Hyosung (S&T) GT 650 Comet Kullanıcıları...
Reklamlar
-
11 Haziran 2010, 11:34
Henüz 300 km kullandığım gt650 mi satmayı düşünüyorum(7000 Km'de). Ne alaka diyenler olabilir,babamla birlikte NT 700 V Deauville ABS almak istiyoruz(daha doğrusu babam ortak almak istiyo benimle Takasta yapabilirim. Çok farklı sınıflar ama zaten 3 tane motorumuz var 4.'ye gerek yok bencede. Aslında benim pek niyetimde yok gt 650'yi satmaya ama bakalım.. Sen ne dersin Slamdunk abi? O motor bana çok büyük gelir gibime geliyo..
Henüz ilan koymadım. Düşünenler özelden ya da buradan irtibata geçebilir..
Reklamlar
-
14 Haziran 2010, 04:25
merhaba arkadaşım motorla ilgilenebilirim uzun zamandır temiz bi gt 650 arıyorum.
Resimleri ve detaylı bilgisi lazım motorun,bu arada istanbulun neresindensin?
zavallı şeytan..bana ne verebilirsinki?-faust
-
14 Haziran 2010, 20:49
Bende motosikletimi satıyorum ilgilenen olursa mesaj atabilir.2005 model 17300 km de.
-
15 Haziran 2010, 12:31
Alkolica adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşım motorla ilgilenebilirim uzun zamandır temiz bi gt 650 arıyorum.
Resimleri ve detaylı bilgisi lazım motorun,bu arada istanbulun neresindensin?
Ataşehir tarafındayım.. İlan koydum sahibinden'e. Henüz aktifleşmedi, linkini koyarım onunda... Ya da bir iki saat sonra görebilirsin diye düşünüyorum Gt 650'lerin içinde..
-
15 Haziran 2010, 15:23
-
21 Haziran 2010, 21:57
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ok-temiz/detay Nolu ilanımdaki motorumu satıyorum ilgilenen arkadaşlara duyrulur...
-
25 Haziran 2010, 00:18
bu motosikletin motorunun suzuki bandit motoru olduğu doğru mudur? görünüş olarak harika bir alet ama hyosung olması tereddütlere yol açıyor doğrusu...servis yedekparça sorunsuzluk olarak tavsiye eder misiniz bu motoru kullananlar olarak?
teşekkürler
-
26 Haziran 2010, 23:50
arkadaşlar selam
bu makine 1.67 cm boy için yüksek mi kalır acaba niyetleneceğim fakat hiç görmedim motoru ve hiç oturmadım seleye malesef ne dersiniz.
kazasız sürüşler.
Tekeriniz Taş Kaskınız Asfalt Görmesin Dostlar.
-
01 Temmuz 2010, 16:04
cenkerdemir adlı üyeden alıntı
arkadaşlar selam
bu makine 1.67 cm boy için yüksek mi kalır acaba niyetleneceğim fakat hiç görmedim motoru ve hiç oturmadım seleye malesef ne dersiniz.
kazasız sürüşler.
Benim boyum 1.68. Dururken tek ayağım komple basıyor tabanla birlikte diğer ayağımında ucuyla durabiliyorum. Bu da denge sağlamak için yeterli oluyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:01 ----------
frustrated adlı üyeden alıntı
bu motosikletin motorunun suzuki bandit motoru olduğu doğru mudur? görünüş olarak harika bir alet ama hyosung olması tereddütlere yol açıyor doğrusu...servis yedekparça sorunsuzluk olarak tavsiye eder misiniz bu motoru kullananlar olarak?
teşekkürler
Bandit değilde Sv 650'nin olduğunu biliyorum. Servise,yedek parçaya hiç işim düşmediğinden bir yorum yapamayacağım.(400-500 km'dir bende motor)
-
02 Temmuz 2010, 12:20
arkadaşlar mart ayından beri biniyorum hyosung gt 650 comet' ime.. şimdilik 5600 km yol yaptım 2008 model. bu motoru almayı düşünenler varsa eğer, SAKIN DÜŞÜNMEYİN; DİREK ALIN ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.. tek bir sorun yaşamadım. ara hızlanmaları olsun, duruşu olsun, dikkat çekmesi olsun, herşeyiyle mükemmel.... yeri geldi araziye girdim, yeri geldi otobanda son süratini gördüm(iki kişi 220 km/h cok rahat). ve kısmet olursa uzun yıllar değiştirmeyi düşünmüyorum..
