaya abiye sormani oneririm.. Nick i GV650

alidgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250R-Bmw f650- tvs 150-hyosung GT 650 R
    arkadaslar merhaba,
    2008 model hyo gt 650 comet sahıbıyım.
    fakat bı takım problemler yasadım ve suan bana yedek parca lazım ..
    bu yedek parcaları nerden nasıl temın edebılırız bana yardımcı acıklamaları yaparsanız sevırım..
    saygılar
    Çok acılar çekerim çok acılar, köpek değilim onu ısıramam.. Isırırım dudağımı. Büyük kişilerin sırlarına ortağım, gene de nah şu kadar övünemem. Bütün ayıplar bende ama, ne yapıp yapmalı ulaşmalı dostlara. Geri de kalmayı kendime yediremem..

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Alıntı alidgn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar merhaba,
    2008 model hyo gt 650 comet sahıbıyım.
    fakat bı takım problemler yasadım ve suan bana yedek parca lazım ..
    bu yedek parcaları nerden nasıl temın edebılırız bana yardımcı acıklamaları yaparsanız sevırım..
    saygılar
    http://satis.kanuni.com.tr/ypproduct.aspx
    yada
    http://www.hyosungsource.com/

Koreden önce kanuni fiyatlarına bakın. BAzı parçalar kanunide çok daha ucuz olabiliyor . Kargo gümrük vs ilede uğraşmıyorsun.

Alıntı _engiin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar,bana debriyaj tası lazım.varmi elinde olan yada nerden nasl alinacagını bilen?
    http://satis.kanuni.com.tr/ypproduct.aspx

365 tl görünüyor.
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Motosikleti
    ruhsatta kanuni gt 650 comet diye gecıyor , gt 650 parcalarına mı bakacagım yoksa dıger parcalarda uyumlumudur?
    Çok acılar çekerim çok acılar, köpek değilim onu ısıramam.. Isırırım dudağımı. Büyük kişilerin sırlarına ortağım, gene de nah şu kadar övünemem. Bütün ayıplar bende ama, ne yapıp yapmalı ulaşmalı dostlara. Geri de kalmayı kendime yediremem..

Motosikleti
    cawa
    ruhsatta kanuni gt 650 comet diye gecıyor , gt 650 parcalarına mı bakacagım yoksa dıger parcalarda uyumlumudur?
    gt650 r - gt650 comet - gv 650 bu modellerde debriyaj ve parçaları aynı biliyorum ben. Herhangi bir servisi arayın sizi yönlendirirler.
    Eğer debriyaj revizyonu yapıyorsanız yaylarınıda mutlaka değişin. ( zaten ucuz birşey) 17 numara listede. 14 numarayıda değişin hatta.
    Sıkıntı yaşarsan Kayalar kanuniyi ara görüş. Parça yoksa 3 günde getiriyorlar. Parayı havale yaparsınız parçaları kargolarlar. Şuana kadar yüzlerce kere parça almışlığım var birçok farklı motor için daha hiçbir sorun yaşamadım şükür. ( ben elden aldım hep kargo yapıyorlarmı bilmiyorum. Ayrıca üye olunca direk gönderiyorda olabilirler site üzerinden.

Motosikleti
    dostum bana telefon numarası verırmısın ? pekı yuklu bır mıktar parca aldıgım zaman ıskonto yapma ımkanları varmı acaba.?

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:29 ----------

buarada bana debrıyaj degılde ekzantırık zıncır gergısı subap ekzantırık zıncırı gıbı parcalar lazım .
    daha tam olarak motora bakma fırsatım olmadı ..

Motosikleti
    cawa
    http://kayalarkanuni.com/?page_id=32

Arayıp görüşün.
    Ben senelerdir parça alırım bir kere iskonto yaptılar o da kendime far almıştım 97 tl değilde 90 tl ye aldım zor bela şansınızı deneyin.

Motosikleti
    eyvallah kardesım .. cok tesekkurler..
    ıyı gunler

Motosikleti
    arkadaslar cok acıl olarak ''arka sılındır (eksoz tarafı) ust kapagı'' lazım.. 2. el... yardımınıza ıhtıyacım var cok acıl..
    ıyı aksamlar
    gt 650 comet hyo 2008 enj. model

shi_bumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Caponord
    arkadaslar cok acıl olarak ''arka sılındır (eksoz tarafı) ust kapagı'' lazım.. 2. el... yardımınıza ıhtıyacım var cok acıl..
    ıyı aksamlar
    gt 650 comet hyo 2008 enj. model
    Dostum açtığın diğer bir başlıktan hatırladığım kadarıyla baya zorlu bir süreçten geçerek almıştın motoru. Eski sahibinden kalma hacizler, rehinler, icralar falan derken bir de başına bu işler mi çıktı anlamadım ki ? Ucuza aldıysan problem yok ama ne bileyim bu motor senin başını bayağı bir ağrıtacak gibi. Umarım sorunlar kolayca çözülür de motorunun keyfini sürersin.
    "I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen

Motosikleti
    aynen oyle oldu hocam.. 1 rehın 2 ıcra temızledım fakat adam sımdıde avukat parasını odemıyor param yok dıyor..
    odeyecegı mıktarda 346 lıra.
    onu gectım bana oyle bı motor satmıskı ... motorun dıslılerının ıcınden 10 cm uzunlugunda spralle kesılmıs bır demır cubuk cıktı...
    ve motor kısmı o kadar ıs bılmeyen ustaların elınden gecmıskı..
    ya ne yapacagımı sasırdım kaldım..

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:00 ----------

yag fıltresını hayal edemeyecegınız sekılde cıkardım ıcınden..
    kutu kola sısesını sıkarsınız ya aynen oyle..
    6 7 parcasında sacma salak yapılmıs kaynaklar.. hertarafta degısık vıdalar hatta bazı en onemlı yerlerınde vıda yok..
    neyse basımıza geldı bı kere..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler