http://www.sahibinden.com/rieju_rs12...em?source=chva
Vitrin ilanlari arasinda dikkatimi cekti ? Konu daha once verildimi bilmiyorum aradim bulamadim.
Selamlar
http://www.sahibinden.com/rieju_rs12...em?source=chva
Vitrin ilanlari arasinda dikkatimi cekti ? Konu daha once verildimi bilmiyorum aradim bulamadim.
Selamlar
First Day Of My Life
Abi selamlar. 2 zamanlıda bizim derbi neyse, 4 zamanlı 125lerde de rieju o. O da Derbi'nin Yamaha DT motoru kullanması gibi yamaha motoru kullanıyo. yzf 125 motorundan güç alıyormuş. Bir arkadaş yakından görmüş, malzeme kalitesi gayet iyiymiş. Hava civa bir alet değil yani =) Birileri alsa da yolda falan görsek yavaştan di mi..
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
ewt yamaha motoru oldugu soyluyor ilan o var bu var diyor gorunumu de guzel yamaha ya bir alternatif olabiriz tabii derby ler var st ler varken isi de tanbınmadıgı ülkemiz piyasasında biraz zor gibi!
hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!
Bu motosiklet HAVA SOĞUTMALI...
Arkadaslar HAVA SOĞUTMALI Racing makine olmazzz....
Fansız da olsa bi SU SOĞUTMA olmalıydı... O na verecek Parayla CBR 125 2009 Alırızzz
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
gösterge gurubunu beğendim. benzin seviyesini anlık göstermiyor galiba, sadece bitiş lambası koymuşlar ama bunun yanısıra, hararet uyarısı var gibi geldi bana...
Erdemcim haberdar olmana sevindim marka ve modelden , bu arada ben o paraya bu alinmaz su aliniri merak etmiyorum motosiklet i yakindan inceleme firsati bulan birileri olmusmudur diye merak ettim , zaten tr e gelmis ve satisda kisa zamanda yollarda gorebilecegimizi saniyorum. 2009 Cbr ile karsilastirilicak kadar ciliz bir makina oldugunuda dusunmuyorum , selamlar.
First Day Of My Life
bu makineyi ithal eden kişi siteden galiba. hatta onun açtığı topic olacak. bulursam linkini veririm.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
125 cc motosikletten daha ne bekliyorsun ki?
Ben cizgilerinden bahsesiyorum sen max km hizindan ayri dunyalardayiz.
chopperrider - link'i bulursan harika olur , tesekkurler.
First Day Of My Life
üstüne biraz daha koyup gt250r sahibi olmak bence daha mantıklı.. tabi zevk ve cep meselesi. kesesi sağlam olan biz gibi düşünmez o ayrı bi konu..
OO biliyor biliyor biliyorrrrrrrrrrrrrr:P:P:queen:
GKN , satis fiyati konusundaki fikrin nedir? yani kabul gorebilirmi bizim ulkemizde?
First Day Of My Life
Arkadaslar basligi oraya buraya cekmenize gerek yok baslikdaki motosiklet rs2 125 , farkli marka ve modelle kiyaslama yapmak mantik disi , ben inceleme firsati bulan arkadaslarin fikirlerini merak ediyorum..
saygilar.
First Day Of My Life
Bu başlıktan birkaç tane açıldı. Onlara da yazdım buraya da yazayım.
Nereden R125 motoruna sahip oluyor?!...
Akıl var mantık var.
Bir kere , bildiğim kadarıyla R125 yokken Rieju vardı.
Ayrıca;
R125 , 4 zamanlı sıvı soğutmalı 4 subaplı motora sahip. Çap ve strok:52x58.6
Rieju Pro 125 , 4 zamanlı hava soğutmalı 2 subaplı motora sahip. Çap ve strok:54x54
Üzerinde muhtemelen Ybr motoru vardır...
Ybr 125 , 4 zamanlı hava soğutmalı 2 subaplı motora sahip. Çap ve strok Rieju'da olduğu gibi 54x54.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
yanlışsam düzeltin benden bilgili abilerim var burdada..
race motorlar seri süratlı hızlı giden tipden motorlar değilmi? yani hava soğutmalı da olsa rüzgarıyla sogutuo kendini..
bnm anlamadığım race hava sogutmalı olunca ne oluo yanii ?????
OO biliyor biliyor biliyorrrrrrrrrrrrrr:P:P:queen:
neden olmasın, fiyat çok sayılmaz neye göre?
üzerindeki komponentler, diski balatası lastiği şasi düznelemesi maşaları oldukça kaliteli.. göstergelerini görsen yakından , dijital olması bi yana çok kaliteli ve şık görünüyor, üzerine oturduğum zamanda kendimi rahat hissettim..
bence istendiği fiyatı hakkediyor..
yzf125 te çıktığında ne kadar satılır, bu fiyata hyo var dedi herkez...
makina bazlı kıyaslamak gerekirse fiyatı oldukça hakkedicektir eminim..
düşünsene bugün aprilia rs 250 sıfır üretlilseydi 15 liranın çok üstünde olurdu ve değerini sonuna kadar hakkederdi..
tabi bunlar benim görüşüm
sorunun üçüncü kısmına gelince, türkiyede ne kadar değer göreceği malum, bu bu motor alınıcak maşaları düşürüşücek, egozozuna garip uçlar takılıp içi boşaltılacak arka lastiği eşşek kadar olucak.. malum böyle bi motor kültürüne sahibiz motorun hakkını bilip hakkıyla kullanmıyoruzz.. ki bunu yapamazken üstündeki komponentlerin kıymetini bilip nasıl o meblaları ödeyip alalım
GKN MOTORS
Satılık Rs250 var
Reklamda yapalım biraz
Ortadoğu ve balkanların en iyi krosçusu
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)