HaYaT 3 ŞeYdeN ibaRetTir..DüN,BugÜn,yArıN..Dün maZidE kaLdı,yarın kaRanLık,GüN BugüN dür... GöNLüNcE DiLeDiĞiN Gİbİ YaŞa....
-
04 Temmuz 2010, 14:27
[QUOTE=mcyassin;2096161]Benim boyum 1.68. Dururken tek ayağım komple basıyor tabanla birlikte diğer ayağımında ucuyla durabiliyorum. Bu da denge sağlamak için yeterli oluyor.[COLOR="Silver"]
teşekkür ederim kazasız sürüşler.
Tekeriniz Taş Kaskınız Asfalt Görmesin Dostlar.
-
08 Temmuz 2010, 11:42
mcyassin adlı üyeden alıntı
Motoru dün sattım arkadaşlar:( Alalı 500 km yapmıştım henüz. İçimde bir çok şey kaldı sarıkızımla yaşayamadığım.. Yeni sahibine kazasız belasız sürüşler..
-
08 Temmuz 2010, 14:26
mcyassin adlı üyeden alıntı
Motoru dün sattım arkadaşlar:( Alalı 500 km yapmıştım henüz. İçimde bir çok şey kaldı sarıkızımla yaşayamadığım.. Yeni sahibine kazasız belasız sürüşler..
Hayırlı olsun, alan arkadaşa da kazasız belasız sürüşler. Gerçekten motor çok temiz duruyor.
Bir süredir forumu takip ediyorum, üye olmak bugüne kısmetmiş.
Yaklaşık iki senedir Vespa Lx 150 kullanıyorum ve arrtık motorumu büyütmek istiyorum. Büyük ihtimal Vespa'yı elimden çıkaracağım (motorları koyacak mekan ve maddi durumlar sebebiyle, yoksa ölene kadar satmayı düşünmezdim vespayı orası ayrı)
İlk başlarla gönlüm cruiser'lardan yanaydı fakat malum fiyatların yüksekliği, 1.90'lık boyum ve daha çok şehir içinde kullanacak olmam sebebiyle nakedlar daha mantıklı gelmeye başladı.
Nakedlar içerisinde de gt650 en öne çıkanlardan. Bir çok kişi başlangıç motoru için 650cc'lik bir naked tercihini yanlış bulacaktır fakat belirli eğitim ve bilinçle bu kısmın aşılabileceğini düşünüyorum. Gt250 ve Gt650 arasındaki fiyat farkı şaka gibi. Zaten önceki sayfalarda bu durum tartışılmış.
Benim sormak istediğim, bu iki modelin görünüm olarak farkları nelerdir? Bu forumda bir yerlerde her iki kasanında ölçü olarak aynı olduğunu okudum fakat bu pek mantıklı gelmedi.
-
08 Temmuz 2010, 14:34
-
08 Temmuz 2010, 17:53
Miles adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, alan arkadaşa da kazasız belasız sürüşler. Gerçekten motor çok temiz duruyor.
Bir süredir forumu takip ediyorum, üye olmak bugüne kısmetmiş.
Yaklaşık iki senedir Vespa Lx 150 kullanıyorum ve arrtık motorumu büyütmek istiyorum. Büyük ihtimal Vespa'yı elimden çıkaracağım (motorları koyacak mekan ve maddi durumlar sebebiyle, yoksa ölene kadar satmayı düşünmezdim vespayı orası ayrı)
İlk başlarla gönlüm cruiser'lardan yanaydı fakat malum fiyatların yüksekliği, 1.90'lık boyum ve daha çok şehir içinde kullanacak olmam sebebiyle nakedlar daha mantıklı gelmeye başladı.
