Yamaha XT350 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
İster şehir içi kullanımda , ister uzun yolculuklarda , macera arıyorsanız krosslarda çevikliği hafifliği ve gücüyle zevkle kullanabileceğiniz bir makine ..
Yukarda saydığım tüm kategorilerde kullanmış biri olarak şiddetle tavsiye edebileceğim bir makine ..
Model: Yamaha XT 350
Category: Enduro / offroad
Silindir hacmi: 346.00 ccm (21.11 cubic inches)
Motor tipi: Tek silindirli DOHC
Stroke: 4
Güç: 27.00 HP (19.7 kW)) @ 8000 RPM
Sıkıştırma oranı: 9.0:1
Piston çapı x stroke: 86.0 x 59.6 mm (3.4 x 2.3 inches)
Sibop: 4
Soğutma sistemi: Hava
Şanzıman: 6-speed
Güç aktarımı: Zincir
Toplam ağırlık: 150.0 kg (330.7 pounds)
Ön teker: 3.00-21
Arka teker: 110/80-18
Ön fren: Hidrolik disk
Arka fren: Kampana
Maksimum hız: 135.0 km/h (83.9 mph)
Yakıt kapasitesi: 12.00 litres (3.17 gallons)
Kullanım klavuzunu indirmek isteyenler için (ingilizce)
http://tr.diplodocs.com/kullamin-kil.../XT350-1999-_E
Reklamlar
-
Hocam bu motor nerde satılıyo.Beldeyamanın sitesinde satışı yok.350 cc güçlü bir motor.27 beygirle uzunyolda 140 yapacak bir motora benziyo.İkinci elleri de 1994 model üstü yok.Bu kadar eski model motor alınır mı yaw.Yedek parçası yoktur bunun.
-
kingman30 adlı üyeden alıntı
Hocam bu motor nerde satılıyo.Beldeyamanın sitesinde satışı yok.350 cc güçlü bir motor.27 beygirle uzunyolda 140 yapacak bir motora benziyo.İkinci elleri de 1994 model üstü yok.Bu kadar eski model motor alınır mı yaw.Yedek parçası yoktur bunun.
yüksek modelleride var
ayrıca beğenmediğin 94 model (ki benimkide 94) o motor diye bindiğiniz çan-çin-çon ların alayına 5 çeker.
Ayrıca yine çan-çin-çon lar gibi zırt pırt parça yemez. olurda gerekirse de her türlü parçası var (yıldız motorda)
-
Çan çin çonlar gibi değildir tabi de geçen adamın 250'lik aprillasının krankına 1.800 Euro fiyat çekmişler.O yüzden biraz korkutuyo bu motorlar adamı yedek parça konusunda.İşi bilenler eski model japonlardan uzak durun diyo.
-
lütfen italyan motorları ile japon motorlarını kıyaslamayalım. 1993 model xt350 kullanmaktayım. motorun canını okudum ona rağmen banamısın demedi. en son yağsız gezmemden dolayı motor kitledi. partzilladan komple krank piston silindir üstk kapak siparişini daha yeni verdim ve tamamı bana 550$ a mal oldu. xt 350 candır. revizeye sokup uzun yıllar daha binmeyi düşünüyorum inşallah.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)