arkadaşlar iyi bir motor tamircisi arıyorsanız avrupa yakasında hızmotor diye biyer var,şişli 19 mayısta,kalp vakfının alt sokağında,,temiz iş yapan bi arkadaş.
arkadaşlar iyi bir motor tamircisi arıyorsanız avrupa yakasında hızmotor diye biyer var,şişli 19 mayısta,kalp vakfının alt sokağında,,temiz iş yapan bi arkadaş.
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
05438977723
* Sonsuz, bütün paralel doğruların çakıştığı yerdir.
Beykozdaki çetin ustaya git. adam eski global motor yetkili servis ustası.
UNdocab onunla görüştük.. İnşallah ağır bir masraf çıkmaz..
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Problem halloldu.. Çetin usta saolsun sorunu giderdi.. Debriyaj ile eksantrik i birbirine bağlayan (?) bir somun varmış o düşmüş.. Bu durumda motor çalışıyor, vitese geçiyor ama yürümüyor.. Aklınızda olsun böyle bir problem olduğunda o somun ilk bakılması gereken yer olsun.. Çetin Usta tanıdığı bir tornacı usta ile bu problemi çözüyor.. Zaman zaman o somunu kontrol etmekte fayda var saygılar, sizlerinde başını ağrıttım..
O dediğin ön dişli yaw. basit birşey. genelde en son söküp takan adamın hatasından dolayı o somun yerinden çıkabiliyor. Hatta birde motorun yağı akıyor ordan . İnsanın aklı gidiyor al işte motor dağıldı diye
Geçmiş olsun. Önemli birşey değil.
Çetin usta iyidir. Bende birkaç kişiyi yönlendirmiştim. Gidenler memnun kaldılar ama bana kısmet olmadı gitmek
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
orta yolu bulup sizi barıştırayım
Dişlinin somunu düşmüş :D
arkadaşlar benım yıne yardımınıza ıhtıyacım var ....) marşa basıyorum ama marş cevırmıyor akümüde ölçtürdüm bi problem yok farlar sınyaller falanda normal marşa basıyorum sıgortaların ordan tık tık dıe ses gelıo o kadar başka bı hareket yok yani.marş motorunuda baya bı dövdüm ama banamısın demedi bı fıkrı olan varmı acaba yardımcı olursanız sevınırım teşekkürler ...
Marş motorunun kömürleri bitmiştir, aynısı bana da olmuştu. 5 liraya halletmiştim. Yalnız kömürleri biraz traşlamak gerekiyor.
www.motorumla.net
motosikletinin yılı ve km bilgisini söylesen daha isabetli tahminler olabilir. Mesela 60bin civarlarında ise ateşleme bobini ömrünü tamamlamış olabilir. Veya kablosu bir şekilde çıkmış olabilir
marj motorunu sökmeye çalıştım ama beceremedim sağ taraftakı cıvataları söktüm ama motoru yerınden çıkaramadım. ya keşke 5 lıra verıcene bıraz daha para verıp komple değiştirseydin dostum hepsi bana patladı )))))
2007 model 47000 de
Şuna da bak; + bağlantısının girişinde kısadevre yapmasın diye fiberden bi pul var. O sağlam mı, birde dediğim gibi kömürlere bak. Ben genelde sıfır parça alana kadar tüm yöntemleri denerim yaşatmaya çalışırım.
Debriyaj işi ne oldu?
www.motorumla.net
valla motoru bı çalıştırabılsem önce yağını değiştirip bı denıycem hala kaçırıyosa yapıcak bısey yok debriyajı değiştiricem gerçi radyötörünn oralarda bı ayar vıdası var demişlerdi ordan ayarlanıomuş debriyaj ama ben bulamadım varmı öle bı ayar vıdası??
Olmadı bir gün buluşalım seninle? Bizim yeni garaj tam açılmadı, takımlar falan yerinde olmayabilir. Yoksa direkt oraya çağıracağım.
Senin müsait yerin varsa orada bakalım, marş motoru için 8 lokma gerekli vardır sende muhtemelen.
www.motorumla.net
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)