Nakedlar içerisinde de gt650 en öne çıkanlardan. Bir çok kişi başlangıç motoru için 650cc'lik bir naked tercihini yanlış bulacaktır fakat belirli eğitim ve bilinçle bu kısmın aşılabileceğini düşünüyorum. Gt250 ve Gt650 arasındaki fiyat farkı şaka gibi. Zaten önceki sayfalarda bu durum tartışılmış.
Benim sormak istediğim, bu iki modelin görünüm olarak farkları nelerdir? Bu forumda bir yerlerde her iki kasanında ölçü olarak aynı olduğunu okudum fakat bu pek mantıklı gelmedi.
Şasesi farklı bir kere.. Lastikleri farklı(bridgestone gt 650'yle gelen). Parça kaliteleri bile farklıymış. Yani ön çatallardaki farkı iki motoru karşılaştırarak görebilirsin. Bende an 125 saymazsak gt 650'yle başladım motosiklet kullanmaya. Hiç zorlanmadım. Çok çok ufak bir kazam oldu o da benim zekalılığımdan Ağır ama dengeli bir motor. Sattığım için üzülüyorum açıkcası. Arada 50 beygirlik bir fark söz konusu. Cüsseleri aynıda olsa ben kesinlikle gt 650 derim. Yakıt konusunda da öyle ahım şahım bir fark olacağını zannetmiyorum. Motoru 500 km kadar kullanmış olsamda yardımcı olmak isterim..
-
12 Temmuz 2010, 20:34
hayırlı olsun mcyassin, alan arkadaşada kazasız sürüşler nasip olsun.
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
-
19 Temmuz 2010, 13:25
merhaba arkadaşlarr cuma gününden itibaren bende gt 650 comet ciler kervanına katıldım iki günde 570 km yol yaptım bursaya gidip geldim ağvaya gidip geldim çok güzel bir motor eski motorumda gt250r dı. 1,5 sene sorunsuz kullanmıştım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:19 ----------
Bu arada koruma takozu veya motor koruma demiri taktıran arkadaşlar varmı acaba...??
Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
Nasılsa su akar yatağını bulur...
-
20 Temmuz 2010, 12:05
buda benim makina alalı belli altı ayda 6000 km yaptım gayet memnunum ve keyif verici bi makina en sevdiyim yanı viraj çıkışlarında çok çabuk toparlaması taaaarırıırrt die alıp götürüyor sonuçta 68 n/m torku var çoğu 600 cc 4 silkindir makinalardan daha yüksek son sürat olarak sorcak olursanız 225 230 u gördüm.ama rüzgarla çok debelleşiyor insan..
[COLOR="Black"][B]Devir hangi devir olursa olsun devirli olsun...[/B][/COLOR]:queen:
-
20 Temmuz 2010, 13:23
motorun gayet iyi activerider, yanılmıyorsam elazığ da ikamet ediyorsun oralarda parça sıkıntısı oluyormu?
benimde biraz eksiğim var onu tamamlar tamamlamaz doğru gt 650 almaya..
motor hakkında japon olmaması dışında hiç kötü bir yorum duymadım.
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
-
21 Temmuz 2010, 12:20
parça işini kuralkan dan hallediyorum bir çok kez parça sipariş etdim biraz geç geliyor ama sonuçta geliyor.onun haricinden başka bi sıkıntım yok şu an motorumun bakımı geldi yalnız yağ konusunda çok terddütlüyüm ve kararsızım castrolun magnetec 10/40 yağını eski 250 lik motorumda kullanıyodum çok ama çok memnundum bunda denemedim daha ama sanki bana debriyajda sıkıntı yaratır gibime geliyor..yine galiba castrol racing 10 /40 koyacam ...
[COLOR="Black"][B]Devir hangi devir olursa olsun devirli olsun...[/B][/COLOR]:queen:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler