Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kanuni Vs Kymco

REKLAM ALANI

Alıntı G.BEREKET adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vallaha kasti değil ya.

Daha öncedemi yaptım.
    daha önce de oldu ama canın sağolsun
    ben de kymco alsın dedim zaten farklı demedim. çin çan çon da işte sıfır diye 10-20bin km işini görsün arkadaşın diye demiştim

arkadaş şimdi Adana da o yüzden kymconun bayii yok ikinci elide az Adana da bi de alternatif olsun diye yazdık çinlileri.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Ozaman doğrudur. Kanunide götürür canım birşey demiyoruz onun iyiliği iç.in hani.

Yahu bir motosikleti alsam sitenin üstünden yük kalkacak.

Göksel kardeş verdiğin adreste 2000lira yazıyor.benim alacağımda ruhsatıyla1700e falan gelecek.şimdi iyice kafam karıştı.birde 2 sene biner demişsin.ben hiçmotor değiştirmeyi düşünmüyorum5 sene falan binmeyi planlıyordum.çok mu hayalci davranmışım

herkes 2 seneye kadar motorunu mutlaka değiştirir eğer yaşın 30 un altındaysa. ben de değiştirmem diyordum değiştirdim. nefis bu hep daha yükseklere bakıyoruz. hele motosiklet olunca daha beter. arabadan kötü bir hastalık

5 sene kullanda kaç km yapıcaksın yani bence biraz zor tabi motoruma bakarım dersen ayrı.Bu motorların yedek parçaları çok ucuz.Yani en kötü ihtimalle 3 sene sonra baştan motoru yenilersin geçen gün bakıyordum scooter modellerinde motoru baştan aşağı 800-900liraya yeniliyorlar.

Aslında uzun ömürlük lıcam diyorsun paraya kıy biraz daha iyi birşey al kanunide götürür ama seni yorar bakımı vs. yani al kymcoyu kullan 5 sene.

Motosikleti
    Ybr
    eğer ikisi arasında kararsız kaldıysan...düşünmeden kymco senelerce binersin..

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kymco ve Kanuniyi karşılaştırmakta bayağ uğraş ister..

AUDI ve Tofaş'ı kıyaslamak gibi bişey..
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

!

slm beyler bende bs 100 var memnunum sadece önü biraz hafif yakıtta süper 110 a kadar çıkıyorum hızda

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)