http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5447754/detay/
Fiyatı 125 TL,tabi yazın çok yol yapınca eski zincir biraz yıpranmış olmalıki şu anki ivmelenmesi bana çok iyi göründü,yoksa zincir 0-ring,motor sarı zincirde sarı olunca iyi durdu.
dün sultanbeylinden geliyodum yolda boştu hani,motor 190 lara öyle bi hızla çıktıki noluyo dedim.
* Sonsuz, bütün paralel doğruların çakıştığı yerdir.
ya 2 ay kadar sonra bende temiz bir comet almak istiyorum, ama şu elektrik problemleri kafamı kurcalıyor, 8 bin kadar bütçem var, ama çekin günü 2 ay sonraya, sahibindende pek ilan yok, mümkünse enjeksıyonlu arıyorum.. Bilginize, bana özel mesaj ile yada buradan cevap yazabilirsiniz, iyi forumlar..
eğitim öğretim sezonu da başladı,motor devride kapandı,artık ayda yılda anca,Yaz çabuk gelse bari
Bir yıl olmuş motoru satalı. İş, güç falan derken foruma da girmemişim. Daha doğrusu MT'ye girdim ama bu başlığa bir katkı yapmamışız uzun zamandır. Cometciler, var mı yeni bir kronik arıza ?
Şaka bir yana, motorumu satarken alan arkadaşa inşallah hayatımı planladığım gibi yoluna koyabilirsem motorumu geri alabileceğimi söylemiştim. Aradan baya bir süre geçti. İşler rayına oturmaya başladı. Motor satın alma kaşıntısı da başladı hemen akabinde tabi Motorlara ve fiyatlarına bakınca neden bir GT650 aldığımı hemencecik hatırladım. Bana yine bir Comet yolu görünüyor. Hem de eski motorumu alacağım herhalde. Şu sıralar kendimi bu konuda kandırma aşamasındayım. Akıllı adam eski motorunu geri satın alır mı yahu ?
"I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen
Motoru aldığımdan beri kafamı kurcalayan bir durum var.
Motor çalıştığında, rölantide iken periyodik bir takırtı sesi oluyor.
gaz verirken, rölantiden ilk devir yükselmeye başladığında bir vuruntu bir çarpma sesi geliyor...
Bu bir sorun değil, motorun normal davranışı olabilir.
Aynı sesi yaşayan başkası var mı merak ediyorum bu yüzden. comet'lerin geneli böyle mi acep?
Seni aramızda görmek güzel benim elektrik sorunu düzelmişti.. üstelik şu anda üzerinde fabrika çıkışı orjinal konjektör var. bu aralar bi motor kontrol devresi üzerinde çalışıyorum. o arada da voltaj / akım konularına epey sarmış olacağımdan belki kendi konjektörümü kendim yaparım diye düşünmüşlüğüm var kaç kere :D
kendim sardığım stator'un sağlığı yerinde çok şükür..
yüksek cc motosiklet deneyimin varsa kışın olması pek sorun olmaz zannımca tabi yağmur çamur seni durdurmuyorsa...
!?
ee cometçiler ne var ne yok,ses çıkmıyor kimseden
benim motorun arka kaliper tamir kiti gelemedi hala yurt dışından. arka fren pek kullanmasam da, onsuz da yola çıkmak istemiyorum.
!?
slm arkadaşlar, bana gt650 arka zincir dişli lazım 44t olan. Bulabileceğim bir yer tavsiye edermisiniz ?
Kuralkan.net sitesinden sipariş verebilirsin. Kargoyu evine yollamazlar kendine en yakın servisi seç oraya yollarlar sen de alırsın.
Millet 2. kez GT650 alıyorum.....Ne diyor sunuz ? 6-7 bin liralara bu güçte ve bu modelde başka makine yok. En yakını 10.000 TL.
"I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen
O zaman bahsettiğim uygulamadan vazgeçmişler demektir.
Yedek parça satışı- StKanuni-> Gt650-> Şase-> M-Tekerlek
9 numaralı parça , YMS051D20D20311 , zincir arka dişli
Menüden bu yolu izle. Orada zaten göreceksin 9 numaralı parça tek başına sipariş verebiliyorsun
amanın sakın arka frensiz yola filan çıkma,bu aralar E5 katliam yerine döndü.Bu aralar o kadar sık motor kazası görüyorum ki,en son cevizlibağın orda gördüm birkaç gün midem bulandı.Nasıl olmuşsa artık bariyeri aşmış ve üstgeçit direğine çarpmış,ölmüş tabi.O anki durum çok fenaydı ailesinin ağlaması filan.Tabiki ecel gelmiş o ayrı konu ama çok dikkatsiz insanlar var,tabi bu noktada bize düşen sorumluluklarda var zararın çoğunu biz göreceğimizden bizim extra dikkatli olmamız lazım.Yollarda görüyorum yani gereksiz makas atmalar,sürekli ani gaz firen,hava atmalar filan.Kendinede motorlarınada yazık ediyolar.
Evet. öyle birşey yapmıyorum zaten. o kişilerden olmadığımızdan nispeten daha uzun yaşayacağımız kesin :D
Lakin, tamir kiti katakulliye geldi sanırım. gelecekse bile beklemek istemedim ve bir arkadaştan gt250r ön kaliperi aldım. nihayetinde aynı kaliperler. sadece bağlantı braketi farklı. onu da kaliperi söküp bendeki arka kaliperin bağlantı braketine bağlayarak halledeceğim bu gün.
Arka diski epey inceledim bi sorun yok. kaliper bile ısıdan dolayı çarpılmamış zaten.
Yarın motoru bakıma sokup lastiklerini değiştireceğim.
Lastik modeli olarak Avon storm 2 ultra yı tercih ettim.
İnternette vs. her yerde yerden yere vuran da var, göklere çıkaran da... hep michelin, hep pirelli nereye kadar deyip avon'a bir şans veriyorum
!?
Aynen öyle. Zaten GT650'yi cazip kılanda bu fiyat farkı. Satıcıyla fiyatta anlaşmak üzereyim. Neredeyse sattığım fiyatın altında geri alacağım motorumu. Bu gece karar vermem lazım. Hayırlısı...
Alırsam kafamda projeler hazır. İlk önce rengini değiştirmek istiyorum. 2 gündür karenaj boyama olayını ilim ettim. Keyifli bir uygulamaya olacağa benziyor. Youtube'da "fairing painting" diye aratın. Bir sürü faydalı video var.
sessizsakin, senin bir proje vardı gt'yle ilgili. Çizimleri falan bir süre takip ettim ama bir süre sonra kızdırdılar seni paylaşımı bıraktın Sonra da senin hayatında değişiklikler oldu ve faaliyetler yavaşladı galiba. Merak ettim projende bir gelişme var mı diye.
Bu arada Avon'lar kaça patladı merak ettim. Aklımızın bir yerinde dursun. Ben motoru satmadan önce lastikleri metzeler yapıp vermiştim. Satıcının söylediği daha 1000 km bile yapmadığı. İhtiyaç yok gibi duruyor ama bilinmez. Avon'da İngiliz markası yanlış hatırlamıyorsam ve yeni girdiler Türkiye'ye. Bence sorun yaşamazsın.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)