Hyosung (S&T) GT 650 Comet Kullanıcıları...
-
06 Şubat 2012, 17:44
burayada yazmakta fayda var zonguldakta yollar çok kötü olması nedeniyle super sporttan vazgeçiyorum bu yüzden motosikletimi satmaya karar verdim. 2006 model tuhaf gelebilir ama orjinal 5200kmde kırmızı gt650r mi satıyorum durduğu yerde 2 tarafada yatması var ama ufak çizikler hariç hiçbir sorunu yoktur. fiyat 8200
Reklamlar
-
16 Şubat 2012, 22:15
arkadaşlar 2 gündür motorumu çalıştıramıyorum marşa basmamla birlikte motorun boğulması bir oluyor çözemedim bi türlü olayı
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
17 Şubat 2012, 01:10
otopsici adlı üyeden alıntı
arkadaşlar 2 gündür motorumu çalıştıramıyorum marşa basmamla birlikte motorun boğulması bir oluyor çözemedim bi türlü olayı
hava kaç derce jigleyi açmadan biraz marşa bas sonra yarım açarak dene kolay gelsin
-
17 Şubat 2012, 02:58
-
17 Şubat 2012, 04:15
Var tabi, karbüratörlü makine sonuçta.
-
17 Şubat 2012, 15:28
Uzun süre çalışmadığında karbüratördeki rezervde filan yakıt buharlaşıyor. yakıt sistemi vakumla çalıştığı için karbüratörün yeniden yakıtla dolması oldukça gecikebiliyor.
geçenlerde benim de başıma geldi. herşey düzgün çalıştığı halde marş almıyor bir türlü. çaresini marş basmaya devam etmek olarak gördüm ben. tabi aküye de dikkat etmek lazım.
bir de soğuk hava ve bi takım oksitlenmeler de sıkıntı. özellikle hava - dereceye düşmüşse, motor 0 altında uzun süre kalmışsa, hava 4 - 5 derecenin üstüne çıkmadığı sürece çalıştırmamak en doğrusu bence.
motosikleti muhafaza şansın varsa, en azından ortam sıcaklığından biraz yalıtılmış yerde tutman iyi olur gibi.
soğukta jiglesiz çalışması pek mümkün değil zaten.
bir de alternatif olarak, ateşlemeyi tam yapamıyor olabilir. o da başıma gelmişti.
buji kablolarını çıkartıp bağlantılarına oksit temizleme spreyi sıkmak iyi oluyor. WD40 değil de, daha çok balata spreyleri gibi. wd40 temel bir yağlayıcı aynı zamanda. elektrik bağlantılarına sıkmamak gerektiğini düşünüyorum.
-
24 Şubat 2012, 01:15
çözdüm sorunu arkadaşlar bujiler sıkıntılıymış değiştim tek marşta çalıştı
-
26 Şubat 2012, 00:13
arkadaşlar sahibinden'de gezinirken şöyle bir ilan buldum ve ilgimi çekti, motorun sahibi burdanmı ve ya tanıyanınız varmı.resimlere bakarak ne söyleyebilirsiniz?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...55199994/detay
Sevmek güzeldir sevmeyi biliyorsan motosiklet güzeldir sürmeyi biliyorsan...
-
26 Şubat 2012, 03:43
km si doğruysa gideri var bence .. ama sahibi orjinal lastiğin aynısından almamışsa, üstünde 7 yıllık lastik var. alır almaz 700 - 800 lira lastik masrafı var.
gerçi benimki de 5 yıllık lastikler. hala çok iyi yol tutuşu. ama çok çatlakları var. hani güvenip sürat yapamıyorum.
daha önce de inzell'in bi sözü vardı 650 lik makinayı da 150'lik gibi sürmenin anlamı yok :D
-
26 Şubat 2012, 19:13
o zaman iyi bir pazarlık yapmalı olmassa eğer, inzell'in kulakları çınlasın, o anlar
-
27 Şubat 2012, 00:24
Hayırlısı reis, anladım.
-
lastikleri değiştirdim mis gibi oldu
-
Rodaja dikkat hocam Sıfır aldıysan. Hayırlı olsun. Her daim düz bassın inşallah
-
_SpartacuS_ adlı üyeden alıntı
Rodaja dikkat hocam Sıfır aldıysan. Hayırlı olsun. Her daim düz bassın inşallah
teşekkür ederim kardeşim seninde tekerin her daim düz bassın inşallah
-
Hayırlı olsun.kaç tl ne marka hangi ebat bu lastikler
-
reis007 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.kaç tl ne marka hangi ebat bu lastikler
http://www.motolas.com.tr/PilotRoad.html
ben arkayı 710 olandan aldım
-
benim de değiştirmem lazım lastikleri. daha 14000 km de motor ama, orjinal lastiği duruyor. tutuşundan da memnunum ama çok çatlakları var.
710 derken, 170 mi demek istedindi. fiyat da bayaa uygunmuş aslında.
-
sessizsakin adlı üyeden alıntı
benim de değiştirmem lazım lastikleri. daha 14000 km de motor ama, orjinal lastiği duruyor. tutuşundan da memnunum ama çok çatlakları var.
yahu klavyemde bi sorun var çözemedim harflerin yeri değişik basıyor ekrana doğrudur arkayı 170/60/17 aldım
-
sessizsakin adlı üyeden alıntı
benim 2. lastik değiştirişim lastiğin özelliği gitmişti yani sertleşmişti naylon çin lastikleri gibiydi yol tutmuyodu artık
-
170'lik lastikle arkadan bir fotoğraf isteriz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler